Γιατί κάνει κινήσεις του σεξ;

TKLO

Active Member
3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Εχω μια θηλυκια (πιτ μπουλ) και συνεχως παιρνει το μαξιλαρι και τριβεται.. ειναι 7 μηνων.. κανει την χαρακτηριστικη κινηση του σεξ.. :p Γιατι το κανει τοσο πολυ..;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μηπως νομιζει οτι ειναι αγορι και το μαξιλαρι κοριτσι; Αστειο...
Συμβαινει, να της αποσπας την προσοχη να το κοψει σιγα σιγα.

Και κρυψτο το μαξιλαρι! :D

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
Εχω μια θηλυκια (πιτ μπουλ) και συνεχως παιρνει το μαξιλαρι και τριβεται.. ειναι 7 μηνων.. κανει την χαρακτηριστικη κινηση του σεξ.. :p Γιατι το κανει τοσο πολυ..;
αστο καλό σου βραδιάτικα να μας αναστατωνεις....

TKLO

Active Member
3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Μηπως νομιζει οτι ειναι αγορι και το μαξιλαρι κοριτσι; Αστειο...
Συμβαινει, να της αποσπας την προσοχη να το κοψει σιγα σιγα.

Και κρυψτο το μαξιλαρι! :D

απο που στο καλο την εμαθε την κινηση αυτη..; :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν την εμαθε απο καπου. Οταν κανει τσισα, το σηκωνει το ποδι; Και αυτο το κανουν μερικα θηλυκα. Αυτο με το μαξιλαρι και οπουδηποτε αλλου το κανει αποθάρρυνε το.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο,τι είπε ο ICE, κρύψ' το μαξυλάρι. Και ετοιμάσου να δεις να καβάλαει έτσι και άλλα σκυλιά :) Ετσι δείχνουν την κυριαρχικότητα.

ΥΓ. Ο πιο θεϊκός τίτλος θέματος που έχω διαβάσει ποτέ :p

TKLO

Active Member
3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Δεν την εμαθε απο καπου. Οταν κανει τσισα, το σηκωνει το ποδι; Και αυτο το κανουν μερικα θηλυκα. Αυτο με το μαξιλαρι και οπουδηποτε αλλου το κανει αποθάρρυνε το.

Οχι δεν σηκωνει το ποδι.. μετα οταν το κρυβω αρχιζει να επιτιθεται..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εμενα ο δικος μου το κανει αυτο με το παπλωμα της αδερφης μου ΜΟΝΟ. Μου φαινεται λιγο κουλο.. Δν το κανει με τα δικα μας, ουτε με μαξιλαρια, παιχνιδια κλπ.. Δν μπορω να καταλαβω τν λογο, απλα δν τν αφηνουμε να το κανει κ κρυβουμε το παπλωμα! :Ρ

TKLO

Active Member
3 Ιανουαρίου 2012
26
0
Δηλαδη;
Αρχιζει να πηδαει πανω μου και να δαγκωνει τα ρουχα και τα χερια μου (οχι δυνατα)..σαν να νευριαζει που τις πηρα το μαξιλαρι..

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Ρε παιδιά κι εγώ αυτή την απορία έχω!Έχω κι εγώ ένα κοριτσάκι 3,5 μηνών και μερικές φορές πιάνεται από τα πόδια μας και κάνει αυτλη την κίνηση!Μου φαίνεται πολύ παράξενο πάντως!Σκέφτομαι μήπως έβλεπε το αδερφάκι της που ήταν αρσενικό να κάνει κάτι παρόμοιο και το κάνει κι αυτή!Τι να κάνουμε για να το σταματήσουμε αυτό το πράγμα;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αρχιζει να πηδαει πανω μου και να δαγκωνει τα ρουχα και τα χερια μου (οχι δυνατα)..σαν να νευριαζει που τις πηρα το μαξιλαρι..
Ειναι λογω της εντασης και της ενεργειας που εχει εκεινη τη στιγμη. Να της δινεις καποια παιχνιδια να δαγκωνει και να παιζει. Και οπου βλεπεις να κανει την κινηση να της λες "μή" και να την κατευθυνεις σε αλλα πραγματα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ειναι λογω της εντασης και της ενεργειας που εχει εκεινη τη στιγμη. Να της δινεις καποια παιχνιδια να δαγκωνει και να παιζει. Και οπου βλεπεις να κανει την κινηση να της λες "μή" και να την κατευθυνεις σε αλλα πραγματα.
'Ετσι είναι αυτά τα πράγματα...Αν πάρεις το αγόρι μιας κοπέλας,για να ξεχαστεί, θα πρέπει να βρει άλλο:p

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Κατα τη διαρκεια της εφηβειας της,δηλαδη περιπου 10 μηνων και η δικια μου το εκανε αυτο αρκετα εντονα,τοτε με ειχε εντυπωσιασει γιατι ηξερα οτι τα αρσενικα το κανουν αυτο και οχι τα θηλυκα.Τελικα το ειχα συζητησει με τον εκπαιδευτη της και μου ειχε πει οτι ηταν φυσιολογικο καθως πολλες σκυλες εμφανιζουν την συγκεκριμενη συμπεριφορα σε αυτη την ηλικια και πως ειναι κινηση κυριαρχιας απλα,οπως επισης και οτι παραλληλα με αυτο μπορει να αρχισει και να ανεβαινει επανω μας και να μας ψιλοδαγκωνει.Οντως το εκανε και αυτο.Τιποτα ιδιαιτερο δεν καναμε για να το κοψει,απλα δεν της αφηναμε κανενα αντικειμενο οπως μαξιλαρια κλπ και επειδη πολλες φορες το εκανε πανω στα ποδια μας απλα της γυρνουσαμε την πλατη χωρις να ασχοληθουμε καθολου μαζι της.Μετα απο λιγο διαστημα το εκοψε.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
α εμένα δεν είχε προτίμηση σε συγκεκριμένο αντκείμενο όταν το έκανε,δε θυμάμαι πότε ακριβώς το σταμάτησε αλλά μετά τη στείρωση το εκοψε τελείως(δεν ξέρω αν εχει και σχέση η στείρωση ή οτι στερήθηκε τα αντικείμενα στα οποία το έκανε για 2 μέρες)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97