μονο byb να μην ειναι, μην μου βγει επιθετικο η με ψυχοσωματικα προβληματα...Εξαρτάται τι ψάχνεις.
Δεν βλέπω να έχουν τίτλους τα σκυλιά σε εκθέσεις, ή μου διέφυγε;
Πας και βλέπεις τα σκυλιά του αν είναι επιθετικά...μην μου βγει επιθετικο η με ψυχοσωματικα προβληματα...
δηλαδη; να το σκεφτω καλυτερα αν ειναι σωστος η οχι εκτροφεας ;...Εμένα πάλι, γιατί όταν πάτησα το link για να δω τι παίζει, ακούγοντας το ουρλιαχτό μου ήρθε στο μυαλό ο Κρίστοφερ Λη;
Συγγνώμη δλδ από τον τύπο, αλλά είπαμε.
χμμμ..... δηλ αν μου πει πως η το κλεινω πχ και παω και το παιρνω, η αλλιως αν δεν το κλεισω, και κλεισουν αλλοι τα κουταβια; ... οκ το ιδανικοτερο θα ναι, να εχει κουταβια οταν τον επισκευτω διαθεσιμα, και να αποφασισω εκει.Κατ' εμέ δεν είναι byb, αλλά ούτε και καλό εκτροφείο (θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα τον ρωτούσα αν πηγαίνει τα σκυλιά σε εκθέσεις).
Πας και βλέπεις τα σκυλιά του αν είναι επιθετικά...
thanks κατερινακι. παντως και εγω καλη γνωμη σχηματισα, απλα μου φανηκε καπως το σαιτ και.. ψαχτηκα. μηπως ειναι και byb ..έκανα μία βόλτα στο Site του.
Πολύ σημαντικό είναι ότι έχει βάλει όλα τα pedigree των σκύλων του. Τα σκυλιά μου φάνηκαν μιά χαρά...αλλά αυτο θα στο επιβεβαιωσει κάποιος που γνωρίζει από τα αίματα των Μάλαμουτ...
Τώρα αν δεν κατεβάζει στις εκθέσεις..τι να σου πω? Εμένα, προσωπικά μου φάνηκε σοβαρός..σε αυτο που κάνει.
Πρέπει σίγουρα να πας και από κει..μία βόλτα πάντως. Μην αρκεστεις σε τηλεφωνήματα μόνο...
μεχρι στιγμης μου εχει πει οτι απλα εχει γενα αν ενδιαφερομαι..Τα πιό πολλά είναι από εκει...αλλά είδα ότι έφερε και 2 σκύλους από Αμερική... wakon...τώρα και πάλι...δεν ξέρω από Μάλαμουτ...οπότε δεν μπορω να βοηθήσω περισσότερο.
Είπα τη γνώμη μου..επειδη έχω δει αρκετούς "μούφες" εκτροφείς με Super sites...και πιστεύω μάλλον ότι αυτος δεν είναι κακός...
Επίμένω όμως ότι πρέπει να πας από κει μία βόλτα...αν σε πιέσει από το τηλέφωνο να κλείσεις κουτάβι ντε και καλά, τότε κάτι δεν είναι σωστό..
Γιατί να μην έχει;αλλα αφου λετε οκ. παντως τα pedigree λενε budapest. εχει αξιολογο εκτροφειο malamutes εκει ; γιατι λογικα εκει τα πηρε..
αμε αμε !!Ε, κανόνισε να πας τότε...!!!!!!
τι ειναι αυτα;Γιατί να μην έχει;
Εγώ πάντως βάζω ψηλά τον πύχη και αυτό το εκτροφείο δεν θα το έλεγα "αξιόλογο". Δεν ξέρω τη φυλή και δεν μπορώ να κρίνω μορφολογικά τα σκυλιά του, αλλά δε μου αρέσει καθόλου που δεν τα κατεβάζει τα σκυλιά σε εκθέσεις, που μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα:
1. δεν τα κατεβάζει καθόλου σε εκθέσεις
2. τα κατεβάζει αλλά δεν παίρνουν τίτλους γιατί δεν είναι καλά μορφολογικά ή δεν έχουν καλό χαρακτήρα κλπ.
Επίσης δεν είδα πουθενά αν έκανε εξετάσεις HD/ED στα σκυλιά του.
Εγώ πάντα μιλάω όχι απλά για εκτροφεία, αλλά για αξιόλογα εκτροφεία... Γιατί δεν αρκεί οι πρόγωνοι του σκύλου να ήταν προταθλητές, το κουτάβι μπορεί να βγει απλό πετ και να μην είναι καλό μορφολογικά.Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να κατεβάζει σκυλιά σε εκθέσεις Berna...μη ξεχνας ότι είναι ένα αρκετα μεγάλο κόστος και για τέτοιου μεγέθους σκυλιά είναι και η μεταφορα...
Είδα ότι είναι εκτός Αττικής...δυστυχως δεν γίνονται και πολλές εκθέσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, εκτος από τη Θεσσαλονίκη...
Εγω πάντα κοιτάω τα pedigree των σκύλων και μετά ψάχνω στο google τα επίσημα ονόματα των γονιών, παπούδων κλπ, για να καταλάβω τη ποιότητα τους...