Γεια χαρά σε όλους

4 Φεβρουαρίου 2011
20
0
Νέα Μάκρη
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και συγχαρητήρια για το forum. Είμαι ο Νίκος και έχω την χαρά να είμαι ΄΄μπαμπάς΄΄ 2 γερμανικών ποιμενικών, της Karmen και του Byron, 19 και 4 μηνών αντίστοιχα. Η συγκατοίκηση μεταξύ τους είναι αρμονική αν και ο μικρούλης ώρες ώρες πάει και την δαγκώνει (για παιχνίδι) και δεν την αφήνει σε ησυχία αλλά η Karmen απτόητη :).
Χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε από εδώ.
Καλό βράδυ σε όλους
Νίκος

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Μπήκαν οι φωτογραφίες! Πολύ όμορφα τα παιδιά σου! Να τα χαίρεσαι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Νίκο καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Να τα χαίρεσαι τα κουτάβια σου. Πανέμορφα. Πως όμως αποφάσισες να τα κάνεις "ζευγάρι";
Τι σκοπεύεις να κάνεις, όταν ο μικρός θα μεγαλώσει και η θηλυκιά θα περνάει τους οίστρους της;

bilkon

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
109
0
serres
Ωραια τα κουταβια σου Νικο αλλα περιμενουμε να απαντησεις στον mod mareco σ'αυτο που σε ρωτησε.

4 Φεβρουαρίου 2011
20
0
Νέα Μάκρη
Σε ευχαριστώ πολύ Mareco για τα καλά σου λόγια. Όσον αφορά στην ερώτησή σου για τις επικίνδυνες μέρες τα σκυλάκια θα βρίσκονται χώρια (ευτυχώς υπάρχει αρκετός χώρος) ώστε να αποφύγουμε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Ψάχνουμε και το θέμα της στείρωσης για την Κάρμεν μας αφού κλείσει τα 2 έτη και θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή της (τώρα είναι 19 μηνών). Εξάλλου δεν έχω σκοπό να κάνω εκτροφή, για αυτό τον λόγο υπάρχουν επαγγελματίες του χώρου, απλά είπαμε ότι θα τα πάνε καλά μαζί τα 2τους και για αυτό έγινε η επιλογή του αρσενικού. :)