Για λαιμαργα σκυλια....

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Ακριβος!
Αντι για ακριβα μπολακια, πεταξτε το φαι επιφανιακα στο πατομα- και αφηστε τον σκυλο να βρει μια μια τις κροκεττες και να τις φαει.

Εμενα γενικος μου ερχεται καπος ολο αυτο. Το θεωρω εναντια της φυσης του σκυλου- που εχει εμφυτο να τρωει οσο το δυνατον πιο γρυγορα μεγαλες ποσοτητες φαγητου, επειδη οταν ζει σε αγγελη- δεν γινεται και αλλιως. Και δεν ειναι φτιαγμενα τα σκυλισια δοντια να μασσανε φαγητο πολυ- αλλα να κοβουν/τραβανε μεγαλουτσικα κομματια απο ενα θυραμα και να το καταπινουν ολοκληρο. Η κροκεττα δηλαδη ειναι ηδη κατι πολυ αφυσικο για τα σκυλια. Ασ την φανε τουλαχιστον οσο γουσταρουν.
..
ε οχι και στο πατωμα .. ελεος..!! παρε καλυτερα ενα ταψι,, φθηνα ειναι,,!!

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Ακριβος!
Αντι για ακριβα μπολακια, πεταξτε το φαι επιφανιακα στο πατομα- και αφηστε τον σκυλο να βρει μια μια τις κροκεττες και να τις φαει.

Εμενα γενικος μου ερχεται καπος ολο αυτο. Το θεωρω εναντια της φυσης του σκυλου- που εχει εμφυτο να τρωει οσο το δυνατον πιο γρυγορα μεγαλες ποσοτητες φαγητου, επειδη οταν ζει σε αγγελη- δεν γινεται και αλλιως. Και δεν ειναι φτιαγμενα τα σκυλισια δοντια να μασσανε φαγητο πολυ- αλλα να κοβουν/τραβανε μεγαλουτσικα κομματια απο ενα θυραμα και να το καταπινουν ολοκληρο. Η κροκεττα δηλαδη ειναι ηδη κατι πολυ αφυσικο για τα σκυλια. Ασ την φανε τουλαχιστον οσο γουσταρουν.
συμφωνώ αλλά όταν ο σκύλος τρώει λαίμαργα όπως πχ ο δικός μου και μετά κάνει εμετό ψάχνεις μπας και τον βοηθήσει έστω κι αυτό

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ακομα και να κανει εμετο και να το ξαναφαει μετα με την ησυχια του ειναι μεσα στης φυσιολογικες συμπεριφορες των σκυλων- αλλα βεβαια οι λεκεδες απο εμετος δεν ειναι και πολυ διακοσμητικες επανω στα χαλια μας!

Και οκ, αντι για πατομα γινεται να το ριχνεις και σε εναν μεγαλο δισκο η ενα ταψι- να ειναι πιο απλωμενα- αλλα το να τα βρει ενα ενα στο πατομα ειναι ακομα πιο αποτελεσματικο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog