Γερμανικός Ποιμενικός !!!

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Π. ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΑΡΚΤΗΡΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΚΩΘΕΙΚΕ Κ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣΜΕΝΟ!!!ΒΑΣΙΚΑ Η ΗΡΑ ΔΝ ΕΧΕΙ PEDIGRE,ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!!ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΗ ΤΙ ΛΕΤΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ,ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΟΤΟ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ2012-09-28 18.35.32.jpg2012-09-28 18.35.19.jpg2012-09-28 18.33.51.jpg

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΟΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Π. ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΑΡΚΤΗΡΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΚΩΘΕΙΚΕ Κ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣΜΕΝΟ!!!ΒΑΣΙΚΑ Η ΗΡΑ ΔΝ ΕΧΕΙ PEDIGRE,ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!!ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΗ ΤΙ ΛΕΤΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ,ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΟΤΟ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥView attachment 40081View attachment 40082View attachment 40083
Πλυμενο το βλεπω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα!

Απ' ότι βλέπω από τις φωτογραφίες, η κουταβίτσα σου η Ηρα είναι πανέμορφο σκυλάκι!:)
Επίσης, με χαρά διαβάζω ότι έχει πολύ καλό χαρακτήρα, γεγονός που σου εξασφαλίζει μιά φανταστική ζωή μαζί της!
Και το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι υγεία και για τους δυό σας, ώστε να απολαύσετε ο ένας τον άλλο!

Τώρα, εγώ δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στη φυλή, οπότε δεν μπορώ να σου πω, με βεβαιότητα, ότι είναι Γερμανικό Ποιμενικό... αυτό θα σου το σχολιάσουν άλλα μέλη, πιο έμπειρα με τους Γ.Π...

Υ.Γ. Σε παρακαλώ, μη γράφεις με κεφαλαία... είναι σαν να "φωνάζεις"...:)

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Καλως ηρθες .
Τα αυτια τχωρις να ειμαι 100% σιγουρος τα βλεπω λιγο νωχελικά, λιγο χαλαρα για 5 μηνων κουταβι.
ισως και να μην σηκωθουν. μεχρι τους 6 εχεις περιθωρια.
το αγορασες?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
να το χαιρεσαι ειτε με τα αυτια πανω ειτε κατω.

για μενα το καλυτερο ειναι να ανεβοκατεβαινουν. ετσι καταλαβαινεις και ποτε εχει τεταμενη την προσοχη του και ποτε ειναι πιο χαλαρος.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλησπέρα!
Όμορφη η κουταβίνα σου!!Να την χαίρεσαι!!

Στις φωτογραφίες μου φαίνεται πιο μικρή από 5 μηνών..
Τα αυτάκια συμφωνώ μου φαίνονται λίγο περίεργα..δεν ξέρω αν θα σηκωθούν..
Αν δεν ρωτήσεις τον κτηνίατρο σου δεν θα δώσεις τίποτα!!!!!

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
τωρα μπηκε στα 5 μηνων φιλε μου,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια προς την ηρα,δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε γ.π. γιατι πιο παλια λαμπραντορ ειχα.δν τον πηγα στο κτηνιατρο μου εχω να τον παω απο το εμβολοιο που του εκανα,τον πηρα τηλ κ τον ρωτησα κ μου ειπε αυτος για το ασβεστιο!!τωρα κατι αλλο παιδια προσπαθει να μου δαγκωσει λιγο τα χερια βασικα σαν παιχνιδι το βλεπει,ξερετε καποιο κολπο για να της το κοψω η θα το κοψει μονη της?κατα αλλα τα βασικα τα μαθαινει σιγα σιγα!!!!καποιος την αποψη του για το αν πιστευει οτι ειναι καθαρο η οχι,οχι πως με ενδιαφερει απλα θα ηθελα να ξερω,τα αυτια μεχρι 7 μηνων δεν τα συκωνουν ετσι διαβασα?

οχι φιλε μου δν το αγορασα αν κ ο τυπος τα πουλουσε,εμενα μου το εδωσε λογο υποχρεωσεισ,η αδερφουλα του πουληθηκε παντως

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Οταν λες "καθαρό" προφανώς εννοείς "καθαρόαιμο".
Εχει pedigree;

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Η μικρή σου είναι κούκλα :)!!! Να την χαίρεσαι και να ζήσετε ευτυχισμένα χρόνια!

Πληροφοριακά στο λέω, ένας σκύλος θεωρείται ''καθαρόαιμος'' μόνο αν έχει pedigree.
Η δικιά σου που δεν έχει, συνεπώς θεωρείται ημίαιμη. Εεε, και τι έγινε?? Αλλάζει κάτι που δεν είναι καθαρόαιμη??

