Γερμανικός ποιμενικός 3,5 μηνών

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Μια χαρά είναι ο σκυλάκος σου CHRIS CHRIS και πολύ όμορφος! Και εμάς στην αρχή δεν έτρωγε τις κροκέτες και είχαμε αλλάξει ένα σωρό... Ρωτήσαμε τον κτηνίατρο μας σχετικά και μας είχε πει να του ανακατεύουμε τις κροκέτες με πολύ λίγο κονσέρβα. Και όντως έπιασε... Έπειτα από λίγο καιρό του τις βάζαμε σκέτες και τις έτρωγε μια χαρά!

cosmo

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
102
0
δηλαδη ο μεσος ορος σε υψος και βαρος στους 9 μηνες ποσο περιπου ειναι βρε παιδια?

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
CHRIS CHRIS δεν βλέπετε τις μπαμπάτσικες ποδάρες?

Μια χαρά είναι ο μικρός!

Το είδα τώρα στις φωτογραφίες!
Αγαπάμε/Ερωτευμένοι/Λατρεύουμε μαύρη μάσκα και έχει και ωραία κατανομή του μαύρου!
Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα!

Πολύ ωραίο τυπάκι!

Πες μου αν δεν σου κάνει κόπο και αν θέλεις περισσότερα!Από ποιο εκτροφείο,γονείς,χαρακτήρα του μικρού κτλ!
Βεβαίως να σου πω.
Del Vento Margio. Γονείς μου τους ανέφερε, περιμένω το Pedigree για περισσότερες πληροφορίες (κόκκινο). Το σκυλάκι γεννήθηκε Δρέσδη - Γερμανία και ήρθε αεροπορικώς από Βερολίνο. Pet Passport με εμβόλια παρελήφθησαν μαζί με το σκυλάκι. Microchip πάλι στη Γερμανία με το αυτοκόλλητο στο Pet Passport και επιβεβαίωση με το scanner. Αρχικά είναι κούκλος

Πολύ παιχνιδιάρης, πανέξυπνος και στοργικός (όταν δεν δαγκώνει για παιχνίδι). Δοκιμάσαμε μίξη κροκέτας με ξηρά, αλλά μετά από λίγο τα ίδια. Τώρα με Origen, πάμε καλά.

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Βεβαίως να σου πω.
Del Vento Margio. Γονείς μου τους ανέφερε, περιμένω το Pedigree για περισσότερες πληροφορίες (κόκκινο). Το σκυλάκι γεννήθηκε Δρέσδη - Γερμανία και ήρθε αεροπορικώς από Βερολίνο. Pet Passport με εμβόλια παρελήφθησαν μαζί με το σκυλάκι. Microchip πάλι στη Γερμανία με το αυτοκόλλητο στο Pet Passport και επιβεβαίωση με το scanner. Αρχικά είναι κούκλος

Πολύ παιχνιδιάρης, πανέξυπνος και στοργικός (όταν δεν δαγκώνει για παιχνίδι). Δοκιμάσαμε μίξη κροκέτας με ξηρά, αλλά μετά από λίγο τα ίδια. Τώρα με Origen, πάμε καλά.

για πες γονεις γιατι βλεπω να βγαινουμε συγγενεις....χαχαχαχα

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
για πες γονεις γιατι βλεπω να βγαινουμε συγγενεις....χαχαχαχα
Άντε να βρισκόμαστε, μη γίνουμε συγγενείς της Πρωτοχρονιάς...
Ο Γιώργος μας είπε ότι θα πάρουμε το pedigree σε περίπου 6 μήνες. Μα τόσο πολύ χρειάζεται?
Νεότερα : Ζυγισμένος εχθές ( 4 μηνών και 3 ημερών ), 16,5 κιλά. Ταχεία ανάπτυξη. Για να δούμε.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχα τι λέει!

Εγώ το pedigree το πήρα 1,5 χρόνο μετά από την απόκτηση του σκύλου!
Μακάρι να το πάρεις σε 6 μήνες!Το εύχομαι!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
και το δικο μου 13 μηνων μου ηρθε....... θυμασαι ονομα μπαμπα κ ονομα μαμας;

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
απλα ωραιοι τυποι ;;; εγω θα τους ελεγα σουπερ.....να σου ζησει ο σκυλακος βεβαια δεν βγηκαμε συγγενεις αλλα δεν πειραζει κατ επεκταση μας ενωνει ο ιδιος εκτροφεας αρα εχουμε κοινα

Gianniskom

Active Member
7 Μαϊου 2018
30
2
36
Να πω και εγώ για την μικρή μου εδώ να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.
Έχω ένα θυληκο γερμανικό ποιμενικό 4 μηνών και είμαι 14 κιλά εδώ και περίπου ένα μήνα τρώει acana puppy large breed 350 γραμμάρια την ημέρα σε 3 γεύματα αλλά όπως την βλέπω συνέχεια ψάχνει να φάει και όταν της βάζω να φάει κατεβάζει το πιάτο αμάσητο. Το σκυλί είναι όλη μέρα στην αυλη ελεύθερο και τουλάχιστον 1 ώρα περπάτημα το απογευματάκι και άλλες 2 μικρές βόλτες. Να ανεβάσω τα γραμμάρια να μην την έχω τόσες ώρες ελεύθερη η σας φαίνεται ok το βάρος για την ηλικία της;
Ευχαριστώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα