Ναι το ίδιο είναι. Τώρα μπορεί να κρατηθεί περισσότερο αυτή είναι η μόνη διαφορά.2) Τα 10 βήματα για καθαρό σπίτι τα διάβασα αλλά βλέπω ότι είναι για κουτάβι.
Εγώ 7 μηνών πρέπει να τον βάλω στο κλουβί κλεισμένο όσο λείπω για να μην τα κάνει?
Ναι το ίδιο είναι. Τώρα μπορεί να κρατηθεί περισσότερο αυτή είναι η μόνη διαφορά.2) Τα 10 βήματα για καθαρό σπίτι τα διάβασα αλλά βλέπω ότι είναι για κουτάβι.
Εγώ 7 μηνών πρέπει να τον βάλω στο κλουβί κλεισμένο όσο λείπω για να μην τα κάνει?
Το πρόβλημα είναι αυτό και είναι δικό σου πρόβλημα:1) Φίλε rottie εγώ δεν έχω κανένα κώλυμα με την εταιρία Pro-pac ούτε λεφτά παίρνω από κανέναν για διαφήμιση.
Γυρνάς και μου λες να αλλάξω τροφή. Οκ. Υστερα απο τα 2 λινκ που μου είπες να διαβάσω βλέπω καταρχάς ότι ως κύριο συστατικό η ξηρά τροφή που δίνω έχει το κρέας και ως δεύτερα τα υπόλοιπα οπότε δεν βλέπω που το πρόβλημα.
Αν δεν θέλεις να αλλάξεις την τροφή μαθέ να ζεις με τα περιττώματα του σκύλου στα πατώματα, τους τοίχους, τα κάγκελα και τα ρούχα σου. Αφού δεν βλέπεις εσύ πρόβλημα, εμένα μου περισσεύει.Στους εφτά μήνες τωρα, έχω μαζέψει τόσο σκατό που μερικές φορές σιχαίνομαι τον εαυτό μου..
Σήμερα πχ καθάρισα.
Αύριο θα έχει κάνει μέχρι το βράδυ 2/3 της σακούλας του σουπερμαρκετ..
Εχω αγοράσει γάντια, φτιαράκι
ΚΑι καθε μέρα ρίχνω βραστό νερό με 4-5 μπουκάλια ξύδι γιατί δεν υποφέρεται η μυρωδιά. Ωστόσο οι μύγες κάνουν πανηγύρι.
Τέλος να πώ το χόμπι του είναι να τα πατάει και να απλώνει σε κάγκελα, στον τοίχο, τα πηγαίνει βόλτες και μετά θέλει και αγκαλίτσες και γίνομαι ο σκατιάς ο ίδιος.
Τα ρούχα μου δεν τα βάζο στο πλυντήριο μην πάθουμε τίποτα, τα πλένω στο χέρι...
Το αν έχει δυσανεξία σε κάποιο συστατικό της ξήρας δεν φαίνεται με το αν την τρώει..1) Rottie sorry δεν είχα καταλάβει τοση ώρα ότι είσαι γυναίκα.
Αυτό που εχω να πω είναι ότι ο σκύλος είναι υγιής. είναι χαρούμενος, είναι ενεργητικός )ενοώ ότι τρέχει και έχει όρεξη για τρελά παιχνίδια και στην εμφάνιση δεν είναι μπουλης, είναι μυώδης και δεμένος. δεν εχει κοιλιές η βαριέται και τετοια.
Σε αυτό που δεν μου απάντησες είναι ότι κατηγορείς τη τροφή για τα συστατικά της (ασχέτως το πρόβλημα με τις ακαθαρσίες) και στο λινκ που έδωσες έχει ως πρότυπο για καλή τροφή τα συστατικα με την σειρά που τα έχει και αυτή που παίρνω. Αρα δεν μπορώ να καταλάβω εγώ αν η τροφή που του δίνω του φέρνει δυσανεξία για τον λόγο ότι μόλις την δει την τρώει σαν τρελός. Οπότε από ότι κατάλαβα πρέπει να τον έχω κλειστό μεχρι να μαθει να τα κάνει μόνο εξω και να του βάζω τροφή μόνο 2 φορές την ημέρα. και βόλτα με συγκεκριμένο τρόπο.... (για να τα κάνει έξω).
