Γνώμες για Γ.Π

pmike

Member
18 Δεκεμβρίου 2011
22
2
Παιδιά καλησπέρα,

θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω κουτάβι και ιδιαίτερα ανθρώπων που ξέρουν να διαβάζουν pedigree.

Aritar Bastet - kennel of German Shepherds

Νομίζω πως το forum επιτρέπει τέτιου είδους συζητήσεις,διαφορετικά ας διαγραφεί το θέμα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο πατέρας αν καταλαβαίνω είναι πάρα πολύ καλός. Η μάνα όχι όσο ο πατέρας αλλα βλέπω ότι έχει πολύ καλά αίματα (πάντα εργασιακές γραμμές)...
Πόσο το πουλάει το κουτάβι? Πάντως είναι καθαρές εργασιακές γραμμές
Γιατί θέλεις να φέρεις ένα τέτοιο σκυλί? Σκοπέυεις να ασχοληθείς σοβαρά? Αλλιώς θα είναι κρίμα και θα πάεοι χαμένο το σκυλί....

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Βλέποντας τις φωτό, μου ρθε η όρεξη να περάσω από την άλλη μεριά της οθόνης... Τι πλάσμα θεικό είναι αυτό?
Πολύ ενδιαφέρον thread πάντως. Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να έχουμε εργασιακούς ΓΠ ... Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι πλέον υπάρχει και εδώ εκτροφείο εργασιακού ΓΠ. Δώσε περισσότερα στοιχεία, πχ. το έχεις κλείσει ήδη, το σκέφτεσαι να το κλείσεις...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Παιδιά καλησπέρα,

θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω κουτάβι και ιδιαίτερα ανθρώπων που ξέρουν να διαβάζουν pedigree.

Aritar Bastet - kennel of German Shepherds

Νομίζω πως το forum επιτρέπει τέτιου είδους συζητήσεις,διαφορετικά ας διαγραφεί το θέμα.
Με μια λέξη... Σούπερ!!!
Το συγκεκριμένο εκτροφείο είναι στην λίστα μου αν... αν... αν έπερνα Γ.ποιμενικό :D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το οτι βρίσκεις σκυλιά αυτού του εκτροφέα στην Αμερική λέει πολλά. Όχι ότι η Αμερική είναι κατι το ιδιαίτερο αλλά το να μπει κάποιος στον κόπο να περάσει τον Ατλαντικό να φέρει σκύλο μόνο θετικούς λόγους μπορώ να σκεφτώ.

pmike

Member
18 Δεκεμβρίου 2011
22
2
Ο πατέρας αν καταλαβαίνω είναι πάρα πολύ καλός. Η μάνα όχι όσο ο πατέρας αλλα βλέπω ότι έχει πολύ καλά αίματα (πάντα εργασιακές γραμμές)...
Πόσο το πουλάει το κουτάβι? Πάντως είναι καθαρές εργασιακές γραμμές
Γιατί θέλεις να φέρεις ένα τέτοιο σκυλί? Σκοπέυεις να ασχοληθείς σοβαρά? Αλλιώς θα είναι κρίμα και θα πάεοι χαμένο το σκυλί....
Κατερίνα αυτό διαπίστωσα και εγώ ότι η μανα δεν είναι τόσο "δυνατή" 'οσο ο πατέρας αλλά ότι έχει πολύ καλά αίματα.
Σκοπεύω να ασχοληθώ σοβαρά...Βέβαια δεν έχω ακόμα τις όλες τις απαραίτητες γνώσεις αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μάθω περισσότερα και ελπίζω και στην βοήθεια κάποιου εκπαιδευτή.

pmike

Member
18 Δεκεμβρίου 2011
22
2
Βλέποντας τις φωτό, μου ρθε η όρεξη να περάσω από την άλλη μεριά της οθόνης... Τι πλάσμα θεικό είναι αυτό?
Πολύ ενδιαφέρον thread πάντως. Δεν είναι πολύ συνηθισμένο να έχουμε εργασιακούς ΓΠ ... Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι πλέον υπάρχει και εδώ εκτροφείο εργασιακού ΓΠ. Δώσε περισσότερα στοιχεία, πχ. το έχεις κλείσει ήδη, το σκέφτεσαι να το κλείσεις...
Γνωρίζω το GSD for Life.Το σκυλί δεν το έχω κλείσει αλλά το μιλάω ήδη με τον εκτροφέα...
Το σκέφτομαι όχι για το σκυλί αλλά για το πόσο κατάληλη ειναι η χρονική στιγμή.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Κάποιος που αφιέρωσε χρόνο και έρευνα πάνω σ ένα τόσο σημαντικό κομμάτι όσο η πηγή απόκτησης σκύλου, σίγουρα θα κάνει το ίδιο για την μελέτη της φυλής του, τις ανάγκες της και την εκπαίδευσή του. Με το καλό να δεχτείς το νέο μέλος της οικογένειας, όταν κρίνεις εσύ ότι έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή:)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Η Τσεχία έχει πολύ καλά ΓΠ...
Bigbilly...είναι καθαρά εργασιακά σκυλιά η κάνω ΄λάθος?
Οντως η Τσεχία έχει καλά σκυλιά, όχι μόνο Γ.ποιμενικά.

Δεν μ'αρέσει να τα διαχωρίζω αυτά και το ξέρεις. Είναι πολύ καλά Γ.ποιμενικά με καλή μορφολοφία (εντός προτύπου) και υψηλής ψυχικής/σωματικής ικανότητας. Δεν είναι όμως απο τα σκυλια που θα τα κατεβάσεις σε έκθεση μορφολογίας για να πάρουν BOB & BOG.

Προσωπικά αυτά τα σκυλιά εμφανισιακά με τρελένουν. Πολύ ομορφα.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
Κατερίνα αυτό διαπίστωσα και εγώ ότι η μανα δεν είναι τόσο "δυνατή" 'οσο ο πατέρας αλλά ότι έχει πολύ καλά αίματα.
Σκοπεύω να ασχοληθώ σοβαρά...Βέβαια δεν έχω ακόμα τις όλες τις απαραίτητες γνώσεις αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μάθω περισσότερα και ελπίζω και στην βοήθεια κάποιου εκπαιδευτή.
εχεις βρει εκπαιδευτη στην περιοχη σου....σκυλια υπαρχουν ...εκπαιδευτες που να μας βολευουν σε τιμη σε τοποθεσια και να εχουμε ευκολη προσβαση ομως ειναι ενα μεγαλο προβλημα...για μενα ηταν μεγαλυτερο προβλημα ο εκπαιδευτης παρα το κουταβι...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν είναι όμως απο τα σκυλια που θα τα κατεβάσεις σε έκθεση μορφολογίας για να πάρουν BOB & BOG.
Αυτό εννοώ και εγώ...Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με 2 φίλους που ασχολούνται με ΓΠ πάρα πολύ και έλεγαν ότι στην Ελλάδα οι εκτροφείς ίσως να θυσιάζουν( σε ένα ποσοστό) την εργασία για χάρη της εκθεσιακής μορφολογίας...
΄Γενικά δεν γίνεται να μην ξεχωρίσεις εργασία και μορφολογία....Θα σου πω για τα Golden...Αν δεις ένα καθαρά εργασιακό Golden και το συγκρίνεις με ένα εκθεσιακό , είναι η μέρα με τη νύχτα...Καμία σχέση...

pmike

Member
18 Δεκεμβρίου 2011
22
2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...

Μπορούμε να έχουμε κάποια εικόνα για τον χαρακτήρα του κουταβιού διαβάζοντας τα pedigree?