Γιατί;; (συμβίωση με ένα κατοικίδιο)

emmy

Member
14 Απριλίου 2011
22
0
Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα!!!!
Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα......Αν υπάρχει κάτι ας με ενημερώσουν οι παλιότεροι.....

Σε αυτό το topic θα ήθελα να μου πει ο καθένας από εσάς (εάν θέλει φυσικά) τον κύριο λόγο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να συμβιώσει με ένα κατοικίδιο.....
Για να δούμε τι θα δούμε........
;)

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Από μωρό, δίπλα στην κούνια μου υπήρχε ένα Γ.Π. Από τότε (52 χρόνια), ελάχιστος χρόνος πέρασε χωρίς να έχω σκύλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Δεν ξέρω πως είναι να μην έχει κάποιος σκύλο σπίτι του και δεν θέλω να μάθω.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν ξερω γιατι.. Απλα περυσι φαγωθηκα οτι θελω σκυλο!! "Κολλησα" και την αδερφη μου, πεισαμε τους γονεις μας και απο τοτε αναρωτιεμαι καθημερινα "Πως ζουσα 21 χρονια χωρις σκυλο???"

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Γιατι ηθελα εναν 4ποδο συντροφο και φιλο, μεσα στο σπιτι.

cgri1976

Well-Known Member
θα συμφωνησω με το @lenaki124....παλιοτερα συχαινομουν τα σκυλια μεσα στο σπιτι....... απο τοτε που απεκτησα σκυλο, εντελως το αντιθετο.... ακομα και πανω στο κρεβατι να κοιμαται δεν με πειραζει καθολου.... ;-)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τη Ρούνη την πήρα γιατί.....δεν ξέρω γιατί.....ήταν το πρώτο μου σκυλί....δεν έχω απάντηση...ειλικρινά...
Τον Άρη τον πήρα γιατί.....τον "ερωτεύθηκα" (και μ'"ερωτεύθηκε" κι αυτός...χιχιχι)....έτσι απλά......love at first sight....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Γιατί έτσι!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικά απορώ πως είναι χωρίς σκύλο..........

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Γιατί πάντα ήθελα σκύλο! Και είναι το αυτοκολλητάκι μου! Το παιδάκι μου!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
δεν ξερω γιατι
απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου να φανταζομαι πως θα ειμαι οταν μεγαλωσω παντα στην εικονα υπηρχε και ενας σκυλος
μην σου πω οτι ηταν και απο τις βασικες ερωτησεις για να ειμαι με καποιον, δεν θα μπορουσα να ειμαι ποτε με καποιο συντροφο που δεν θα ηθελε να εχουμε σκυλο
αναρωτιεμαι αν τωρα που εχω αποκτησει 2 μεσα το μερικους μηνες μηπως το παρακανα, αλλα μετα τις κοιταω και λεω μπααααα

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Εαν κανεις σκεφτει οτι ο σκυλος σωζει ανθρωπους γινεται κοινωνικος λειτουργος για ανθρωπους
αρρωστους γινεται τα ματια για τον τυφλο βοηθαει να μεγαλωνουν υπευθηνα
παιδια ειναι συμπαραστατης στην γεροντικη ανοια και πολυτιμος φιλος εναντια στην καταθληψη
ειναι να προβληματιζεται κανεις γιατι καποιοι ανθρωποι δεν θελουν σκυλο
και οχι γιατι τον θελουν:confused::confused:

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
ειναι πηγαια αναγκη το να ζεις μαζι με σκυλο........ δεν υπαρχει γιατι....... δεν νοιωθεις αυτη την πληροτητα αν δε μοιραζεσαι τη ζωη σου με σκυλους...... οι ανθρωποι ειναι ανολοκληρωτοι συναισθηματικα χωρις την επαφη τους με σκυλους......δε ζουμε χωρις αυτους και ουτε αυτοι χωρις εμας....... ειμαστε 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!