Είπα πουθενα ότι δεν γνωρίζουν οι σκύλοι αν κάποιο σκυλί είναι κουτάβι ή ενήλικο σκυλί? Μίλησα πουθενά για ηλικία? Νόμιζα ότι μίλαγα γενικά για τα κακά μιας κακής προσέγγισης ενός σκύλου σε έναν άλλον και τα πιθανά αποτελέσματα.Λες τα υπόλοιπα σκυλιά να μην γνωρίζουν εξαρχής ότι ο σκύλος αυτός είναι κουτάβι δηλ.;;;
Μίλησε κανείς για κοινωνικό ή αντικοινωνικό σκυλί? Ανέφερα εγώ ή οποιοσδήποτε πουθενα ότι ένα κοινωνικό σκυλί επιτέθηκε σε κουτάβι ή σε σκυλί? Δείξε μου σε παρκαλώ που το λέω αυτό? Ανέφερα μόνο ονομαστικά τα λάθη που μπωρούν να γίνουν (λανθασμένη προσέγγιση) και τα αποτελέσματα (τρόμος, αποφυγή, διόρθωση, επίθεση), that's all.Μόνο ένας αντικοινωνικός σκύλος μπορεί να επιτεθεί σε οτιδήποτε....
Ναι όλα τα σκυλιά είναι καλά, αυτό το ξέρουμε, ανέφερα την λέξη "καλοκάγαθα" με την ένοια του "χαζομχαρούμενου", "άμαθητου", "ανεκαπίδευτου", κλπ σκήλου/κουταβιού που κάνει σαν παρλιακό όταν δεί άλλο σκυλί και θέλει να το πλησιάσει το συντομότερο δυνατόν, πιστεύω το καταλαβαίνεις αυτό και νομίζω όλοι το καταλαβαίνουν.
Last edited: