Γιατί πέφτουν όλοι στον καβγά?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Επειδη και το δικο μου μηνυμα διαγραφηκε.. και παμε σε σκυλοπαρκο παρολο που ειναι "ρισκο" βαση της φυλης του μικρου (οπως αρκετοι ισχυριζονται). Το καλυτερο παιχνιδι το κανει με ενα μποξερ αρσενικο ιδιας ηλικιας. Δεν υπαρχει καβαλημα, δαγκωμα κλπ αλλα τρεχουν μαζι, πιανουν κουκουναρια, τα δινει ο ενας στον αλλο, τραβανε ξυλα απο αντιθετες ακρες. Παρολαυτα , εγω δεν καθομαι να διαβαζω εφημεριδα, να παιζω με το κινητο κ.α αλλα παρακολουθω το σκυλο μου και παιζω μαζι τους.
Ειναι πολυ ανεκτικος οταν τον καβαλανε, πιανουν απο τον λαιμο κλπ... εκεινος δεν αντιδραει αλλα εκει ερχομαι εγω γιατι βλεπω οτι τον ενοχλει και δε θελω να εκνευριστει.. Δυστυχως Μαρια μου επειδη οι αλλοι ειναι "σιγουροι" για το σκυλι τους δεν κανουν τιποτα γι αυτο και καθε φορα που λεω κατι μου απαντανε " αστους καλε παιζουνε" ... αν ο Ντιεγκο ομως αντιδρασει εγω θα εχω το προβληματικο σκυλι τελικα??? Τον εμπιστευομαι αλλα εχει τυχει 2-3 φορες πανω στην ενταση του παιχνιδιου να του γρυλισουν αφου συνηθως ειναι εκεινος πιο βαρυς και ογκωδης και τους πεταει κατω...Ο Ντιεγκο δεν προειδοποιει αλλα αμεσως αντιδραει μολις νιωσει επιθεση... Νομιζω εμπειρικα μπορει καποιος να καταλαβει εαν ενα παιχνιδι αναμεσα σε 2 αρσενικα παει προς καυγα αρκει να παρατηρει προσεχτικα... και παλι ομως θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα δεν πρεπει ποτε να ειμαστε σιγουροι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97