Γερμανικός Ποιμενικος βοηθεια σχετικα με αγορά

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχαχαχαχαχα

Γκαρσία, ο σκύλος φύλακας δεν είναι για έξω!
Πάρ'το αλλιώς γιατί θα σου φάνε και τα σκυλιά και θα σου απαγάγουν το ανίψι και να θα βιάσουν και τη γυναίκα!

Παρ'το αλλιώς...κάτσε μάθε πως είναι η σωστή φύλαξη και άσε τα πασαλείμματα...

Αλλιώς εδώ θα βρεις την λύση!

Σε παρακαλώ, διάβασε τους κανονισμούς και βάλε σε σειρά τις σκέψεις!
Αν θες να κάνουμε συζήτηση καλώς!Να μιλάς μόνο χωρίς και ακούς και να έχεις αυτό το λόγο που τα λες χύμα και ότι να 'ναι, καλύτερα να το κλειδώσω το ριμάδι το θέμα!

Αν θες ένα απλό κοπρόσκυλο πάνε βρες!
ΑΝ ΘΕΣ να πάρεις γνώμη σωστή από εδώ θα πρέπει να συζητήσεις την σωστή απόκτηση σκύλου και βάσει αυτού και την σωστή εκπαίδευση φύλαξης!
Εδώ δεν θα βρεις συμβουλές για το πως θα κατατροπώσεις τον κλέφτη που θα μπει στο σπίτι!Αυτό θα το κάνεις καταγγέλοντας στην αστυνομία ότι απειλείσαι!

Last edited:

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Να σ πω γιατί γιατί είναι αδερφός μ και δεν αντεχω να δω το παιδί τ 3 χρόνων σε καμία αποθήκη ζητώντας λύτρα οκ..και την γυναικα του βιασμενη
:confused::confused::confused:
Οκ, επισήμως το κάψαμε....

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Γενικώς οταν δεν υπαρχει κανείς στο σπίτι δεν αφηνη κανέναν να πλησιάσει το σύρμα....υο έχω εξετάσει με κάτι πακιστανούς....μονο όσους έχει δει να είναι μαζί μ κανα βράδυ για κανα ουίσκι έξω στην αυλη...ολους τους ξένους τους κυνηγάει έστι και μα πηγαινουν βόλτα και να περνάνε απτον φράχτη...οταν ειμαι σπίτι οποίος.μπει μέσα και είναι μαζί μ στην αρχή είναι λίγο επιφηλαχτυκος.αλλα μετά το ξεπερνάει...αλλο παραδηχμα έχω βάλει πακιστανο στην πόρτα τ σπιτιού μ βέβαια να προλάβει να την κάνει ο άνθρωπος να με βαράει στα ψέματα έτσι να βλέπεις το σκυλί να έρχετε με χίλια γαυγιζοντας και δεν έκοβε ετοιμο να πεσει απάνω να τον φαςι αλλά στο τέλος τον βουτάω τον άνθρωπο καο τον πετάω έξω μην τον πληρωνωκ από πάνω...το έχω κάνει κ με φίλο δεν τον ήξερε καλα αλλά τον είχε δει δυο φορές μαζί μ....απο τότε και μετά δεν τον συμπαθησε ποτέ....για αυτό σας λέω ο σκύλος πεθαινει για να μην παθουμε τπτ εγώ κ το παιδί γιατί μεναμε στο ιδιο σπίτι...καλυψα;;

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
οκ σχετικα με το παιδί κ τη γυναίκα το ξεπατωσα...αλλα ρε παιδιά οκ αφήστε το πείτε μ πως διαγράφεται το θέμα γιατί για τον γερμανικό ρώταγα και τώρα με ανακρίνουν για το ντοπερμαν.....σας παρακαλώ όμως....

