Γεννάειιι!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

poly13

New Member
23 Ιανουαρίου 2012
2
0
Γεία σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.Η σκυλίτσα μου , πεκινουά διασταυρωμένο είναι στις μέρες της.Επειδή είναι 8 μηνών και στην πρώτη περιοδό της έμεινε έγκυος,δυστυχώς δεν ήξερα πότε ακριβώς θα της έρθει και για λίγο έγινε το κακό.Σήμερα το πρωί στις 12 είδα μια φουσκίτσα με αίμα, πήρα τον κτηνίατρο μου είπε οτί είναι ο σάκος και μέχρι το βράδυ θα γεννήσει, μετά μου πρότεινε να κάνουμε ένεση οξυτοσινης(πως-το-λένε) αλλά είπα όχι.Επειδή μένω στην επαρχία , δυο γιατρούς έχουμε και αυτοί απο τι αποδείκτυκε άσχετοι, διότι τηλεφωνήθηκα με έναν γιατρό απο Κόρινθο και μου είπε αν δεν γεννήσει μέχρι αύριο θέλει καισαρική.Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε παρομοια εμπειρία γιατί έχω πανικοβληθεί.Το σκυλάκι είναι ζωηρό τρώει και κοιμάται, βγάζει καθαρά υγρα σαν μυξούλες, και έπιασα με ψηλάφηση ένα κουτάβι χαμηλά χαμηλά..Ευχαριστώ:eek::)

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Δεν εισαι εκτροφεας. Εχεις ημιαιμη σκυλιτσα την οποια και ζευγαρωνεις στον ΠΡΩΤΟ της οιστρο επειδη δεν ηξερες ποτε ακριβως θα της ερθει και εγινε το κακο οπως λες! Και ρωτας ''τι δεν καταλαβες'' Εσυ πες μας τι εχεις καταλαβει θα θελα να ξερα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/

και τυχαία γέννα και 8 μηνών..!!

Τι να πρώτο πεις.., το μόνο σίγουρο είναι πως.. όπως στρώνεις κοιμάσαι..

Στην θέση σου θα πήγαινα να βρω οπωσδήποτε κάποιον γιατρό να τον φέρω σπίτι ή να την πάω σε αυτόν..

Τι να πω..εύχομαι καλή επιτυχία..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κι εμείς τι να κάνουμε τώρα; Τις μαίες; Δεν την είδες ότι ήταν ο καιρός της να της έχεις έναν γιατρό; Μια τέτοια μικρόσωμη σκυλίτσα πιθανώς να θέλει καισαρική.
Πάρε τηλεφωνο σε γιατρούς και όποιος έρθει, έτσι όπως τα έκανες.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Με τι σκυλι ζευγαρωσε? Τα κουταβια τι θα τα κανεις? Αν και η δικια σου ακομα κουταβι ειναι...
Παρομοια εμπειρια εδω μεσα λιιιιγο δυσκολο να βρεις γιατι στην πλειοψηφια μας ειμαστε υπευθυνοι ιδιοκτητες και δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας... Τελοσπαντων, ας ευχηθω καλη τυχη στην σκυλιτσα με την γεννα..

Status
Κλειδωμένο θέμα