Γερμανικός Ποιμενικός !!!

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
φιλε μου το ειπα κ πιο πανω οτι συγνωμη για την ζαλαδα, το βεβαια αν θες να πεις κατι με ολα αυτα που σου ειπα θα το ηθελα να το ακουσα αλλα αφου δν θες να ασχοληθεις μην το κανεις.ναι φιλε να το παρω σπιτι που εχω ηδη ενα golden retriver αλλα το θεμα ειναι οτι θα θελω να παω αλλο γιατι το χρειαζομαι για λιγο φυλαξη επειδη ειχαν μπει μεσα,βεβαια δεν εκλεψαν κατι σοβαρο αλλα αν ηταν κ γαυγιζε μονο κ μονο απο την φασαρια που θα εκανε δν θα εμπαιναν

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Το κουτάβι δεν κάνει φύλαξη. Κι αν του ρίξουν καμιά φόλα θα κλαις. Ο φύλακας ζει μαζί με τον άνθρωπο, και τον φυλάει, δεν φυλάει τα χωράφια.
Με το γκόλντεν μια χαρά ωραία παρείτσα θα κάνουν, το γκόλντεν αρσενικό είναι;

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
αρσενικο το golden!!!φολα λιγο δυσκολο γιατι εκτος απο οτι δν ενοχλει κανεναν δν γαυγιζει κιολας ετσι στο ασχετο!!!δε λε οτι τα φυλαει αλλα μονο που βλεπει ο αλλος ενα σκυλι δν θα μπει για ψυλοπραγματα ουτε κατα τη διαρκεια της μερας οπως ειχαν μπει σε εμενα.οσο για παρεα σκεφτομαι να παρω αλλο ενα κ να τα εχω μαζη εκει.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλησπέρα geotheo. Αν και τα κουτάβια δεν κάνουν φύλαξη, εμένα δεν με "ξενίζει" το ενδεχόμενο κάποτε να κάνει φύλαξη. Εξάλλου είναι μια από τις εργασίες που μπορεί να κάνει ο σκύλος. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο υπάρχει ο σωστός τρόπος και ο σωστός χρόνος. Είναι πρέπον, όταν αποφασίζουμε να συμβιώσουμε μ ένα ζώο, να μην μας απασχολεί μόνο ποιες ανάγκες μπορεί να μας καλύψει, αλλά ποιες ανάγκες μπορούμε να του καλύψουμε και εμείς.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα μικρόσωμα σκυλιά αναγνωρίζουμε την ανάγκη της συντροφικότητας και ζουν άνετα μαζί μας, ενώ την αρνούμαστε σε μεγαλόσωμα σκυλιά. Μιλάμε για διαφορετικά ζώα? Όλα τα σκυλιά είναι αγελαία ζώα. Χρειάζονται την αγέλη τους.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κομοτηνή είπες?
Μήπως αυτόν που είχε την σκύλα τον έλεγαν Πασχάλη?Και μήπως την σκύλα του την λένε Ζήνα?
Είχα δει ανάρτηση στο facebook σε μια ομάδα για γερμανικά που έψαχνε σπίτι για τα κουτάβια..

Αν είναι αυτός..
Η σκύλα του εμένα μου έμοιαζε με ημίαιμο χάσκι με γερμανικό..αλλά δεν είναι αυτό το θέμα..
Τα κουτάβια ήταν σε άθλιες συνθήκες..μέσα στη βρώμα και έξω στα χώματα και το κρύο..

Και επειδή είχε βάλει φωτογραφίες απ τα δυο αυτά κουτάβια..της αδερφή της τα αυτιά δεν ήταν έτσι και είχαν ήδη σηκωθεί..αλλά επίσης δεν είναι εκεί το θέμα!

Εντύπωση μου είχε κάνει επίσης το γεγονός ότι η σκύλα είχε κάνει μόνο 2 κουτάβια..εξακολουθώ όμως να είμαι εκτός θέματος..

Βάλε καλέ την κουτάβα μέσα!!!Για όνομα του Θεού..
Θα σας φυλάει και καλύτερα!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Καλησπέρα geotheo. Αν και τα κουτάβια δεν κάνουν φύλαξη, εμένα δεν με "ξενίζει" το ενδεχόμενο κάποτε να κάνει φύλαξη. Εξάλλου είναι μια από τις εργασίες που μπορεί να κάνει ο σκύλος.
Ούτε εμένα με ξενίζει ίσα ίσα είναι πολύ πιθανό. Αυτό που δεν ξέρει όμως geotheo είναι ότι ο καλύτερος φύλακας είναι αυτός που μένει στο σπίτι μαζί μας.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν ήταν έτσι απλά να πέρναμε σκύλο και να μας κάνει φύλαξη θα είχαμε λύση πολλά προβλήματα εδώ στην Αττική :D

Το θέμα της φύλαξης έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο φορουμ.

Οπότε για να είμαι εντός θέματος, προσοχή στο σκύλο και καλό θα ήταν εφόσον τον έβαλες στην ζωή σου να εκπληρώνεις καποιες ανάγκες του. Μια απο αυτές μη ξεχνάς πως είναι η ανάγκη του να ανήκει κάπου. Να εξερευνά και να περιπλανιέται με την αγέλη του.

Να την χαίρεσαι και να της προσφέρεις μια καλή ζωή.

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
οχι δεν το λεγαν πασχαλη αυτον που το πηρα,δεν ξερω αν εκανε μονο δυο,εγω οταν πηγα να το παρω, εξω το σκυλι παντως εχει προσβαση σε κτηρια μεσα,απλα ειπα να το βαλω εκει απο μικρο για να συνιθειση κ το χωρο,οσο για την εκπαιδευση ξεκινησα εγω τα βασικα,κ ειπα σε εναν γνωστο μου εκπαιδευτη κ θα το αναλαμβανε κ αυτος,ο οποιος εχει κ γ.π.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
οχι δεν το λεγαν πασχαλη αυτον που το πηρα,δεν ξερω αν εκανε μονο δυο,εγω οταν πηγα να το παρω, εξω το σκυλι παντως εχει προσβαση σε κτηρια μεσα,απλα ειπα να το βαλω εκει απο μικρο για να συνιθειση κ το χωρο,οσο για την εκπαιδευση ξεκινησα εγω τα βασικα,κ ειπα σε εναν γνωστο μου εκπαιδευτη κ θα το αναλαμβανε κ αυτος,ο οποιος εχει κ γ.π.
Μοιάζουν πολύ πάντως..

418450_387149524630573_1542260446_n.jpg 563961_473546259324232_954754184_n.jpg

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
ααα καταλαβα αυτο το ειχα δει κ εγω κ ηθελα να το παρω στην αρχη,απο αλεξανδρουπολη ηταν ο τυπος οχι απο κομοτηνη,αλλα ηθελε 150 ευρο κ δν μου φανηκε καθαροαιμο για να δωσω κ λεφτα για να το παρω,του ειχα πει αμα θελει ετσι χωρις λεφτα επειδη ηθελα ενα σκυλο κ δεν με πειραζε αν ηταν η οχι καθαροαιμο αλλα δν ηθελε,το ειχα βγαλει κ στο φορουμ οταν σκεφτομουν να το παρω