Για πολλά γέλια ο άνθρωπος...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μου ηρθε 1 φλασια να μοιραστω 1 τραγελαφικο γεγονος που συνεβη πριν λιγο καιρο.1 γειτονας με τον οποιο απλα εχω πει μερικα γεια με ειχε δει με τον σκυλο μου πριν καποιυς μηνες και του αρεσε,με ρωτουσε ποσο τον αγορασα και ηθελε να του βρω 1 ιδιο.Προσπαθουσα να του εξηγησω οτι δεν χρειαζεται να πληρωσει για 1 σκυλο τον οποιο δεν μπορει να φροντισει,οτι χρειαζεται πολυ υπομονη,χρονο,βολτες κλπ ειδικα η συγκεκριμενη ρατσα και γενικα τον αποθαρρυνα.Δεν καταλαβαινε,αυτος το βιολι του και ετσι του ειπα καλα θα δω...Τον εγραψα κανονικα και μετα απο μηνες με ξαναειδε εξω και αρχισε να ζαχαρωνει παλι τον σκυλο και να μου λεει τα ιδια,να του βρω 1 ιδιο.Του λεω γιατι δεν παιρνεις 1 ημιαιμο χωρις να πληρωσεις,υπαρχουν αρκετα ομορφα που χαριζονται ακομα και ρατσας.Αυτος το βιολι του.Του λεω ποιος θα τον βγαζει βολτα τον σκυλο 2-3 φορες την ημερα και ποιος θα παιζει μαζι του ωρες?Και μου απαντα-Εννοια σου,θα τον βγαζει ει η γυναικα μου.Α καλα του λεω...Αφου μαλλον καταλαβε οτι τον ειχα γραψει και δεν προκειται να του βρω σκυλο,μου λεει σε 1 φαση-Μου πουλας τον δικο σου?Τον δινεις?Σαν να μου ελεγε για αντικειμενο.Ενιωσα αηδια μεσα μου και του απαντησα οτι τον σκυλο τον αγαπω και δεν ειναι αντικειμενο,δεν θα τον εδινα με τιποτα.Και εφυγα.Κρατησα την ψυχραιμια μου και δεν τον εβρισα,ψιλογνωστος σκεφτηκα,ξερει και τους δικους μου,τελοσπαντων.
Απ'οτι εμαθα ο τυπος εχει και αλλα σκυλια και μαλλον προσπαθει να βγαλει χρηματα απο ζευγαρωματα σκυλιων ρατσας.Δεν περιμενα να μου πουν κατι τετοιο ποτε.Τελικα το συμπαν μπορει να μην ειναι απειρο αλλα η ανθρωπινη βλακεια σιγουρα.
Την επομενη φορα που θα μου πει κατι τετοιο θα τον ρωτησω αν πουλαει καμια κορη του η την γυναικα του,η να την ανταλαξει με τον σκυλο να τον τρελανω τελειως!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Την επομενη φορα που θα μου πει κατι τετοιο θα τον ρωτησω αν πουλαει καμια κορη του η την γυναικα του,η να την ανταλαξει με τον σκυλο να τον τρελανω τελειως!!!
Άστο καλύτερα... μπορεί να το δεχτεί !!! :D
Είναι τόσο μ.....ας που δεν ξέρεις τι θα απαντήσει...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Η ισως εχει δει το εργο "Μασκα" γιατι ενας δικος μου γνωστος με εχει ζαλισει να του βρω τζακ ρασελ ,γιατι ξερουν κολπα ,οπως ειδε στο εργο !! Λες κ τα ξερουν απο γεννησιμιου τους... Εννοειτε τον γραφω...ουτε του προωθω αδεσποτακια δεν ειναι για τα μουτρα του.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Για να μην ανοίξω καινουριο τόπικ θα αναφέρω και εγώ ένα παρεμφερές περιστατικό με ένα παιδί. Είμαι για βόλτα με το σκύλο μου και τον πάω σε ένα γήπεδο κλειστό όπου ήταν κάποια 16-17χρονα με κάτι κουτάβια και πήγα και τον δικό μου και παίζανε όλα μαζί. Ερχεται ο ένας εξ αυτών και μου λέει πιτ μπουλ είναι? Οχι του λέω στάφορντ αγγλικό. Α μου λέει εγώ θέλω πιτ μπουλ. Τον ρωτάω πόσα χρήματα διαθέτεις και αν έχεις προηγούμενη εμπειρία. Μου απαντάει. ¨Εχω 130 ευρώ (!) και όχι δεν είχα σκύλο. Εκεί έβαλα τα γέλια αφενός και του είπα να είναι πολύ προσεκτικός στο τι σκύλο θα πάρει και από ποιον. Του αναφέρω ενδεικτικά για ένα πιτ μπουλ θυληκο το οποίο είναι περιορισμένο σε μια αυτοσχέδια κατασκευή 2χ2 στη μέση ενός χωραφιου και το βλέπω που και που όταν πηγαινω στο χωράφι αυτό για βόλτα. Αυτό το σκυλί φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο και είναι πολύ πολύ άγριο. Πρόσφατα είδα ότι είχε κουτάβια. Του αναφέρω το αρνητικό παράδειγμα του συγκεκριμένου σκύλου προειδοποιώντας τον ότι ο ιδιώτης στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί μπορεί να του δώσει αντίστοιχα κουτάβια από παρόμοια γέννα. Α μου λέει ναι το ξέρω αυτό το πιτ μπουλ και το φοβάμαι πάρα πολύ. Κάθε φορά που περνάω από εκεί λυσσάει. Ε του λέω αν πάρεις κουτάβια από αυτή τη γέννα θα πάρεις αμφιβόλου ποιότητας κουτάβι και σίγουρα με προδιάθεση για πολύ επιθετική συμπεριφορά τουλάχιστον προς τα άλλα ζώα. Του μίλαγα κανένα τέταρτο 20λεπτο για ποιους λόγους να μην το κάνει. Και στο τέλος ενώ έδειχνε να καταλαβαίνει άκουσα να λέει στο φίλο του. Θα ρωτήσω αυτόν που το χει αν μπορεί να δώσει κανένα κουτάβι...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο τους στραβωμενους οπισθοδρομικους γειτονες που κοιτανε τον σκυλο σαν να ειναι εξωγηινος υπαρχουν και πολλοι που τον ζαχαρωνουν.Μερικοι μου εχουν πει τι μαρκα ειναι?Υπαρχουν καποιοι που τον φοβουνται κιολας,αλλα και παιδακια γιατι δεν εχουν μαθει ποτε με σκυλο.1 μερα πλησιασα 1 κοπελα καπου 18-20 χρονων και με το ζορι ακουμπησε τον σκυλο την ωρα που μιλουσε στο κινητο και την ακουσα να λεει στην φιλη της μαλλον-Αχ,ρε συ μολις χαιδεψα 1η φορα 1 σκυλο.Αν ειναι δυνατον...
Οσο για τον συγκεκριμενο τυπο τον ειδα προχθες στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας,μου ειπε 1 διστακτικο τι κανεις σχεδον απο μεσα του και δεν τον κοιταξα καν.