Aντε πάλι με το φιλε και εγώ φιλη είμαι..1) 3)Kango1: Την τροφή φίλε την αγοράζω απο την πλατεία της Δροσιάς έχει ένα πετ σοπ εκεί. Συνέχεια από εκεί παίρνω. Τώρα αλλού μια φορά που είχε ξεμείνει αυτός που παίρνω (γιατι δεν την φέρνει σχεδόν κανένας ) την είχε ένα αλλο παιδί αποκλειστικά στο Ν.Ηρακλειο. Σε άλλες περιοχές όπου και να έχω ρωτήσει την έχουνε αρκετά αλλά δεν την φέρνουνε επειδή είναι ακριβή λένε και επειδή πρέπει να κάνεις μεγάλη παραγγελία.
Την τρώει σαν τρελός και ...χέζει σαν τρελός!1) Rottie sorry δεν είχα καταλάβει τοση ώρα ότι είσαι γυναίκα.
Αυτό που εχω να πω είναι ότι ο σκύλος είναι υγιής. είναι χαρούμενος, είναι ενεργητικός )ενοώ ότι τρέχει και έχει όρεξη για τρελά παιχνίδια και στην εμφάνιση δεν είναι μπουλης, είναι μυώδης και δεμένος. δεν εχει κοιλιές η βαριέται και τετοια.
Σε αυτό που δεν μου απάντησες είναι ότι κατηγορείς τη τροφή για τα συστατικά της (ασχέτως το πρόβλημα με τις ακαθαρσίες) και στο λινκ που έδωσες έχει ως πρότυπο για καλή τροφή τα συστατικα με την σειρά που τα έχει και αυτή που παίρνω. Αρα δεν μπορώ να καταλάβω εγώ αν η τροφή που του δίνω του φέρνει δυσανεξία για τον λόγο ότι μόλις την δει την τρώει σαν τρελός.
Λάθος. ΠΟΤΕ δεν ταΐζουμε το σκύλο πριν και μετά τη βόλτα. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος συστροφής στομάχου.Εκτός απο την τροφή (μάρκα, συστατικά, κλπ) νομίζω πως πρέπει όπωσδίποτε να βάλεις πρόγραμμα στο σκύλο σου. Πχ, να τρώει μισή δόση το πρωϊ και μισή το βράδυ και ΠΑΝΤΑ πριν το βγάλεις βόλτα.
Ναι για τα μεγαλόσωμα σκυλιά ισχύει πάντα φαΐ μετά την βόλτα.Λάθος. ΠΟΤΕ δεν ταΐζουμε το σκύλο πριν και μετά τη βόλτα. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος συστροφής στομάχου.
ΠΟΤΕ φαγητό 3 ώρες πριν και 3 μετά την άσκηση.Δεν είπαμε να πηγαίνει βόλτα με την μπουκιά στο στόμα.
20-30 λεπτά μετά το φαγητό δεν πιστεύω να οδηγήσει σε συστροφή;
Συμφωνώ και να περάσει και κανά μισάωροΝαι για τα μεγαλόσωμα σκυλιά ισχύει πάντα φαΐ μετά την βόλτα.
από την στιγμή που ο σκύλος είναι υγειέστατος μέχρι τώρα και ο κτηνίατρος που τον βλέπει έχει πάθει πλάκα με την ανάπτυξή του και τα όλα του τα + δεν θέλω να βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου. Μάλλον θα μειώσω τις δόσεις....
Αυτό το μικροβιοκτόνο που το πουλάνε για να το πάρω?