Με όλα αυτά που τρώει δεν ξέρω πως ζει (ακόμα). Σήμερα έφαγε τις πλαστινές της κόρης μου και έκανε έξι εμετούς το ζώο. Ναι. Και τις προάλλες έφαγε μία κόκκινη μικρή μπαλίτσα και την έβγαλε μετά στα κόπρανα του. Και τα χαρτιά τα τσακίζει. Τις προάλλες έφαγε το μισό ρολό χαρτί υγείας της τουαλέτας και το άλλο μισό κυλιόταν από το μπάνιο ως το υπνοδωμάτιο. Επίσης στη βόλτα οτι σαχλαμάρα δει την δαγκώνει, την επεξεργάζεται και αν του φανεί νόστιμη αρχίζει και κάνει σβούρες για να μην του το πάρω από το στόμα. Γυρνάω με την ηλεκτρική στο χέρι σαν την Μαίρη-Παναγιωταρά και στις βόλτες κοιτάω κάτω και όχι ευθεία. Τις προάλες έπεσα σε κολώνα. Τι κάνω;
Εσάς ο σκύλος σας σαβουρώνει οτι βρει μπροστά του και ζει ακόμα; Υπάρχει εκπαιδευτική μέθοδος για αυτόν τον σκοπό; Δηλαδή τέτοια λαιμαργία δεν έχω ξανασυναντήσει σε ζώο. Λέτε να του περάσει με τον καιρό;
Εσάς ο σκύλος σας σαβουρώνει οτι βρει μπροστά του και ζει ακόμα; Υπάρχει εκπαιδευτική μέθοδος για αυτόν τον σκοπό; Δηλαδή τέτοια λαιμαργία δεν έχω ξανασυναντήσει σε ζώο. Λέτε να του περάσει με τον καιρό;
Last edited: