Γερμανικός Ποιμενικος βοηθεια σχετικα με αγορά

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Για σας....μενω επαρχία και έχω ένα μεγάλο σπιτι με μεγάλο κήπο...Εχω ένα λαμπραντορ καθαρό μέσα στο σπίτι γιατί δεν ξέρω αλλά δεν γουστάρει έξω και έναν φύλακα ντοπερμαν με μολλοσο έξω στο σπίτι που μαλλον θα το δώσω σε κάτι κουμπάρους μ γιατί έχουν πρόβλημα με την φυλάξει τ σπιτιού τους...Anyway το θέμα είναι....σκεφτηκα να πάρω έναν γερμανικό ποιμενικό μέχρι της 15 που θα πληρωθω και τον έχω βρει κιόλας....Μηπως θα μπορούσατε να μ πείτε για τις ιδιαιτερότητες της φυλής και αν είναι πιο δύσκολη απτό λαμπραντορ...Στο λαμπραντορ λόγο οικονομικών δυσκολιών δίνω την σειρα tonus της Purina..Το ξέρω δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν είμαστε και στις καλύτερες εποχές για eukanuba και hills (παράδειγμα)
θα ηθελα να ρωτισω επισεις άμα είναι καλή και για τον Γερμανό...
Ότι αλλες πληροφορίες για τα σκυλιά και την κατοικία μου γράψτε από κατω...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Γεια σου,,,

Έχεις λαμπραντόρ.... ένα mix ντόμπερμαν με μολλοσο :confused: θες να πάρεις ΓΠ μέχρι τις 15 Ιουνίου να φανταστώ??? μπέρδεμα βλέπω,,,,,,,

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Γεια σου,,,

Έχεις λαμπραντόρ.... ένα mix ντόμπερμαν με μολλοσο :confused: θες να πάρεις ΓΠ μέχρι τις 15 Ιουνίου να φανταστώ??? μπέρδεμα βλέπω,,,,,,,
Όντως μεγάλο αλλά ξέρει το θέμα είναι αύριο φεύγει το αγόρι μου έξω στεναχωριέμαι πολλη για αυτό αλλά τη να κανω αφού του παιδιού του έχουν μπει δυο φορές στο σπίτι και παραληγω και να τους σκοτώσουν τους ανθρώπους...Φαντασου άνθρωπος με οικογένεια anyway τον Δια (Ντοπερμαν-Μολλοσο) Τον έχω πάει για άρνηση φολας και γενικά τον έμαθα εγώ για φύλακα...Δεν μπορώ να πως πληρώνει και καλα ο ανθρωπος....800 €.....Το λαμπραντορ άστο στο χαβαλέ του....πολλη καλο όμως....Σχετικα με το θέμα του Γερμανού τη έχετε να μου πείτε;;;

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Όντως μεγάλο αλλά ξέρει το θέμα είναι αύριο φεύγει το αγόρι μου έξω στεναχωριέμαι πολλη για αυτό αλλά τη να κανω αφού του παιδιού του έχουν μπει δυο φορές στο σπίτι και παραληγω και να τους σκοτώσουν τους ανθρώπους...Φαντασου άνθρωπος με οικογένεια anyway τον Δια (Ντοπερμαν-Μολλοσο) Τον έχω πάει για άρνηση φολας και γενικά τον έμαθα εγώ για φύλακα...Δεν μπορώ να πως πληρώνει και καλα ο ανθρωπος....800 €.....Το λαμπραντορ άστο στο χαβαλέ του....πολλη καλο όμως....Σχετικα με το θέμα του Γερμανού τη έχετε να μου πείτε;;;
Απ όσο ξέρω κανένα ζώο δεν εκπαιδεύεται επιτυχώς στην άρνηση φόλας....Για παράδειγμα...Του πετάει κάποιος μία φόλα και φεύγει. Ο σκύλος, επειδή δεν θυμάται, μετά από κάποιο διάστημα θα πάει και θα την φάει.
Τι σημαίνει ότι εκπαιδεύσατε εσείς τον σκύλο ως φύλακα? Είστε σίγουρη ότι έχετε φύλακα ή απλώς ένα ζώο που κάνει σαματά ή είναι απλώς επιθετικός με όλους εκτός από εσάς? Ένας ζώο που έχει σαν εργασία τη φύλαξη, έχει μάθει πρώτα απ όλα, να ξεχωρίζει καταστάσεις, δηλαδή να ξέρει πότε πρέπει να επιτεθεί, να είναι ισορροπημένος και να έχει μάθει πώς να δαγκώνει ή να ακινητοποιεί. Δεν επιτίθεται αδιακρίτως, και, φυσικά, οι φίλοι σας είναι καλοδεχούμενοι (Όλα αυτά πολύ επιγραμματικά). Δεν ξέρω τι έχετε στα χέρια σας αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας συμβούλευα να προσέχετε, εφόσον, κακώς, θέλετε να τον δώσετε. Μπορείτε να είστε σίγουρη ότι δεν θα υπάρξουν ατυχήματα?
Αν έχετε οικονομικά θέματα, που σας υποχρεώνουν να μειώσετε την ποιότητα στην ξηρά τροφή, μήπως να το ξανασκεφτείτε για την αγορά νέου σκύλου? Αν κάποιο από τα σκυλιά που έχετε, χρειαστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το χ,ψ λόγο πώς θα το αντιμετωπίσετε?
Δεν νομίζω, επίσης, να γνωρίζετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόκτησης σκύλου, οπότε ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ένα σκυλί θεωρείται καθαρόαιμο, αν έχει pedigree. Όλα τα υπόλοιπα, νοούνται ως ημίαιμα

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ωχ αμαν. Τι να πρωτογραψει κανεις σε ενα τετοιο θεμα! Πραγματικα δεν ξερω απο ποιο απο τα εκατο λαθη να αρχισω. :(

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αυτο με τα 800 ευρω τι ειναι?τι δεν πληρωνει καλα ο ανθρωπος δεν μπορω να καταλαβω.

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Απ όσο ξέρω κανένα ζώο δεν εκπαιδεύεται επιτυχώς στην άρνηση φόλας....Για παράδειγμα...Του πετάει κάποιος μία φόλα και φεύγει. Ο σκύλος, επειδή δεν θυμάται, μετά από κάποιο διάστημα θα πάει και την φάει.
τι σημαίνει ότι εκπαίδευσες εσύ τον σκύλο ως φύλακα? Είσαι σίγουρη ότι έχεις φύλακα ή απλώς ένα ζώο που κάνει σαματά ή είναι απλώς επιθετικός με όλους εκτός από εσάς? Ένας ζώο που έχει σαν εργασία τη φύλαξη, έχει μάθει πρώτα απ όλα, να ξεχωρίζει καταστάσεις, δηλαδή να ξέρει πότε πρέπει να επιτεθεί, να είναι ισορροπημένος, να έχει μάθει πώς να δαγκώνει ή να ακινητοποιεί. Δεν επιτίθεται αδιακρίτως, και, φυσικά, οι φίλοι σου είναι καλοδεχούμενοι. Δεν ξέρω τι έχεις στα χέρια σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα σε συμβούλευα να προσέχεις, εφόσον, κακώς, θέλεις να τον δώσεις. Μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξουν ατυχήματα?
Αν έχεις οικονομικά θέματα, που σε υποχρεώνουν να μειώσεις την ποιότητα στην ξηρά τροφή, μήπως να το ξανασκεφτείτε για την αγορά νέου σκύλου? Αν κάποιο από τα σκυλιά που έχετε, χρειαστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το χ,ψ λόγο πώς θα το αντιμετωπίσετε?
Δεν νομίζω, επίσης, να γνωρίζετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόκτησης σκύλου, οπότε ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ένα σκυλί θεωρείται καθαρόαιμο, αν έχει pedigree. Όλα τα υπόλοιπα, νοούνται ως ημίαιμα
Να στα πάρω απτην αρχή....πρωτον άνδρας καταρχιν....σχετικα με την φόλα φίλε μου επειδή δεν έχω και τους καλύτερους σιχωριανους μου έχουν φάει 3 σκυλια....απο τότε που έχω πάρει αυτό τι σκυλί στις αρχές είμουν με την καραμπίνα στο χέρι...από τότε που τον πήγα σε έναν εκπευδευτη και του έμαθε την άρνηση φολας είμουν με ποιο ήσυχο το κεφάλι...Να σ πω ένα παράδειγμα οκ...Απριλιος του 12.... Γυρνάω σπίτι κατά της 12 το βράδυ...ποτιζω ταΐζω τα σκυλια μου το άλογο μου ( μην με περάσεις για κανα βλαχω με τα σκυλιά και τα άλογα του το άλογο το έχω για εμπόδια και έχω καλό όνομα στην περιοχή μου αν και έχω σταματήσει για κανα δημηνο λόγο εγκυμοσύνης της κοριτσαρας μου (το αλογο του) Παω σπίτι βάζω κάτι να τσιμπησω ανεβαίνω να ξαπλώσω γιατί με περιμενει δουλεια το πρωί.....ακου λιπον ακουω γαυγισματα παω στο παραθυρο και περνώ μάτι να δω τη γιμεται με την καραμπίνα στο χέρι μπας και γίνει τπτ να τρομάξουν να λακιξουν γιατί έχουμε και πολλούς ταλιμπάν στην περιοχή..βλεπω ενα κολοπαιδο ανατολιτικια χωρα ήτανε αυτό στη να ρίχνει μέσα απτό φράχτη κάτι μεγάλο (μωλις κατρβηκα κατω ήτανε ένα 2κιλο μοσχάρι) το σκυλι γαυγιζε φεύγει το κολοπαιδο και παρατηρώ το σκυλι από το ισογο τώρα να το προλάβω αν πάει να φάει γιατί το είχα μπανισει ότι επροκητο για φόλα...το εωλεπα την μύριζε την περιεργαζοταν και μετά έφυγε βγαίνω καο εγώ λιποβ και τη να δω....Ενα κρέας 2κιλο μοσχαρίσιο να βρωμάει λανειντ (τώρα ξέρεις δεν ξέρεις τη είναι αυτό ) και το πέταξα...... Και αυτό έχει ξανασυμβεί κανα 2 φορές ακομη αλλά τπτ...Για αυτό σ λέω ήταν πετηχημενη η εκπαίδευση.....Μετα....Σχετικα με την φυλάξει...Τον έχω από μικρό μαζί μου με έχει δει πως συμπεριφέρομαι στους ξένους εννοω τους μπακλαντεζους και τα λοιπά και κανει το ιδιο γαυγιζει δεν επιτίθεται μόνο άμα μπει κάποιος μέσα στο σπίτι που το χω δει και αυτό βα τον κυνηγάει ο Διας και ο κενος να κλαίει στην κυριολεξία απτον φόβο.....Τωρα το παιδί που θέλω να τον δώσω το σκυλι τον έχει σαν πατερα του όπως και εμένα γιατί είναι ο αδερφός μου...Δεν υπαρχει περιπτωση..οποτε τον βλέπει λιώνει στην κυριολεξία....τον γουστάρει περισσότερο από μένανε..
Τώρα σχετικά άμα ξέρω η δεν ξέρω δεν περιμένω μαθηματα....ξερω τη είναι το pedigree τη είναι η ΚΟΕ έχω μεγαλώσει δυο αξιόπιστα σκυλιά ξέρω ποιες είναι η τιμές για ένα τοπ σκυλι ξέρω να τα φροντίζω το μόνο που ρώτησα είναι αν θρλουν κάτι παραπάνω απο το λαμπραντορ σχετικά με την μεταχείρηση....ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΕΞΉΓΗΣΗ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτο με τα 800 ευρω τι ειναι?τι δεν πληρωνει καλα ο ανθρωπος δεν μπορω να καταλαβω.
Νομίζω γράφει "Δεν μπορώ να πω, πληρώνει καλά ο άνθρωπος"...

Το ψάξιμο Γ.Π. θέλει παραπάνω από 20 ημέρες πάντως, τόσο για να δεις αν σου ταιριάζει, όσο και για να δεις από που θα το αποκτήσεις. Επιπλέον, ένα κουτάβι, θα σου κοστίσει πάνω από το μισό σου μισθό (πιθανόν κι ολόκληρο) για την απόκτησή του, οπότε, τον υπόλοιπο μήνα πως θα τον βγάλεις, αν δεν έχεις μαζέψει λεφτά στην άκρη γι'αυτό το σκοπό?

Όπως είπαν και παραπάνω, αν ζορίζεσαι τόσο οικονομικά που έχεις αναγκαστεί να ρίξεις την ποιότητα στην τροφή που δίνεις ήδη, μήπως να άφηνες την απόκτηση κουταβιού για αργότερα?

Και μια ερώτηση: πως μπορείς να αποχωριστείς ένα σκυλί που ζει μαζί σου 5 χρόνια, απλά και μόνο γιατί ο "άνθρωπος πληρώνει καλά, 800€"?

