Ψιλοπλάκα κάνω αν και σοβαρολογώ ελαφρώς. Τελοσπάντων, εδώ έχουμε ένα περίεργο μαγαζί που πουλάει κυρίως προϊόντα για εκδρομικούς τύπους που κυνηγούν, πάνε κατασκήνωση στη μέση του πουθενά, περπατάνε στο δάσος όταν ο λύκος απουσιάζει, εργαλεία, είδη για το σπίτι, κυρίως κουζίνα, κήπο και απορρυπαντικά βαρέων βαρών και τέτοια... Βασικά για βλάχους είναι καθότι Καλαμποκιστάν και γενικώς δε θα το βρείτε σε τίποτα σοφιστικέ Νέες Υόρκες, Νότιες Καλιφόρνιες (όπου ένας φίλος είχε πρόσφατα το θράσσος να κάνει σύγκριση μεταξύ του αστικού εαυτού του κι εμένα της χωριατοπούλας και τσελιγγοπούλας που τρέχω στις ραχούλες, μόνο η φλογέρα μου έλειπε), ή σε τίποτα Σικάγα (άντε στα βλαχοπερίχωρα αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω). Το εν λόγω μαγαζί, Big R το λένε, αποσκοπεί κυρίως σε πελατεία με τεστοστερόνη που ζει και αναπνέει για τα εργαλεία και για να ψήνει κρέατα στα κάρβουνα. Πουλάει επίσης και είδη για ζώα με τον τόννο διότι είπαμε: βλάχοι, οπότε εκεί θα βρει κανείς βιβλία και περιοδικά αφιερωμένα σε όλων των ειδών τα ζώα: "Πώς να μεγαλώσετε τα κατσίκια σας", "Οι ανάγκες του αλόγου", "Γαϊδούρια" και έτσι. Καλά έχει και ΤΑ φοβερά σκυλοπεριοδικά! Έχει φυσικά και φαΐ για ζώα, επιμένει όμως στην ποιότητα. Από τιμές είναι πολύ καλό.
Εκεί πάω για να πάρω τα φαγιά του Μουφ διότι το μαγαζί έχει ειδική άδεια να πουλάει το Chicken Soup for the Pet Lover's Soul (που δεν το βρίσκεις στο πετ σοπ). Επειδή δε η κτηνίατρός του μου είπε να του δίνω καμιά κονσέρβα για μεζέ, κοιτάζω τι κυκλοφορεί από τις κονσέρβες για πολύ απαιτητικούς. Βρήκα λοιπόν καταπληκτικά πράματα και σας παρουσιάζω το Evangers Super Premium Canned Dog Food. Κυκλοφορεί σε μικρές κονσέρβες των 180 γραμμαρίων που περιέχουν 100% κρέας και νερό κι αυτό είναι όλο. Η μάρκα είναι φημισμένη για το κυνήγι της και όντως το Μουφ τρελλαίνεται ιδιαιτέρως για φασιανό (ναι, το ξέρω, το κακομαθαίνω φρικτά!) και για ελάφι (venison), έχει όμως και πάπια, σολωμό, βοδινό, κοτόπουλο και διάφορα άλλα συμπεριλαμβανομένης και της γαλοπούλας μαγειρεμένης με καρότα και πατάτες, όλα οργανικά. Σας στέλνω ενδεικτικά μια σελίδα που τα πουλάει και στο ίντερνετ, προφανώς για να δείτε, όχι διότι τη διαφημίζω, αφήστε που είναι άσχετη με το μαγαζί που πάω εγώ. Οι τιμές είναι καλές διότι πάει ένα δολλάριο και εννέα σεντς η κονσέρβα (δηλαδή 0,74 ευρώ), αν και τα έχω δει και λίγο πιο ακριβά αλλά όχι πολύ:
http://www.westcoastpetsupply.com/1/evangers-dog-food/
Περιττό να σας πω φυσικά ότι το Μουφ αλλοιθωρίζει απ' την αποχαύνωση όταν τρώει τέτοιο μεζεδάκι!
Εκεί πάω για να πάρω τα φαγιά του Μουφ διότι το μαγαζί έχει ειδική άδεια να πουλάει το Chicken Soup for the Pet Lover's Soul (που δεν το βρίσκεις στο πετ σοπ). Επειδή δε η κτηνίατρός του μου είπε να του δίνω καμιά κονσέρβα για μεζέ, κοιτάζω τι κυκλοφορεί από τις κονσέρβες για πολύ απαιτητικούς. Βρήκα λοιπόν καταπληκτικά πράματα και σας παρουσιάζω το Evangers Super Premium Canned Dog Food. Κυκλοφορεί σε μικρές κονσέρβες των 180 γραμμαρίων που περιέχουν 100% κρέας και νερό κι αυτό είναι όλο. Η μάρκα είναι φημισμένη για το κυνήγι της και όντως το Μουφ τρελλαίνεται ιδιαιτέρως για φασιανό (ναι, το ξέρω, το κακομαθαίνω φρικτά!) και για ελάφι (venison), έχει όμως και πάπια, σολωμό, βοδινό, κοτόπουλο και διάφορα άλλα συμπεριλαμβανομένης και της γαλοπούλας μαγειρεμένης με καρότα και πατάτες, όλα οργανικά. Σας στέλνω ενδεικτικά μια σελίδα που τα πουλάει και στο ίντερνετ, προφανώς για να δείτε, όχι διότι τη διαφημίζω, αφήστε που είναι άσχετη με το μαγαζί που πάω εγώ. Οι τιμές είναι καλές διότι πάει ένα δολλάριο και εννέα σεντς η κονσέρβα (δηλαδή 0,74 ευρώ), αν και τα έχω δει και λίγο πιο ακριβά αλλά όχι πολύ:
http://www.westcoastpetsupply.com/1/evangers-dog-food/
Περιττό να σας πω φυσικά ότι το Μουφ αλλοιθωρίζει απ' την αποχαύνωση όταν τρώει τέτοιο μεζεδάκι!