Γεια σε ολους!!

Filippakos

Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
8
0
Περιστερι Αττικης
Καλησπερα σε ολα τα μελη!Εμαθα το site ψανοντας για κουταβι κ μπορω να πω πως αφου διαβασα ολα τα σχετικα με τα pet shop,αρχισα να το ψαχνω περισσοτερο κ ασχοληθηκα μονο με εκτροφεις!Εμαθα πολλα πραγματα για ολες σχεδον τις ρατσες κ παραδοξως κατεληξα σε Jack Russell!!!Ναι,ναι ξερω τι με περιμενει,αλλα ομολογω πως δε μετανιωνω για την επιλογη μου!Μιλησα με εκτροφεις κ βρηκα ενα υπεροχο κουταβι 35 ημερων κ χωρις δευτερη σκεψη το πηρα!Φυσικα θα πρεπει να περιμενω κανα 15ημερο ακομα μεχρι να το παρω σπιτι αλλα μεχρι τοτε θα εχω κ το χρονο να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα γι αυτη τη ρατσα!Οποιαδηποτε συμβουλη,ευπροσδεκτη!
Καλως σας βρηκα!

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
καλώς ήρθες φίλε και με το καλό να έρθει το κουτάβι σου:)

η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να διαβάσεις πολύ καλά τα

άρθρα και τις συζητήσεις που υπάρχουν στο forum,θα σε βοηθήσουν πολύ!

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Καλως ορισες!:)

Δε θα ήταν καλύτερα να έχει κλείσει τους 2 μήνες πριν το πάρεις?
Φυσικα θα πρεπει να περιμενω κανα 15ημερο ακομα μεχρι να το παρω σπιτι
;)

εντιτ: ε καλα δεν βγαινουν ακριβως 2 μηνες αλλα φανταζομαι οτι αυτο εννοει:p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες και καλώς να δεχτείς το κουτάβι σου!

Νομίζω ότι είσαι άνθρωπος-δώρο για όσα μέλη γράφουν τόσα χρόνια μέχρι να βγάλουν κάλους τα δάχτυλά τους ξανά και ξανά (και ξανά...!) περί pets shops & byb :) (δεν είμαι ένα από αυτά, μην παίρνω και τσάμπα credits!)

Βλέπω όλο και περισσότερους τώρα τελευταία που ξεκινάνε με τη σωστή σειρά (πρώτα διαβάζω, μετά αγοράζω) και χαίρομαι πολύ!

Στο forum θα βρεις θέματα σχεδόν για όλα όσα θα σε απασχολήσουν στο μέλλον σχετικά με το κουτάβι σου.

Να προτείνω ένα θέμα που το βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο για αρχή:

Εγχειρίδιο εκπαίδευσης

Ανέβασε και καμία φωτογραφία όταν πάρεις με το καλό του κουτάβι! Αγαπώ Jack Russells... ειδικά όταν τα μεγαλώνουν άλλοι! :p:D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
επεισης θελω φωτογραφιες απο τα πλακακια που θα βγαλει, τα επιπλα που καταστρεψει και να δω την φατσα σου μετα απο 2 ωρες παιχνιδι που θα εχεις πεθανει και αυτο θα θελει κιαλλο:D

οπως ειπε το ξωτικουλη μετα απο 750 ποστ του στυλ"γιατι δεν ρωταγες πριν το παρεις απο πετ σοπ" ειναι ανασα να βλεπουμε αραια και που καναν ανθρωπο να το εχει κανει σωστα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Τέλοια επιλογή καθ΄ότι κεραυνόπληκτη παθούσα απο τη ράτσα. Είμαι σίγουρη οτι θα το λατρέψεις είναι καταπληκτικά σκυλιά με απίστευτες αντοχές σε όλες τις συνθήκες.

Filippakos

Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
8
0
Περιστερι Αττικης
Ο Εκτορ ειναι επιτελους σπιτι!!!Πηγα κ τον πηρα χθες το απογευματακι!Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!Non-stop παιχνιδι κ συνεχεια μεσα στα ποδια μας!Απ οτι μ ειπε κ ο εκτροφεας καλο ειναι τα πρωτα βραδια να κοιμηθει στο crate του!Πολυ κλαμα ομως....:( Με το ζορι κρατηθηκα κ δεν του ανοιξα και ελπιζω να μου βγει μελλοντικα σε καλο!Ακολουθουν φωτογραφιες!