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Όχι ρε παιδιά μου δίνει 8 κατοσταρικα για το ημίαιμο και το ξέρει ο άνθρωπος ότι είναι ημίαιμο....απλα βλέπει ότι το σκυλί δεν μασάει γιατί δεν μασάει και μ δίνει 8 όχι ότι του τα ζήτησα....ρκει είναι το θέμα τώρα άμα κολαμε σε αυτό πείτε μου πως διαγράφετε το θέμα γιατί ευχαριστώ αλλα δεν ηρθα για κριτική αλλά σχετικά με τον Γερμανό...αν δεν μπορείτε ν με βοηθήσετε πείτε το μου...μονο πληροφορίες για τον γερμανό ζητάω οι;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Δεν νομιζω να βρηκε εκτροφικο κουταβι του χιλιαρικου βρε κρητικοπουλα για να του κοστισει μισομή ολοκληρο μισθο.....

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Κριτικοπουλα είσαι η μόνη π το κατάλαβε πληρώνει πολλη καλα...δεν είπα ότι δεν πληρώνει είσαι η καλύτερη μέχρι στιγμης ευχαριστώ έστω και για αυτά...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Επιπλέον, ένα κουτάβι, θα σου κοστίσει πάνω από το μισό σου μισθό (πιθανόν κι ολόκληρο) για την απόκτησή του, οπότε, τον υπόλοιπο μήνα πως θα τον βγάλεις, αν δεν έχεις μαζέψει λεφτά στην άκρη γι'αυτό το σκοπό?

...
ξεχασες και τα 800 απο το ημιαιμο.. :rolleyes:

Προφανως δεν σκεφτονται ολοι το ιδιο.

Στον αδερφο σου πουλας το σκυλι σου 800 ευρω? Να μπουμε λιγο στο κλιμα γιατι μας μπερδεψες.

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Όχι ρε παιδιά μου δίνει 8 κατοσταρικα για το ημίαιμο και το ξέρει ο άνθρωπος ότι είναι ημίαιμο....απλα βλέπει ότι το σκυλί δεν μασάει γιατί δεν μασάει και μ δίνει 8 όχι ότι του τα ζήτησα....ρκει είναι το θέμα τώρα άμα κολαμε σε αυτό πείτε μου πως διαγράφετε το θέμα γιατί ευχαριστώ αλλα δεν ηρθα για κριτική αλλά σχετικά με τον Γερμανό...αν δεν μπορείτε ν με βοηθήσετε πείτε το μου...μονο πληροφορίες για τον γερμανό ζητάω οι;
Μια ερωτηση αν γινεται , εφοσον εχεις σκυλο φυλακα γιατι να τον δωσεις να παρεις ενα αλλο κουταβι που σε κανα χρονο θα ειναι φυλακας?

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Κριτικοπουλα είσαι η μόνη π το κατάλαβε πληρώνει πολλη καλα...δεν είπα ότι δεν πληρώνει είσαι η καλύτερη μέχρι στιγμης ευχαριστώ έστω και για αυτά...
συνεννόηση για βρούβες...

Οκ...επί θέματος...από που θα πάρετε τον ΓΠ?

garcia14

Member
27 Μαϊου 2013
14
0
Να σ πω γιατί γιατί είναι αδερφός μ και δεν αντεχω να δω το παιδί τ 3 χρόνων σε καμία αποθήκη ζητώντας λύτρα οκ..και την γυναικα του βιασμενη

Δεν του ζήτησα λευτα Αυτος μ τα δίνει επειδή λέει έχω κάνει πολλά για το σκύλο αυτό και θελει μα πάρω έναν για να μην υπαρχει αυτή η απωλια....σε κάλυψα
σορρυ για τις λέξεις αλλά γράφω από lumia800 και δεν είναι εύκολο το πληκτρολόγιο...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τι ακριβως φυλαει ο σκυλος εξω στην αυλη με κινδυνο τη ζωη του , μπορεις να μου πεις?

Και μη φυγεις γιατι μπορει μεσα απο αυτο που βλεπεις ως κριτικη να μαθεις κατι παραπανω.

Και τι μπαγλαντεζους και λυτρα και βιασμους μας λες? Που μενετε?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Στο κουταβι που θα παρεις θα μαθεις να γαβγιζει μονο στους ξενους (μπαγκλαντεζους..) η και σε μη ξενους?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn