Γερμανικός ποιμενικός 3,5 μηνών

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαστε ευτυχείς κάτοχοι ενός υπέροχου ΓΠ εδώ και 1,5 μήνα.
Εκτός από τους πίνακες που κυκλοφορούν θα θέλαμε την γνώμη κατόχων για το βάρος. Το σκυλάκι είναι 11 κιλά. Πώς το βρίσκετε? Η σύζυγός μου ανησυχεί, κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο.
Α είναι ο κούκλος στο AVATAR.:):):)

Σας ευχαριστώ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλώς ηρθατε! Να τον χαίρεστε :)
Εσενα πως σου φαίνεται ο κούταβος? Αδύνατος? Κανονικός ? Απο όρεξη πως παει?

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
Kαλώς ηρθατε! Να τον χαίρεστε :)
Εσενα πως σου φαίνεται ο κούταβος? Αδύνατος? Κανονικός ? Απο όρεξη πως παει?
Κανονικός, αλλά το φαγητό, ένα μαρτύριο. Παίζουμε με τις κροκέτες μια μια για να τις κυνηγήσει και να τις φάει. Βέβαια του έχουμε αλλάξει πολλές τροφές. Συνήθως τις τρώει αλλά μετά την δεύτερη - τρίτη φορά :confused::confused:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι εννοείς μετά τη δεύτερη -τρίτη φορα? Και αν τη συνηθίζε γιατι του την αλλαζατε?

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
Εννοώ ότι την έτρωγε την πρώτη, άντε και τη δεύτερη φορά. Μετά την μύριζε και έφευγε. Από το χέρι την τρώει πιο εύκολα. Αλλά δεν είναι λύση αυτή.:mad:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Γενικα δεν ειναι καλο να του αλλαζεις συνεχεια τις τροφες, ποσο μαλλον τωρα που ειναι στην αναπτυξη.
Παρε μια που πιστευεις οτι ειναι καλη και μεινε σε αυτη.
Μην του εχεις προσβαση στην τροφη συνεχεια. Τα σκυλια θελουν προγραμμα.
Συγκεκριμενες ωρες φαγητου και του αφηνεις το μπωλακι του για 20 λεπτα.
Αν φαει εχει καλως. Αν οχι στο επομενο γευμα.
Χαζος δεν ειναι να κατσει να πεθανει στην πεινα.
Αυτα με την προυποθεση οτι δεν εχει καποιο προβλημα υγειας.

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ο δικος μου ειναι 4 μηνων κ ειναι 17κιλα...και ειναι norml δηλαδη οχι πολυ παχης ουτε πολυ αδυνατος γιατι τον τρεχω κιολας.ποια τροφη του δινεις?κ ποσα γραμμαρια ημερισιος τρωει.μηπως δεν ειναι αρκετα γευστικη τροφη αυτη??

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ο δικος μου ειναι 4 μηνων κ ειναι 17κιλα...και ειναι norml δηλαδη οχι πολυ παχης ουτε πολυ αδυνατος γιατι τον τρεχω κιολας.ποια τροφη του δινεις?κ ποσα γραμμαρια ημερισιος τρωει.μηπως δεν ειναι αρκετα γευστικη τροφη αυτη??
Τον τρέχεις? 4 μηνών ?

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
nai..τον πηγαινω σε ενα παρκο μεγαλο που μαζευομαστε καθε μερα καμια 10αρια ατομα με τα σκυλια τουσ και παιζουν συνεχεια τρεχουν κτλπ.

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
Γεια σου πατρίδα!!!
Εχθές που τον ζυγίσαμε ήταν 11,9 κιλά ( ακριβώς 3,5 μηνών σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης που αναγράφεται στο διαβατήριο ). Του δίνουμε την ποσότητα που αναγράφεται στις συσκευασίες. Και λέω συσκευασίες διότι έχουμε αλλάξει διάφορες τροφές. Πάντα Royal Canin ή Hills. Ειδικές για Γ.Π., ειδικές για puppies κάτω των 15 μηνών, επαγγελματικές για Γ.Π. .... ότι μπορείς να φανταστείς. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Όλες τις τρώει την πρώτη φορά ( όχι πάντα με την ίδια όρεξη ). Μετά τις μυρίζει και φεύγει. Εάν μόλις φύγει του δώσω με το χέρι, τρώει. Όχι με όρεξη, αλλά τρώει. Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι μας δουλεύει. Μάλλον ο φίλος kkranis έχει δίκιο...

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
nai..τον πηγαινω σε ενα παρκο μεγαλο που μαζευομαστε καθε μερα καμια 10αρια ατομα με τα σκυλια τουσ και παιζουν συνεχεια τρεχουν κτλπ.
Μήπως έχεις μετρήσει το ύψος του???

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Aσε το φαγητο 20-30 λεπτα αν δεν το φαει παρτο το πρωι το ιδιο και το βραδυ ...να δεις για ποτε τρωει με ορεξη και προς θεου μην τον ταιζεις με το χερι οσο κ να τον λυπασαι του κανει κακο

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
o boyar exei απολυτο δικιο.κ ασε τισ ειδικες τροφες για Γ.Π γιατι ποιο πολυ διαφιμιστηκο κολπο εναι παρα τοσο ειδικες.εγω royal veterinary junior large dog over 25kg..τα παει πολυ καλα με αυτην..πριν του εδινα eukanuba και τωρα κανει καλυτερα κοπρανα και εχει ποιο πολυ ορεξη γενικα.και να φανταστεις στισ photos ο δικος σου φαινετε μεγαλυτερος...βαλε καμια αλλη photo,φαινετε πολυ ωραιος.

CHRIS CHRIS

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
13
0
o boyar exei απολυτο δικιο.κ ασε τισ ειδικες τροφες για Γ.Π γιατι ποιο πολυ διαφιμιστηκο κολπο εναι παρα τοσο ειδικες.εγω royal veterinary junior large dog over 25kg..τα παει πολυ καλα με αυτην..πριν του εδινα eukanuba και τωρα κανει καλυτερα κοπρανα και εχει ποιο πολυ ορεξη γενικα.και να φανταστεις στισ photos ο δικος σου φαινετε μεγαλυτερος...βαλε καμια αλλη photo,φαινετε πολυ ωραιος.
Origen. Σωθήκαμε. Έβαλα και φωτογραφίες.

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
πολυ ωραιος ο σκυλος σου...εμενα τα αυτια δεν τα ειχε ποτε ετσι ορθια..παντα στην ευθια ηταν :p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
CHRIS CHRIS δεν βλέπετε τις μπαμπάτσικες ποδάρες?

Μια χαρά είναι ο μικρός!

Το είδα τώρα στις φωτογραφίες!
Αγαπάμε/Ερωτευμένοι/Λατρεύουμε μαύρη μάσκα και έχει και ωραία κατανομή του μαύρου!
Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα!

Πολύ ωραίο τυπάκι!

Πες μου αν δεν σου κάνει κόπο και αν θέλεις περισσότερα!Από ποιο εκτροφείο,γονείς,χαρακτήρα του μικρού κτλ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα