Γιατί κάνει κινήσεις του σεξ;

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Καλησπέρα κ απο εμένα, έχω ένα Δανέζικο, θηλυκό 3 μηνών, στις πρώτες μέρες που την πήρα, περπατώντας γύρω γύρω απο το ποδι της κοπέλας μου, μου φάνηκε οτι έκανε αυτή την κίνηση... Αλλα λέω αποκλείεται.. Πριν λίγες μέρες το έκανε πάλι.. αλλα για 5-6 δευτερόλεπτα..

Δεν το έχει ξανακάνει, και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, απλά μου έκανε εντύπωση γιατι τις πρώτες μέρες που το έκανε,δεν είχε συναντήσει καν κάποιο αρσενικό σε βόλτα ή κατι. :)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Δεν χρειαζεται να εχει δει την κινηση απο καπου για να την κανει, αλλωστε τα σκυλια δεν φημιζονται για την εκμαθηση τους μεσω μιμησης! Η σεξουαλικοτητα και οτι αυτο συνεπαγεται ειναι καταγεγραμμενη στο DNA του σκυλου. Απλα προσπαθουμε να περιοριζουμε τις εμμονικες κινησεις γιατι γινονται συνηθεια που δυσκολα κοβεται.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλησπέρα κ απο εμένα, έχω ένα Δανέζικο, θηλυκό 3 μηνών, στις πρώτες μέρες που την πήρα, περπατώντας γύρω γύρω απο το ποδι της κοπέλας μου, μου φάνηκε οτι έκανε αυτή την κίνηση... Αλλα λέω αποκλείεται.. Πριν λίγες μέρες το έκανε πάλι.. αλλα για 5-6 δευτερόλεπτα..

Δεν το έχει ξανακάνει, και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, απλά μου έκανε εντύπωση γιατι τις πρώτες μέρες που το έκανε,δεν είχε συναντήσει καν κάποιο αρσενικό σε βόλτα ή κατι. :)
Κυριαρχία είναι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97