Γερμανικός Ποιμενικός

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι θα υπάρχει μια έκθεση στις 13 & 14 Οκτωβρίου!Αλλά είναι έκθεση του Κ.Ο.Ε.!

O KOE διοργανώνει πιο γενικές εκθέσεις που καλό θα ήταν να τις παρακολουθείς και αυτές, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Πέρα από αυτό πολλές φυλές διοργανώνουν δικές τους εκθέσεις μόνο με δείγματα της δικής τους φυλής και ο Γερμανικός Ποιμενικός έχει τον δικό του όμιλο και είναι ο Κ.Ο.Γ.Π.Ε.

Η έκθεση αυτή είναι στις 24 & 25 Νοεμβρίου!

Τώρα για ώρα, αν πας κατά τις 10.00 θα είναι καλά πιστεύω!

nick_d

Active Member
4 Οκτωβρίου 2012
32
0
26
Β. Εύβοια
Καλησπέρα, έχω μια ένσταση στα όσα είπατε... :D

Γιατί να μην πάει βόλτα το σκύλο η 14χρονη κόρη της Christine? Εγώ έχω 2 σκυλιά και τα πηγαίνω βόλτα μαζί, δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να κουμαντάρει ένα!! :)

Στο θέμα μας, Christine επικοινώνησες με το εκτροφείο, έμαθες τιμές, διότι ενδιαφέρομαι και εγώ ( όχι άμεσα) και είναι η πρώτη μου επιλογή το συγκεκριμένο εκτροφείο.. :)

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Καλησπέρα, έχω μια ένσταση στα όσα είπατε... :D

Γιατί να μην πάει βόλτα το σκύλο η 14χρονη κόρη της Christine? Εγώ έχω 2 σκυλιά και τα πηγαίνω βόλτα μαζί, δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να κουμαντάρει ένα!! :)

Στο θέμα μας, Christine επικοινώνησες με το εκτροφείο, έμαθες τιμές, διότι ενδιαφέρομαι και εγώ ( όχι άμεσα) και είναι η πρώτη μου επιλογή το συγκεκριμένο εκτροφείο.. :)
Όχι δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον εκτροφέα,ψαχνόμαστε ακόμα αφού το σκυλί υπολογίζουμε να το πάρουμε αρχές του 2013 άρα έχουμε καιρό μέχρι τότε

nick_d

Active Member
4 Οκτωβρίου 2012
32
0
26
Β. Εύβοια
Α και εγώ για τότε (και πιο μετά ίσως) το υπολογίζω, αλλά δεν μπορώ να μην ξέρω πόσο έχει ένα κουτάβι, έστω να έχω μιλήσει με τον εκτροφέα από πριν έστω και τηλεφωνικά.. :D

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Α και εγώ για τότε (και πιο μετά ίσως) το υπολογίζω, αλλά δεν μπορώ να μην ξέρω πόσο έχει ένα κουτάβι, έστω να έχω μιλήσει με τον εκτροφέα από πριν έστω και τηλεφωνικά.. :D
Οι τιμές ενός κουταβιού συνήθως είναι γύρω στα 1000-1500 ευρώ.Βέβαια εξαρτάται και από την γέννα και τις διακρίσεις των γονέων.

nick_d

Active Member
4 Οκτωβρίου 2012
32
0
26
Β. Εύβοια
Επικοινώνησα με το εκτροφείο, ο κύριος που μίλησα ήταν άψογος και μου εξήγησε όλες τις απορίες που είχα (σχετικά με εκθεσιακό-εγρασιακό, αρσενικό θυληκο κλπ.) και μου είπε ότι θα παίρνει μία μίνι συνέντευξη στον κάθε υποψήφιο αγοραστή, το ότι επιλέγει με βάση το τι ζητώ εγώ και αν πχ σε μία γέννα έχει 5 κουτάβια και 4 πελάτες που θέλουν και έχουν ζητήσει, δεν ισχύει "α θα δώσουμε τα 4 περισσεύει 1" μπορεί να μην δωθεί κανένα κουτάβι μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αυτό που ζήτησε ο πελάτης.. Μου είπε επίσης ότι όποτε θέλω να πάω από κει να δω τα σκυλιά κλπ, και γενικά μου είπε να μην αγοράζω κάτι χωρίς να το δω... Βέβαια του είπα ότι μένω στην επαρχία, μου είπε ότι στέλνει σε επαρχία και νησια, όμως καλύτερο θα ήταν να γνωριστώ με τον εκτροφέα... Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και φανταστείτε δεν μίλησα με τον κ. Ιωαννίδη, θα πάρω αύριο ή μεθαύριο για να μιλήσω και με αυτόν σε περίπτωση που προκύψουν τυχόν απορίες...

Τιμή επιτρέπεται να αναφέρω ή απαγορεύεται? :)

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Γενικά όσοι άνθρωποι ξέρω και έχουν πάρει από τον κύριο ιωαννίδη κουτάβι είναι πολύ ευχαριστημένοι.Άντε να πάρεις και το δικό σου με το καλό όταν έρθει η ώρα.Οι τιμές δεν νομίζω να απαγορεύεται να γραφτούν,αλλά στείλτες μου εσύ καλού κακού σε πμ αν θες γιατί ενδιαφέρομαι.