http://www.koe.gr/index.php/el/καλημερα σε ολους....μια γενικη ερωτηση....υπαρχει καποιο site να διαβασω τις ωρολογιες σχετικα με το IPO???διαβαζω τα διαφορα που γραφεται αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι το φους κλπ κλπ.....
http://www.koe.gr/index.php/el/καλημερα σε ολους....μια γενικη ερωτηση....υπαρχει καποιο site να διαβασω τις ωρολογιες σχετικα με το IPO???διαβαζω τα διαφορα που γραφεται αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι το φους κλπ κλπ.....
φους ειναι το "διπλα" στα γερμανικα.καλημερα σε ολους....μια γενικη ερωτηση....υπαρχει καποιο site να διαβασω τις ωρολογιες σχετικα με το IPO???διαβαζω τα διαφορα που γραφεται αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι το φους κλπ κλπ.....
Ναι υπαρχει περιπτωση να μην ειναι φυλακας και να κανει ιπο!Οσα λεφτα και να δωσεις δεν σου εξασφαλιζουν αυτο που θες...Το ψαξιμο και η τριβη με το "αντικειμενο" θα σε βοηθησει...Ένας σκύλος με ipo μπορεί να μην είναι φύλακας? Βλέπω εκτροφεία κυρίως του εξωτερικού και το διαφημίζουν πολύ. Είμαι διατεθημένος να πληρώσω τόσα χρήματα για να έχω σοβαρές πιθανότητες να μου βγεί ο σκύλος σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Δεν θα ήθελα να το αφήσω εντελώς στις πιθανότητες.
καποιες γραμμες το εχουν περισσοτερο.και που μπορώ να βρω έναν σκύλο που να έχει τα βασικά ένστικτα τη φυλής του ?
αν οι εργασιακές γραμμές δεν το έχουν, και οι καθαρά μορφολογικές γραμμές δεν το έχουν , που μπορεί να ψάξει κάποιος ?
εγώ μπερδεύτηκα, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους .
Για γερμανικα μπορω να σε βοηθησωκαι που μπορώ να βρω έναν σκύλο που να έχει τα βασικά ένστικτα τη φυλής του ?
αν οι εργασιακές γραμμές δεν το έχουν, και οι καθαρά μορφολογικές γραμμές δεν το έχουν , που μπορεί να ψάξει κάποιος ?
εγώ μπερδεύτηκα, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους .
αυτο το προβληματικος πως το ενοεις?ρωταω γιατι με ενδιαφερει το θεμα μαλινουα-φυλακας και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα και εγω σαν τον φιλο παραπανω....georgefrms.Ένας ενήλικας σκύλος με IPO μπορεί να γυρίσει σε φύλακα, μπορεί και όχι…. είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν πολλά σκυλιά με IPO τα οποία δεν κάνουν…..
Υπάρχουν σκυλιά με IPO που έχουν φοβίες και ανασφάλειες και νιώθουν καλά μόνο όταν κινούνται και δαγκώνουν σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον…
Προσωπικά και επειδή ο συνδυασμός μαλινουά –φύλακας είναι από μόνος του αρκετά προβληματικός, θα έψαχνα εκτροφείο που να εκτρέφει γραμμές φύλακα.
Σου παραθέτω και ένα βιντεάκι για την ιστορία της φυλής, νομίζω ότι θα το βρείς ενδιαφέρον..
αγωνες που ειχει ???Ναι υπαρχει περιπτωση να μην ειναι φυλακας και να κανει ιπο!Οσα λεφτα και να δωσεις δεν σου εξασφαλιζουν αυτο που θες...Το ψαξιμο και η τριβη με το "αντικειμενο" θα σε βοηθησει...
Το μεθεπομενο σκ εχει αγωνες καλο για εσενα θα ηταν να πας.(εγω θα ειμαι λογικα,αλλα δεν ξερω τπτ απο μαλινουα)
βρισκεις, εννοειται οτι βρισκεις!μάλιστα , δηλαδή δεν υπάρχει ελπίδα
οι μισοί καταστρέφουν τον σκύλο για να πιάσουν το μορφολογικό πρότυπο και οι άλλοι μισοί για να πάρουν πάνω από 90 στο παγκόσμιο αυτό λέμε ? και αυτό ισχύει μόνο στα μαλί ? η και στις άλλες φυλές ? δηλαδή μπορώ να βρω ένα μποξερ ? ενα ΓΠ ? ενα γκρενενταλ ? ενα ντοπερμαν ? κατι μία φυλή που να εχει τα βασικά της ενστικτα ή οχι
δηλαδη θες να μου πεις οτι ολα τα μαλι του ιπο δουλευουν με πρευ και δεν εχουν επιθετικοτητα.georgefrms.Ένας ενήλικας σκύλος με IPO μπορεί να γυρίσει σε φύλακα, μπορεί και όχι…. είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν πολλά σκυλιά με IPO τα οποία δεν κάνουν…..
Υπάρχουν σκυλιά με IPO που έχουν φοβίες και ανασφάλειες και νιώθουν καλά μόνο όταν κινούνται και δαγκώνουν σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον…
Προσωπικά και επειδή ο συνδυασμός μαλινουά –φύλακας είναι από μόνος του αρκετά προβληματικός, θα έψαχνα εκτροφείο που να εκτρέφει γραμμές φύλακα.
Σου παραθέτω και ένα βιντεάκι για την ιστορία της φυλής, νομίζω ότι θα το βρείς ενδιαφέρον..
χαχαχαχαχα@george_gs Μεχρι και εγω που βιαζω καθε λεξη ξερω οτι ειναι ΣΤΟΝ Αυλωνα ρε!!!αχαχαχαχαχαχ
Φιλε μην απογοητευεσαι,ευκολο ειναι να βρεις!Το δυσκολο ειναι να κανεις την αρχη!
με π@π@ρια δουλευειΤασο! με μπαταριες δουλευει!
χαχαχαχαχαχχαχαχααν ξυπνησει ο Τασος με νευρα .. με νευρα θα παει..
νταξει ρε φιλε, δε διαφωνησαμε πουθενα.. ξυπνησα με κεφια, με κεφι θα παει!