Γνώμες για αγορά τροφης

alani-jm

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2017
49
55
36
Καλησπέρα στην παρέα.Εχω μια μουσούδα που την πέταξαν στα σκουπίδια και την ιοθετησα από φιλοζωική στα Τρίκαλα.Ειναι πλέον 3,5 μηνών και θα πάει Μαξ 10 κολακεία.Τωρα είναι 4,5kg.Στην αρχή της είχαμε τροφή opti life για puppy με κοτόπουλο.Εκανε σαν τρελή για την τροφή αυτή.Ετρωγε με μανία και την έπιανε λοξιγκας.Η κτηνίατρος ειπε να πάρουμε premil η belcando που είναι πιο πλούσιες σε ποσοστό κρεατος και πήρε την premil puppy.Απο την πρώτη κιόλας μέρα έχουμε πολλά αέρια και μυρίζει η ανάγκη της λες και εχει φάει κουνάβι.Εχουμε κάποια γνώμη γιατί έγινε αυτό?Φταίει η τροφή?Της την δίνουμε 6 μέρες τώρα.Αν φταίει η τροφή ποια να πάω να της παρω που να έχει καλά συστατικά?Επίσης παίρνει και ασβέστιο που της λείπει ένα χαπακι την ημέρα,δεν ξέρω μήπως είναι από εκεί.

alani-jm

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2017
49
55
36
Εμείς της δινουμε Earthborn Holistic Small Breeds και είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου .Μόλις είδα την τροφή και την τιμή της.Θα περιμένω και άλλες απαντήσεις γιατί πήρε το μάτι μου σε άλλο θέμα ότι υπάρχουν διαφορετικές αναλογίες στις τροφές ανάλογα την μαρκα και όχι ότι πάρεις 140 gr ημερησίως.Ελπιζω να με κατατοπιστικό γιατί δεν το κατέχω το θεμα

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Η τροφη ειναι , δεν της καθεται καλα . Ασβεστιο γιατι δινετε? Εκανε εξετασεις και της λειπει? Αν οχι δεν θα προτεινα ασβεστιο , μια πληρης καλη τροφη ειναι αρκετη (υπαρχουν πολλες).

Η opti life ειναι μια τιμια τροφη για τα χρηματα της , μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για τροφη?

alani-jm

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2017
49
55
36
Η τροφη ειναι , δεν της καθεται καλα . Ασβεστιο γιατι δινετε? Εκανε εξετασεις και της λειπει? Αν οχι δεν θα προτεινα ασβεστιο , μια πληρης καλη τροφη ειναι αρκετη (υπαρχουν πολλες).

Η opti life ειναι μια τιμια τροφη για τα χρηματα της , μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για τροφη?
Μας είπε η

Της δίνουμε ένα χαπακι την ημέρα.Ειναι το kalcevit και γράφει calcium and phosphorus και αγοράστηκε από φαρμακείο αλλά είναι για σκυλιά.Απο θέμα τροφής δεν ξέρω,μέχρι κανένα 30€ για 2,5-5kg τροφής δεν είναι καλά?Την τροφή όπως προείπα μας πρότεινε η κτηνίατρος να την αλλάξουμε γιατί δεν είχε μεγάλο ποσοστό πρωτεινης και γιατί την έτρωγε σαν λυσασμενο.Τωρα τρώμε πιο ήσυχα αλλά μυρίζουν οι ακαθαρσίες μας