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
οκ σχετικα με το παιδί κ τη γυναίκα το ξεπατωσα...αλλα ρε παιδιά οκ αφήστε το πείτε μ πως διαγράφεται το θέμα γιατί για τον γερμανικό ρώταγα και τώρα με ανακρίνουν για το ντοπερμαν.....σας παρακαλώ όμως....
Δεν ήταν και το μόνο θέμα που ξεπατώσατε. Σας ρωτάω για δεύτερη φορά από που θα πάρετε τον ΓΠ...Επιτρέπεται να ονομάζουμε εκτροφεία.
Το γεγονός ότι ανοίξατε εσείς ένα θέμα, δεν σας κάνει υπεύθυνο για την πορεία του

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν το κανουνε για να σε κατακρινουνε.Απλα εντοπιζουνε λαθη και σε ρωτανε συγκεκριμενα πραγματα με σκοπο να σε βοηθησουν!!Γι'αυτο και ακου ενα -δυο κουβεντες που σου λενε.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σκύλος που ζει σε κήπο εξουδετερώνεται εύκολα. Μα με φόλα, μα με όπλο. Κλέβεται, επίσης, πολύ εύκολα. Μέσα στο σπίτι, για να τον εξουδετερωσει ο άλλος, πρεπει να μπει, μεχρι να μπει σε εχει ξυπνησει κι εχεις πράξει τα δέοντα

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Οκ ντάξει ας αρχισουμε το σκυλί το βρήκα σε αγγελία 3 κατοσταρικα φειτε τη λέει θα πάρω και όλας να επηκοινωνησω με τον άνθρωπο σε 2 μέρες: 1 αρσενικο και 1 θυληκο Γερμανικα Ποιμενικα αριστης μορφολογιας με βιβλιαριο υγειας και pedigree!

Τα κουταβια δινονται αποπαρασιτωμενα και με το πρωτο τους εμβολιο!
γεννημενα 3.4.2013

Mother :perla Vom Shamad
HD C , ED A , IPO KKL

Father :Quartz V Pannonia Wolf
HD Fast Normal , ED Fast Normal , IPO , KKL

ΟΙ γονεις ειναι εκθεσιακα λυκοσκυλα με διακρισεις.

Ειναι οι συγκεκριμενοι των φωτογραφιων.

Μη διστασετε να καλεσετε για οποιαδηποτε πληροφορια!
τέλος αυτό....δεν το περβω από εκτροφείο γιατί θέλουν από χιλιάρικο και απάνω...τπτ άλλο...και σας παρακαλώ τέρμα το θέμα με το ντοπερμαν....

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Κοιταξτε και τους γονείς στο google κιολας ....κρητικοπουλα αυτό σκεφτόμουνα και θα εφαρμόσω τώρα...

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ωχ αμαν. Τι να πρωτογραψει κανεις σε ενα τετοιο θεμα! Πραγματικα δεν ξερω απο ποιο απο τα εκατο λαθη να αρχισω. :(
Από τα ορθογραφικά;;;

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Οκ ντάξει ας αρχισουμε το σκυλί το βρήκα σε αγγελία 3 κατοσταρικα Ποιμενικα αριστης μορφολογιας με βιβλιαριο υγειας και pedigree!

Απλά ΔΕΝ παίζει ........πόσο δούλεμα πια ...έλεος ! :confused:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Οκ ντάξει ας αρχισουμε το σκυλί το βρήκα σε αγγελία 3 κατοσταρικα φειτε τη λέει θα πάρω και όλας να επηκοινωνησω με τον άνθρωπο σε 2 μέρες: 1 αρσενικο και 1 θυληκο Γερμανικα Ποιμενικα αριστης μορφολογιας με βιβλιαριο υγειας και pedigree!

Τα κουταβια δινονται αποπαρασιτωμενα και με το πρωτο τους εμβολιο!
γεννημενα 3.4.2013

Mother :perla Vom Shamad
HD C , ED A , IPO KKL

Father :Quartz V Pannonia Wolf
HD Fast Normal , ED Fast Normal , IPO , KKL

Ειναι οι συγκεκριμενοι των φωτογραφιων.

Μη διστασετε να καλεσετε για οποιαδηποτε πληροφορια!
τέλος αυτό....δεν το περβω από εκτροφείο γιατί θέλουν από χιλιάρικο και απάνω...τπτ άλλο...και σας παρακαλώ τέρμα το θέμα με το ντοπερμαν....
Στο pedigree database γραφει οτι δεν εχουν εξετασεις για δυσπλασιες. Τι σοι ζευγαρωμα ειναι αυτο και τι θες να μαθεις και ρωτας εδω? Γιατι εχω την εντυπωση οτι απλα θελεις κι εσυ να προκαλεσεις κουβεντα περι χιλιαρικου και τα συναφη.

