Γιατί τα σκυλιά γαυγίζουν το βράδυ?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θες καλους ''φυλακες''??? χαχαχαχαχαχα :D
Γειτονια δεν αλλαζω!Νever!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Η δικια μου η μικρη δεν ξερω τι εχει παθει... προσφατα εμαθε να γαυγιζει και δεν σταματαει απο τοτε μιλαμε....(3 μηνων)
Με τη παραμικρη ενοχληση γαυγιζει σαν να παραπονιεται... τα παντα ακομα και μια μιγα και ενα φιλαρακι απο εναν θαμνο τα γαυγιζει.... Τις λεω "Σταματα Εμιλυ" αλλα δεν πιανει παντα... εχω παθει την πλακα μου, θα με διωξουν απτο σπιτι με αυτο το μικρο τερατακι.....μου φενεται παντως πως την ημερα πιο πολυ γαυγιζει... το αγρημι...

stavros.m.

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2010
58
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
αφηστε τα σκυλια να γαβγισουν με την ησυχια τους!
τον μποξερινο μου που τον ειχα δεκα χρονια και μου εφυγε-ας ειναι καλα-τον ειχα "ευνουχισει" απο το πολυ το μαλωμα,βλεπεται μεναμε σε οικοδομη τοτε, μεχρι που ηξερε και τις ωρες κοινης ησυχιας.τωρα που μενω σε μονοκατοικια καθε φορα που θα φωναξει το dogακι μου το επαινω και με το παραπανω.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ο δικός μου δεν γαυγίζει γενικώς, παρα μόνο στον ύπνο του αν βλέπει κάποιο όνειρο ή αν δουμε από μακριά σκυλί ή γάτα και δεν μπορεί να τα πλησιάσει, διότι αν τα πλησιάσει και τα μυρίσει αρχίζουν τα παιχνίδια.

Σε ανθρώπους δεν το συζητώ και στρατός να μπει μέσα στο σπίτι αυτός το πολύ πολύ να πάει να τους μυρίσει έναν έναν :rolleyes:

Χθες το βράδυ λοιπόν κατά τις 2.30 - 3.00 αρχίζει ένα τρελό γαύγισμα και να πηγαινοέρχεται από το σαλόνι στο δωμάτιο. Περιττό να πω ότι μου έκοψε το αίμα... :eek: είχα αφήσει και το μπαλκόνι του σαλονιού ανοικτό και γαύγιζε προς τα εκεί οπότε λέω γεια σας... :eek:

όταν σηκώθηκα όμως να δω τι συμβαίνει και βγήκα στο μπαλκόνι, συνειδητοποίησα ότι γαύγιζαν συγχρόνως όλα τα σκυλιά της περιοχής. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, μιλάμε να γαυγίζουν καμιά 30 σκυλιά άλλα κοντά μας και άλλα πολύ μακριά. Τι είχε συμβεί; τι τα είχε ενοχλήσει; ένας Θεός ξέρει...
:confused::confused::confused:

ευτυχώς μετά από ένα τέταρτο σταμάτησαν αλλά και πάλι όλα μαζί...
:eek:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ετσι ειναι ο Φωντας δεν γαβγιζει με τιποτα. Που να περασει η παρελαση, που να ακουει 100 σκυλια να λυσσανε αυτος τιποτα. Την φωνουλα του την ακουσα 6 μηνων. Μεχρι τοτε νομιζα οτι ειχα ενα μουγκο σκυλι.
Σε αντιθεση με την Σοκο που ειναι αγρυπνη φρουρος και μολις ακουσει κατι τρεχει στην πορτα με μανια και επειδη ξυπναει και το Φωντα και αυτος ο κεφαλας τρομαζει κανει ενα γαβ για συμπαρασταση! Παντως με εχει ξυπνησει ουκ ολιγες φορες μεσα στα αγρια χαραματα επειδη ακουσε κατι.

Μαρια αχ ποσο σε καταλαβαινω! Καλοκαιρι καθομουν την βεραντα του εξοχικου και οπως κοιταζα προς τα πανω ειδα τον αρουραιο να κοβει βολτουλες. Με μια στριγγλια σβερκωνω και τα δυο και κλειστηκα μεσα. Τι θελουνε και αυτα και δεν καθονται στην ποντικοτρυπα τους??

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αχχχχχ, εγω το τί πέρασα το πρώτο βράδυ στις διακοπές δεν λέγετε, μία Ζήβα που της δώσαμε θάρρος και την είχαμε ελευθερη σε όλο το δωμάτιο του ξενοδοχείου και την είδε φύλακας "άγγελος" (εγώ κανονικά διάλος θα έλεγα αλλά άστο τώρα) και ότι και αν άκουγε άρχιζε γαυγισμα και ερχόταν πάνω μου να με προστατεύσει η τρελή. Ευτηχός κουτσά στραβά με την εντολή ΤΕΛΟΣ σταμάταγε αλλά μετά απο λίγα λεπτά ξανα μανά γιατί άκουσε κάτι άλλο, περριτό να πώ ότι το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα πάνω απο 2-3 ώρες, αλλά το επόμενο βράδυ την περιόρισα (πιάσαμε τους 2 καναπέδες και τους φτιάξαμε σαν οχυρό στον τοίχο) για να έχει τον χώρο της και να μην αλλονήζει το βράδυ και έτσι δεν είχαμε τα ίδια και το 2ο βράδυ και κοιμηθηκα άνετα. χε χε χε χε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97