Γιατί ορισμένα σκυλιά γίνονται επιθετικά;


Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ποιός σου είπε ότι δεν έχω δει ροτ? Εχω κυλιστεί στο πάτωμα με μερικά και ωφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ τρυφερά και παιχνιδιάρικα σκυλιά όταν ο κηδεμόνας τους έχει ασχοληθεί σωστά μαζί τους. Και μην παρεξηγηθώ ότι κάνουν χαρούλες σε όλους, αλλά τα σωστά μεγαλωμένα, σίγουρα δεν είναι φονιάδες, ούτε ανθρώπων ούτε άλλων μικρών ζώων.

edit: Δεν είχα ποτέ μου ροτ, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είχα πρόβλημα αν αποκτούσα ένα?
 


deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Και το δικό μου μια χαρά παίζει και κυλιέται στο παιχνίδι με τον καθένα από αυτό έβγαλες συμπέρασμα για την ράτσα είσαι πολύ στενομυαλη τότε.
 




Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπορεί και να είμαι. Επίσης μπορεί να έχω συναναστραφεί με ιδιοκτήτες ροτ, πολύ διαφορετικούς στο χαρακτήρα από εσένα. Και ποιός σου είπα ότι έβγαλα συμπέρασμα για τη φυλή μόνο από την παιχνιδοπάλη στα πατώματα? Θεωρείς ότι θα ερχόμουνα σε τέτοια φάση παιχνιδιου με οποιοδήποτε σκύλο αν δεν είχα συζητησει εκτενώς με τον άνθρωπο που το ξέρει καλύτερα, δηλαδή το αφεντικό του?

Πάντως αν θέλεις να διαπιστώσεις πως θα τα πηγαινα με ροτ, να σου βρω εκτροφείο και γέννα, να μου κάνεις δώρο ένα, να ανακαλύψουμε κι οι δύο ποια έχει δίκιο! (Α!, ξέχασα. Σε αυτή τη φάση με κερδίζεις στην αγένεια, εγώ δεν έχω κάνει κανένα προσωπικό χαρακτηρισμό απέναντί σου, ενώ εσύ μόλις έκανες τον δεύτερο)
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.195
Μηνύματα
896.955
Μέλη
19.978
Νεότερο μέλος
Tina78