Γεια σας, ειμαι νεο μελος, ειμαι μαθητρια της 3ης λυκειου, ναι φέτος τελειώνω και αποφασίσαμε με τους γονεις μου να παρουμε εναν σκυλο.Θα ειναι ο πρωτος μας, γιαυτο θελω την βοηθεια σας, παρακαλουθω το φορουμ μηνες και εχω διαβασει ολα τα αρθρα για την αποκτηση καθαροαιμου σκυλου, τους εκτροφεις της πισω αυλης και τα πετ σοπ και παπι μιλλς. Για αυτο λοιπον θα το παρουμε ενα εκτροφειο το κουταβι. Παραολο που ειμαι 3η λυκειου θα εχω πολυ χρονο για να αφιερωνω στο κουταβι καθως η βαση της σχολης που θελω ειναι χαμηλη και δεν απαιτει πολυ διαβασμα. Ζουμε σε διαμερισμα αλλα ο σκυλος θα πηγαινει τρεις μεγαααααααλες βολτες την ημερα.Ειχαμε παλιοτερα εναν αλλο σκυλο, ομως τον φροντιζαν οι γονεις μου, ουσιαστικα ειναι ο πρωτος μου σκυλος αν και εχω ερθει σε επαφη με τους σκυλους του παππου μου και τους ειχα εκπαιδευσει κιολας! Ειχαμε αλλον εναν συλακο στοχωριο τον οποιο τον χασαμε σε 1 χρονο απο φολα τελος παντων δεν μιλαω για αυτο το θεμα γιατι θα αρχισω να βριζω... Εχω διαβασει πολλα και για τις 3 ρατσες και ξερω οτι ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους και πως τα χασκι εκπαιδευονται δυσκολα ομως νομιζω πως ειμαι ετοιμη για κατι τετοιο, θα ηθελα οστοσο την γνωμη σας, μαλλον προς το γερμανικο ποιμενικο κλινω περισσοτερο
ευχαριστω εκ των πρωτερον και συγνωμη αν σας κουρασα
ευχαριστω εκ των πρωτερον και συγνωμη αν σας κουρασα