Γλίτωσε από φόλα...

ctrouss

Active Member
29 Μαρτίου 2007
25
0
Glyfada
Γεια σας,

Οι δυνάμεις μου δεν είναι πολλές για να περγράψω τι έγινε.. Μόνο να σας πω να προσέχετε, ειδικά όσοι μένετε Γλυφάδα. Υπάρχουν κάποιοι που πετάνε φόλες μέσα στα σπίτια. Η δική μου περίπτωση είναι το 5ο κρούσμα. Βρήκα το σκύλο στην αυλή να χτυπιέται και να βγάζει αφρούς. Τον πήγα αμέσως στον κτηνίατρο και δόξα τω Θεώ είναι καλά. Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης. Εγώ πάλι δεν είμαι καλά. Ακόμα να ξεπεράσω το σοκ..

Να προσέχετε :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Υποψιάζεσαι ποιοι το κάνουν? Αν ναι, ενημέρωσέ τους ότι τιμωρείται με φυλακή και να μην ανησυχούν. Θα υπάρχουν πάντα μάρτυρες, αν με πιάνεις!
Καλά θα κάνουν να προσέχουν λοιπόν!
Τύπωσε φυλλάδια και κόλλα τα σε κεντρικά σημεία της περιοχής.
Ενημέρωσε τον Τύπο!
Κάνε κάτι για τους κακούργους ! :evil: :evil: :evil:

Όταν κάτι άθλιοι φόλιασαν σκυλί στη γειτονιά μου, κάποιος έγραψε με σπρέι στον τοίχο έξω απ' το σπίτι τους :
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Μενω Γλυφαδα.Πού ακριβώς μενεις?(αν θες πες μου με pm.)
Δηλητηριασαν και το δικό μου σκυλο πριν λιγο καιρο και ευτυχώς σώθηκε.

Πρεπει να τυπωσουμε φυλλαδια μου φαινεται.Αν θες γραψε μου κ ενα mail σου στο pm να σου στειλω το αρχείο να τυπωσεις και να τοιχοκολλησεις κ εσυ!!!!

:evil: [/img]

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ctrouss said:
. Βρήκα το σκύλο στην αυλή να χτυπιέται και να βγάζει αφρούς. Τον πήγα αμέσως στον κτηνίατρο και δόξα τω Θεώ είναι καλά. Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης. Εγώ πάλι δεν είμαι καλά. Ακόμα να ξεπεράσω το σοκ..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Πριν ένα χρόνο φολιαστηκε και ο δικός μου σκύλος και γλίτωσε από θαύμα. Εύχομαι περαστικά στο σκύλο σου και καλό κουράγιο σε σένα.

Εγώ το σοκ το ξεπέρασα σχετικά εύκολα. Αυτό όμως που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ είναι τα γεμάτα τρόμο και πόνο μάτια του σκύλου μου…

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας ότι ακόμα και αν γλυτώσει απο τη φόλα σε 1η φάση πρέπει να το παρακολουθήσουμε ιατρικά και να έχουμε το νου μας για βλάβες σε κάποια ζωτικά όργανα που μπορεί να εκδηλωθούν καιρό μετά.

ctrouss

Active Member
29 Μαρτίου 2007
25
0
Glyfada
Chloe δύο ενδεχόμενα υπάρχουν.. Ή να έριξαν φόλα μέσα στην αυλή (έχει γίνει σε εφτά σπίτια στη γειτονιά), ή να έφαγε κάτι από κάτω και να μη το κατάλαβα.Αλλά τον προσέχω πάρα πολύ στη βόλτα. Παρ'όλα αυτά, έχει γεμίσει ο κόσμος φόλες. Έχουν ρίξει και μέσα σε τρεις παιδικές χαρές. Μα αν φάει κάποιο παιδί; Δεν υπάρχει λογική.
Rottie, δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που τον πήρα αγκαλιά να τον πάω στον κτηνίατρο και ήταν κοκαλομένος, γεμάτος αφρούς και είχε σπασμούς. Όποιος δεν το 'χει ζήσει,δεν μπορεί να καταλάβει.
George K σε 15 μέρες έχω να του κάνω γενική αίματος για να δει ο γιατρός αν έχει ανέβει η κρεατινίνη και δηλαδή αν έχουν επηρεαστεί τα νεφρά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ctrouss, διάβασε την δικιά μου περίπτωση για να ξέρεις τι περίπου θα αντιμετωπίσεις εάν η φόλα περιείχε οργανοφωσφορικά: ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ «ΑΝΤΙΟ»!

Μην απογοητευτείς, οπλίσου με υπομονή και επίμονη και όλα θα πάνε καλά. Τα δύσκολα πέρασαν! Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στο σκυλάκι σου!
:D

ctrouss

Active Member
29 Μαρτίου 2007
25
0
Glyfada
Oργανοφωσφορικά κατά πάσα πιθανότητα περιείχε μας είπε ο γιατρός, δηλαδή είτε φυτοφάρμακο είτε εντομοκτόνο.
Με το μήνυμα σου εκείνο ειλικρινά βούρκωσα, χωρίς βέβαια να συγκρίνεται με τη δική μου περίπτωση γιατί εσείς είχατε πάει και Πάρνηθα.
Τώρα Rottie το μόνο που σκέφτομαι είναι πόση κακία και ανωμαλία υπάρχει. Έχω ρίξει το βρίσιμο σε όσους πετάνε φόλες, που δε με αναγνωρίζω. Μακάρι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλησπέρα. Ειμαι καινούρια στο φόρουμ και έπεσα σε αυτό καθώς κοιτούσα να βρω νόμους που θα με βοηθήσουν να αντιμετωπίσω το τρίπτυχο μαμά-παιδί-κεφτεδάκι στην παραλία. Ωστόσο βρήκα πολλά πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Αυτο που δεν καταλαβα είναι ο άνθρακας. Το δίνουμε μαζί με ατροπίνη αν φολιαστεί το σκυλί. Επισης εμετό προκαλούμε πάντα? Καποθ διαβασα οτι σε κάποια δηλητήρια επιδεινώνεται η δράση τους με εμετο? Ισχύει?

rony

Member
9 Ιουνίου 2008
12
0
Καλημέρα,είμαι καινούρια στο forum και διάβαζοντας το θέμα σκέφτηκα πως το δικό μου το σκυλί δεν το πρόλαβα και πόσες ενοχές με γέμιζε και με γεμίζει αυτό κάθε μέρα.Δεν μου την έριξαν σπίτι αλλά έξω θέλοντας να σκοτώσουν κάτι αδέσποτα που ταίζαμε σχεδόν όλοι στη γειτονιά και έκαναν το μεγάλο αμάρτημα να γαυγίζουν στα αυτοκίνητα!!!!Δεν μπορούσα να καταλάβω πως υπάρχουν τέτοιοι ''άνθρωποι" που μπορούν να κάνουν τέτοια εγκλήματα και να κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί δεν μπορούμε ποτέ να αποδείξουμε τίποτα.Περπατούσα και έλεγα..λες να ήταν αυτός??Ή αυτός????Ειλικρινά ήθελα να μετακομίσω ή καλύτερα να μεταναστεύσω γενικώς!!Γιατί κ αυτοί ξέρουν ότι στην Ελλάδα ζούμε...έλα μωρέ...τι θα μου κάνουν??? ...τίποτα.Ελπιζω να το βρούν από αλλού.Τουλάχιστον μέσα όμως στην πίκρα μου για αυτούς γνώρισα πάρα πολλούς άλλους που έκλαψαν μαζί μου και που μου στάθηκαν όσο δεν το περίμενα.Για αυτό ξαναπήρα σκυλί αλλά στη βόλτα πλέον μόνο με λουρί(γιατί με φάγανε οι πολλές ελευθερίες) ελέγχω και τα χόρτα!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Rony... καλώς όρισες...
Λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες.

πως υπάρχουν τέτοιοι ''άνθρωποι" που μπορούν να κάνουν τέτοια εγκλήματα και να κυκλοφορούν ελεύθεροι
Μα και φυσικά... τι έκαναν? Κάτι ζώα βρωμιάρικα πήγαν να ξεκάνουν...
:evil: :evil: :evil: :evil:
Από κάπου θα το βρουν μη σκας :(
Προσοχή στις βόλτες και πάντα με λουρί...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
:( Τι να πω. Οι ιδιοι που παρατάνε τα σκυλάκια μετά τα φολιάζουν. Ο ελληνάρας βλέπεις ενοχλείται απο το γάβγισμα. Όταν βέβαια κορνάρει, βρίζει, έχει στη διαπασών τηλεόραση-ραδιόφωνο κλπ δεν πειράζει. Γιατι αυτό δείχνει ποσο "large" τύπος είναι..μετά τον μάρανε το σκυλάκι :evil: . Τι να πώ λυπάμαι για όλες τις ψυχούλες που υπέφεραν και χάθηκαν έτσι άδικα, χαίρομαι για όσες κτάφεραν να σωθούν και.. ρε παιδιά ξερετε αν έχει τιμωρηθεί ποτε στην ελλάδα κανείς για φόλα. Έχουν πιάσει ποτέ κανέναν?

ctrouss

Active Member
29 Μαρτίου 2007
25
0
Glyfada
Τι περιμένουν και δε βγάζουν κάνα νόμο που να προστατεύει τα σκυλιά; Αλλά πόση κακία πρέπει να 'χει κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο; :evil:

rony

Member
9 Ιουνίου 2008
12
0
Βλέπω στο animal planet εκπομπές που δείχνουν αστυνομίες των ζώων σε άλλες χώρες και βλέπω μετά και αυτά που γίνονται εδώ και με πιάνει ένα παράπονο...αθάνατη ελλαδάρα!