Οτι δε γινεται. Εκτος εάν πας στη Ν.Υ και βρεις τους Dr.Troy και Dr. Mcnamara.Τι σημαινει αυτο.?
Έχουν βγει στη σύνταξη.Οτι δε γινεται. Εκτος εάν πας στη Ν.Υ και βρεις τους Dr.Troy και Dr. Mcnamara.
Το αν το υιοθετησω δεν εξαρταται απο τα αυτια του και εφοσον το σκυλι εχει ακρωτηριαστεί βασικά ιδη μια μικρη διορθωση θεωρειται παρανομη ?Γιατί να υποβάλεις το σκυλί σε μια περιττή χειρουργική επέμβαση με ότι αυτό συνεπάγεται μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους; Άσε που είναι και το νομικό κομμάτι...Αν σου κάνει το σκυλι σαν χαρακτήρας να το υοθετήσεις τα αυτιά είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί αν το σκέφτεσαι σοβαρά.
Και παράνομη να μην θεωρείται είναι εντελώς ΠΕΡΙΤΤΉ και θέτεις τον σκύλο σε έξτρα ταλαιπωρία, στρες και πιθανό κίνδυνο. Δεν είναι σαν τους ανθρώπους που λες θα κάνω μια αισθητική επέμβαση για να βελτιωθεί η αυτοπεποιθηση μου. Στο σκύλο μόνο ταλαιπωρία θα προσφέρει. Είναι ανήθικο από πλευράς ιατρικής και εγώ προσωπικά κτηνίατρο που θα δεχόταν να κάνει τέτοια επέμβαση δεν θα εμπιστευόμουν.Το αν το υιοθετησω δεν εξαρταται απο τα αυτια του και εφοσον το σκυλι εχει ακρωτηριαστεί βασικά ιδη μια μικρη διορθωση θεωρειται παρανομη ?
Συνηθισμένο φαινόμενο δυστυχώς.Καπου ειδα προσφατα για ενα μποξερ που βρεθηκε σαλαμινα με κομενα αυτια με το ψαλιδι..
Αυτή την απορία την έχω και εγώ αλλά δεν ξέρω αν θέλω να μου λυθεί...με το χερι;;;
.
μαλλον σου πουλαν παραμυθι εΝαι σε 2-3 ημερων κουταβια τα γυριζαν κ τα ξεριζωναν με το χερι.
Στα αλαμπαι και στα καυκασου οι βοσκοι ακομα το κανουν ετσι