Έτσι με μία ματιά εξέτασε το σκύλο σου και είπε οτι είναι όλα εντάξει;Πήγα στον γιατρό σήμερα δεν είδε κάτι ανησυχητικό μου είπε ότι όλα ειναι εντάξει και μου έδωσε canosan, μου είπε ότι αυτά τα σκυλιά πρέπει να περνούν αυτά τα φάρμακα για ενδυνάμωση και μου είπε να παρατηρήσω μέχρι να τελειώσει το κουτί αν βλέπω διάφορα στην κούραση του σκυλου κ ειδικά στα πίσω πόδια! Κ βλέπουμε. !
Η γυμναστική είναι μεγάλο κεφάλαιο!Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! Εγώ του δίνω απο κουτάβι royal canin puppy, βέβαια πολλές φορές τρώει σκέτη την ξηρά τροφή, άλλες φορές του βάζω και στήθος κοτόπουλο αφού το βράσω πρώτα , η με σαλάμια ειδικά για κουτάβια με κοτόπουλο η αρνί ,και όλα αυτά γιατί βαριέται γρήγορα την ξηρά τροφή και αναγκάστηκα του συμπληρώνω μέσα διάφορα όπως είπα παραπάνω! Στις 14 του μήνα ο σκυλος γίνεται ενός χρόνου, θα ήθελα να με συμβουλευσεις πόση ώρα και τι γυμναστική να του κανω αφού απο ότι κατάλαβα έχεις κ εσύ γερμανικο ποιμενικο!
Τι είναι αυτό; Καινούργιο;Βέβαια μου είπε αν βρεθώ Αθήνα να κανω μια ακτινογραφία στο σκυλί γιατί ειναι καθαρόαιμος γερμανικος ποιμενικος και όσο πιο καθαρόαιμο τόσο πιο πολλά προβλήματα έχει!
Το λες και το ξανά λες, δείξε σε παρακαλώ το pedigree του σκύλου σου να δω από ποιούς γωνείς είναι τόσο καθαρόαιμο.γιατί ειναι καθαρόαιμος γερμανικος ποιμενικος και όσο πιο καθαρόαιμο τόσο πιο πολλά προβλήματα έχει!
Ο σκύλος χωρίς pedigree ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο.Pedigree δεν έχω πάρει απο τον εκτροφέα! Όσοι κτηνίατροι έχουν δει το σκυλί λένε ότι ειναι άριστο και καθαρόαιμο! Άσχετα απο αυτό που μου έχει παρουσιάσει τώρα! Αν εσύ θες pedigree για να πείστης ότι ειναι καθαρόαιμο απλά δεν μπαίνω στον κόπο να αδχοληθω παραπάνω μαζί σου! Και να λείπουν οι ειρωνίες δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις! Εγώ μπήκα στο φόρουμ για να μάθω όχι για να ειρωνεύονται το σκυλί μου μου και κατα πόσο καθαρόαιμο ειναι !
Και καλά κάνεις από τέτοιους άσχετους σαν εσένα ζουν αυτοί και βγάζουν το ψωμί τους.Το δικό σου καθαρόαιμο ειναι αυτό στην φωτό; Οκ! Εμπιστεύομαι τους κτηνίατρους και αυτόν που μου το πούλησε! Όχι εσένα!
Πριν λίγες μέρες έπεσα στο ποστ του Κου Φερεκιδη και μ'ενα googlαρισμα είδα ότι ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Μega και δεν άκουσα να λέει κάτι ουσιώδες...Το ποστ #10 με έβαλε σε πειρασμό να ψάξω κατ' ευθείαν γιατί κάποιος μπορεί να λέει κάτι παρόμοιο.
Παρατηρώ 2 μέρες μετά, πως εσύ, που είσαι και ο άμεσα ενδιαφερόμενος, προφανώς και δεν μπήκες καν στη διαδικασία να το ψάξεις.
Με την πιο απλή αναζήτηση που μπορείς να φανταστείς, έπεσα πάνω σε αυτο :
http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/σπυροσ.φερεκιδησ-7945/
Δεν παίρνω θέση στο ποιός, τί, πού, πότε, πώς, γιατί, θεωρώ όμως πως (αν μή τι άλλο) μία προσεκτική ανάγνωση όλου του θρεντ επιβάλλεται να κάνεις.