Γνώμη για στείρωση

Sakis1

Member
7 Ιουλίου 2015
5
1
Καλησπέρα κι από εμάς!ποιά είναι η γνώμη σας για στείρωση αρσενικού σκύλου;Για την ακριβεία έχουμε ένα ημιαιμάκι 35 κιλών!τον βρήκαμε 5 μηνών σε κατι χωράφια...όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρουμε τι είχε περάσει πριν τον βρούμε. Από τις πρώτες μέρες έβγαλε επιθετική και κυριαρχική συμπεριφορά..είχα πάει να του πάρω το μπολάκι του και με δάγκωσε κανονικά...τέλος πάντων φέραμε εκπαιδευτή, μπήκαν όρια και έγινε ένα καλό παιδάκι! Με τα σκυλιά δεν είχε αρχικά θέμα και με τους ανθρώπους ήταν πάντα πολύ επιφυλακτικός..στο σπίτι δέχεται τους άλλους μόνο αν είμαστε εμείς εκει..Με το που κλίνει όμως τους 15 μήνες άλλαξε..καταρχάς προσπάθουσε να καβαλήσει όποιον ερχόνταν στο σπίτι και όποια γυναίκα ήταν αδιαθέτη...μια φορά το προσπάθησε στη γυναίκα μου αλλά καθώς ειναι και αυτή το αφεντικό κοπηκε με τη μία..και άρχισε να αγριεύει στα κυριαρχικά να το πω σκυλιά...τώρα 17 μηνών η κατάσταση έχει ως εξής:με αρσενικά σκυλιά πότε πια σε επάφη κάνει επιίθεση..αγριεύει μόνο σε άντρες!με γυναίκες λατρεία!καλά αν μυρίσει θυληκιά σε οίστρο ή και γυναίκα από κοντά παιδιά ουρλιάζει και ψιλοτρέμει...πήραμε τον εκπαιδευτή του και τον κτηνίατρο του και μας είπαν στείρωση...καλά είναι δεδομένο πως θα αρχίσουμε πάλι εκπαίδευση...έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία;η στείρωση θα βοηθήσει; γιατί από ότι διαβάζουμε οι γνώμες είναι πολλές γιια τη στείρωση.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγαλό κείμενο.

Sakis1

Member
7 Ιουλίου 2015
5
1
Παιδιά τρέχω λίγο αυτές τις μέρες,οπότε αν αργήσω να απαντήσω μην παρεξηγήσετε!(y)

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Πιστεύω πως η στείρωση είναι μονόδρομος... Άλλωστε για να στο πρότεινε και ο εκπαιδευτής του κάτι θα ξέρει...

• Like
Reactions: LaCat

Sakis1

Member
7 Ιουλίου 2015
5
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσειις!!θα έρθει ο εκπαίδευτης μέσα στην άλλη εβδομάδα να τον δει και από κοντά πάλι!να δούμε που θα καταλήξουμε!ευχαριστώ και πάλι!!καλό βράδυ!

• Like
Reactions: Morian

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Στείρωσέ τον! θα κάνεις καλό και στην υγεία του και θα ηρεμήσει και το σκυλί από τις ορμές και εσείς από τους μπελάδες! Δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνεις , απ΄όπου και αν το πιασεις!

• Like
Reactions: mariatheo

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν βάλεις στην αναζήτηση στείρωση και κάνεις tick στην αναζήτηση τίτλων μόνο, θα σου βγάλει ένα σωρό αποτελέσματα. Ένα από τα νήματα στα οποία έχουν γραφτεί τα περισσότερα για το θέμα είναι το παρακάτω.
http://www.dogforum.gr/community/threads/Στείρωση-υπέρ-και-κατά.10220/
Όπως έγραψε και το coyote παραπάνω, it's up to you!

• Like
Reactions: Aslan

Sakis1

Member
7 Ιουλίου 2015
5
1
Ευχαριστώ και πάλι!!η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω κάποιους ενδοιασμούς, η γυναίκα μου είναι σίγουρη για τη στείρωση!βέβαια και μόνο που δείχνει επιθετική συμπεριφορά σε ανθρώπους πιστεύουμε οτι θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν μαθήματα!μη βρεθούμε προ εκπλήξεων και τρέχουμε και δεν φτάνουμε μέτα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie