Μου ηρθε 1 φλασια να μοιραστω 1 τραγελαφικο γεγονος που συνεβη πριν λιγο καιρο.1 γειτονας με τον οποιο απλα εχω πει μερικα γεια με ειχε δει με τον σκυλο μου πριν καποιυς μηνες και του αρεσε,με ρωτουσε ποσο τον αγορασα και ηθελε να του βρω 1 ιδιο.Προσπαθουσα να του εξηγησω οτι δεν χρειαζεται να πληρωσει για 1 σκυλο τον οποιο δεν μπορει να φροντισει,οτι χρειαζεται πολυ υπομονη,χρονο,βολτες κλπ ειδικα η συγκεκριμενη ρατσα και γενικα τον αποθαρρυνα.Δεν καταλαβαινε,αυτος το βιολι του και ετσι του ειπα καλα θα δω...Τον εγραψα κανονικα και μετα απο μηνες με ξαναειδε εξω και αρχισε να ζαχαρωνει παλι τον σκυλο και να μου λεει τα ιδια,να του βρω 1 ιδιο.Του λεω γιατι δεν παιρνεις 1 ημιαιμο χωρις να πληρωσεις,υπαρχουν αρκετα ομορφα που χαριζονται ακομα και ρατσας.Αυτος το βιολι του.Του λεω ποιος θα τον βγαζει βολτα τον σκυλο 2-3 φορες την ημερα και ποιος θα παιζει μαζι του ωρες?Και μου απαντα-Εννοια σου,θα τον βγαζει ει η γυναικα μου.Α καλα του λεω...Αφου μαλλον καταλαβε οτι τον ειχα γραψει και δεν προκειται να του βρω σκυλο,μου λεει σε 1 φαση-Μου πουλας τον δικο σου?Τον δινεις?Σαν να μου ελεγε για αντικειμενο.Ενιωσα αηδια μεσα μου και του απαντησα οτι τον σκυλο τον αγαπω και δεν ειναι αντικειμενο,δεν θα τον εδινα με τιποτα.Και εφυγα.Κρατησα την ψυχραιμια μου και δεν τον εβρισα,ψιλογνωστος σκεφτηκα,ξερει και τους δικους μου,τελοσπαντων.
Απ'οτι εμαθα ο τυπος εχει και αλλα σκυλια και μαλλον προσπαθει να βγαλει χρηματα απο ζευγαρωματα σκυλιων ρατσας.Δεν περιμενα να μου πουν κατι τετοιο ποτε.Τελικα το συμπαν μπορει να μην ειναι απειρο αλλα η ανθρωπινη βλακεια σιγουρα.
Την επομενη φορα που θα μου πει κατι τετοιο θα τον ρωτησω αν πουλαει καμια κορη του η την γυναικα του,η να την ανταλαξει με τον σκυλο να τον τρελανω τελειως!!!
Απ'οτι εμαθα ο τυπος εχει και αλλα σκυλια και μαλλον προσπαθει να βγαλει χρηματα απο ζευγαρωματα σκυλιων ρατσας.Δεν περιμενα να μου πουν κατι τετοιο ποτε.Τελικα το συμπαν μπορει να μην ειναι απειρο αλλα η ανθρωπινη βλακεια σιγουρα.
Την επομενη φορα που θα μου πει κατι τετοιο θα τον ρωτησω αν πουλαει καμια κορη του η την γυναικα του,η να την ανταλαξει με τον σκυλο να τον τρελανω τελειως!!!