Γιατί δαγκώνει?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σίγουρος για ποιό πράγμα ?

Ναι, για αυτό δεν γίνεται. Οι φυλές αυτές δρούν ανεξάρτητα από την εντολή του ανθρώπου στην φυσική εργασία τους - γι'αυτό δεν τις υποβάλλουμε σε εκπαίδευση που να ζητά συγκεκριμένο πρόγραμμα - εντολές και τρόπο εκτελεσης.

Είναι αρκετα δυνατές αλλά όχι τόσο - ώστε ο άνθρωπος να μην τις εκπαιδεύει απο φόβο , απλά είναι επιεικώς μετριότατες σε τέτοια σπόρ και δημουργούνται και πάρα πολλά προβλήματα - παράπλευρες απώλειες ...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
δημουργούνται και πάρα πολλά προβλήματα - παράπλευρες απώλειες ...
Κι εγώ αυτό ακριβώς εννοούσα!
Πάντως ας μην έχουμε αυταπάτες ότι δεν υπάρχουν εκπαιδευτές που αν τους ζητηθεί δεν θα το εκπαιδεύσουν!Δυστυχώς εγώ είχα γνωρίσει ένα τέτοιο Ε.Π. που κατέληξε τελικά στην ευθανασία γιατί η επίθεση σε άνθρώπους ήταν σε ημερίσια σχεδόν βάση και τελικά κόντεψε να σκοτώσει κάποιους συγγενείς του ιδιοκτήτη του....

Last edited:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Κι εγώ αυτό ακριβώς εννοούσα!
Πάντως ας μην έχουμε αυταπάτες ότι δεν υπάρχουν εκπαιδευτές που αν τους ζητηθεί δεν θα το εκπαιδεύσουν!Δυστυχώς εγώ είχα γνωρίσει ένα τέτοιο Ε.Π. που κατέληξε τελικά στην ευθανασία γιατί η επίθεση σε άνθρώπους ήταν σε ημερίσια σχεδόν βάση και τελικά κόντεψε να σκοτώσει κάποιους συγγενείς του ιδιοκτήτη του....
Και αυτό προήλθε από την εκπαίδευση; Δηλαδή δεν υπάκουγε στο stop? Τι σόι εκπαίδευση είναι αυτή;