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
ναι ρε παιδια ενταξει απο την στιγμη που δεν εχει pedigre παει δν ειναι απλα να ηταν κ οι δυο γονεις τους γ.π. κ οχι ενα γ.π κ ενα χασκυ για παραδειγμα αν κ απο οσο ξερω τα σκυκια παιρνουν γονιδια απο σοι 10 γενιων οπως κ ο ανθρωπος!!ουτε εμενα με ενδιαφερει κ για αυτο την πηρα απλα ηθελα κ την γνωμη σας,με τοδ δαγκωμα που κανει σαν παιχνιδι μπορει να μου καποιος καποιο τροπο να της το κοψω αν ξερει?ευχαριστω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Για το δάγκωμα υπάρχουν άπειρα θέματα στο φόρουμ.
Κάνε μια αναζήτηση για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Ernesto

Member
1 Οκτωβρίου 2012
13
0
Καλησπέρα και από εμένα, να τη χέρεσαι είναι πανέμορφη

Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ανησυχείς ιδιαίτερα και εμένα ο δικός μου γερμανοικός ποιμενικός είχε ακριβώς το ίδιο ''πρόβλημα'' μετά από λίγο καιρό σηκώθηκε και το άλλο του αυτάκι είναι συχνό φαινόμενο σε κουτάβια να μην σηκώνονται και τα δύο αυτιά μαζί...

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
ναι φιλε μου ξερω οτι ειναι συχνο φαινομενο!!!αλλα περναν οι μηνες κ νε ανησυχει,οχι πως αν δεν το συκωσει θα αλλαξει κατι,αλλα για το γαμωτο,μολις το συκωσει κ αν παρτυ θα κανω!!!θα σας καλεσω κομοτηνη!!!!ασβεστιο φιλε μου ειχεσ δωσει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
ναι φιλε μου ξερω οτι ειναι συχνο φαινομενο!!!αλλα περναν οι μηνες κ νε ανησυχει,οχι πως αν δεν το συκωσει θα αλλαξει κατι,αλλα για το γαμωτο,μολις το συκωσει κ αν παρτυ θα κανω!!!θα σας καλεσω κομοτηνη!!!!ασβεστιο φιλε μου ειχεσ δωσει?
Ασβέστιο θα σου έλεγα να μην δώσεις αν ο σκύλος τρώει ξηρά τροφή.
Υπάρχει κίνδυνος για τα κόκκαλα του.
Απορώ πως οι γιατροί το προτείνουν ελαφρά τη καρδία.

Ernesto

Member
1 Οκτωβρίου 2012
13
0
Συμφωνώ με τον φίλο, δεν θα σου πρότεινα ασβέστιο, υπομονή σε καταλαβαίνω πολύ καλά, αν σε τρώει πολύ μην δυστάσεις να επισκεφθείς έναν κτηνίατρο αν και δεν νομίζω να σου πει κάτι διαφορετικό.

geotheo

Member
29 Αυγούστου 2012
22
0
ξηρα τροφη τρωει!σου λεω ετσι μου ο κτηνιατρος μου!!θελω τοσο πολυ να συκωθει για το εβαλα πισμα!!!ελπιζω να το εχει βαλει κ η ηρα!!!!!οπως βλεπετε εχω λιγο ξετρελαθει κ σας ζαλιζω,αλλα εχει απιστευτο χαρακτηρα!!!δν την εχω σπιτι την εχω στο κτημα που εχω μηχανηματα μεσα κ για φυλαξη,αλλα πηγαινουμε 3 ατομα πολλες φορες την ημερα κ εγω ειδικα πολλες ωρες περναω μαζη της εκει,μου εκανε εντυπωση πως ειναι κουταβι κ οταν γαυγιζουν αλλα σκυλια στην γειτονια κ συγκεκριμενα ο απεναντι εχει γ.π. που συνεχεια γαυγιζει αυτη,οταν ομως περασει αγνωστος δεν σταματαει!!!!!φιλικο με τα αλλα σκυλια κ με της γατες ακομα!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Να την χαίρεσαι την κούκλα σου. Και να την πάρεις σπίτι και στο κτήμα πηγαινε την όταν είσαι και εσύ εκεί. Υπάρχουν πολύ κίνδυνοι όταν ζει ένα ζώο κάποιες ώρες ολομόναχο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
geotheo βάλε σε παρακαλώ λίγο φρένο στις εξομολογήσεις σου και βοήθησέ με, να μην ασχοληθώ για σήμερα με το θέμα σου, όπως προσπαθώ τόση ώρα. Please...