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
λοιπον τα σκυλια τα συγκεκριμενα και τον εκτροφεα τον γνωριζω προσωπικα..απλα ειναι απο τα Σκοπια και ενα φιλαρακι μου βαζει τις αγγελιες εδω στην ελλαδα για να πωληθουν πιο ευκολα τα κουταβια..εχω δει ολα του τα σκυλια απο κοντα και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλα και χαιρουν ακρα υγειας..τα σκυλια οντως εχουν διακρισεις και πηγαινει συχνα σε εκθεσεις σε ολα τα βαλκανια..επισης εχει κανει γεννες και με αλλα εκτροφεια απο βαλκανια ειτε πηγαινει και στην ουγγαρια για ζευγαρωματα..οπως επισης προσφατα εχει φερει και ενα ζευγαρι απο Γερμανια..η τιμη ειναι χαμηλη γιατι στα Σκοπια γενικα ολα ειναι πανφτηνα αφου ο μεσος ορος μισθου φτανει τα 345 ευρω..και για οποιον δεν μπορει να τον πεισουν αυτα που λεω η σελιδα του εκτροφεα ειναι αυτη:
HOME - "Vardar Wolf"
Υ.Γ.με την μανα την Perla ημουν κι εγω μαζι στην προτελευταια διεθνης εκθεση που εγινε στο Γευγελη και βγηκε μεσα στις 3 πρωτες θεσεις η σκυλα.

Last edited:

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
επισης οποιος γνωριζει τον Κοροβεση που ασχολειτε με την εκπαιδευση(hundesport club)μπορει να μαθει τι σκυλια ειναι και τι γνωμη εχει για τον συγκεκριμενο εκτροφεα μιας κι αυτος εχει τον Cantos Vardar Wolf απο τον συγκεκριμενο εκτροφεα..οπως επισης τον γνωριζουν και αλλοι εκτροφεις εκ Θεσσαλονικης..οπως η Βορεαδου πχ.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Χωρις να μπω σε σκεψεις αν ειναι αληθεια οσα εχουν γραφτει κτλπ , αυτο που δεν μου αρεσει στο συγκεκριμενο ζευγαρωμα ειναι το ΗD C της μανας που οπως και να το κανουμε ειναι δυσπλασια ελαφριας μορφης

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
Sirkos αυτα που αναφερω δεν ειναι τυχαια γιατι τον γνωριζω τον συγκεκριμενο εκτροφεα απο κοντα και εχω δει αρκετες φορες τα σκυλια του και εχω παιξει και μαζι τους κιολας..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ε μα για αυτο ειπα χωρις να μπω σε σκεψεις κτλπ και απλα ειπα τι δεν μου αρεσει , προσωπικα εγω μεχρι HD B θα πηγαινα , οπου και το εκανα βασικα ο πατερας του κουταβιου μου ειναι ΗD B

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
καλα δεν λεμε οτι ειναι και απο τις καλυτερες γεννες που εχει κανει..πχ πριν λιγο καιρο ειχε κανει μια παρα πολυ καλη γεννα με τα σκυλια που εφερε απο την γερμανια και τα πουλουσε 450 ευρω..και σε πληροφορω οτι μεχρι και απο Αθηνα ηρθε ο αλλος οδικος με την οικογενεια του μαζι για να παρει το κουταβι απο εκεινη την γεννα..
αλλα οπως και να εχει απο το να παει καποιος να δωσει 200-300 ευρω σε καποιον ιδιωτη καλυτερα να παρει απο εναν εκτροφεα καποιας γειτονικης χωρας με pedigree και στην ιδια τιμη περιπου..τουλαχιστον γνωριζεις τι σκυλι θα παρεις και ολο τον γεννεαλογικο του χαρτη..μπορει καποιες γεννες να ειναι λιγο κατωτερες απο τις δικες μας αλλα μη ξεχναμε και τις διαφορες της μιας χωρας με την αλλη στα παντα εεε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn