καταρχας δεν ειμαστε φιλοι.που ξερεις εσυ που θα μενει ο σκυλος ?εαν δεν ξερεις κατι δεν χρειαζεται να απαντας .καλυτερα να μασας.ο σκυλος θα μενει μαζι μου και στο σπιτι και στην αυλη δεν θα το εχω κλεισμενο μεσα σε ενα διαμερισμα οπως μαλλον εσυ κανεις και τον βγαζεις για τσισα 2 φορες την ημερα.δεν εισαι εσυ ποιο φιλοζωη απο τους αλλους .
1. Το "φίλε" είναι σχημα λόγου. Σαφώς και δεν έιμαστε φίλοι...ούτε πρόκειται να γίνουμε.
2. Στο forum αυτό είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε ο καθένας τη γνώμη του..άρα, απαντάω ότι θέλω και όταν το θέλω.. και μασάω και συγχρόνως...ευχαριστώ.
3. Εγω έχω μονοκατοικία και τα σκυλιά μου είναι έξω, (όταν εγω είμαι σπίτι). Επειδη, βλεπω ότι και εσυ γράφεις ότι θέλεις..!!!!
4. Το αν είμαι φιλόζωη...η όχι θα το κρίνω εγω και αυτοί που με ξέρουν. Πάντως όχι εσύ.
Εσυ μπήκες εδω και δήλωσες ότι έχεις κτήμα, ότι θέλεις σκύλο φύλακα και ότι ο σκύλος θα έχει δικό του σπίτι και χώρο έξω...δεν μυρίσαμε τα νύχια μας.
Απλά, όταν στον κλέψουν...μην έρθεις να κλαφτείς εδω μέσα μετά.
Και για να τελειώνουμε...η δική μου προσωπική άποψη είναι ότι ο σκύλος πρέπει να ζει με την οικογένεια του μεσα στο σπίτι...και όχι έξω.
Αλλιώς καλύτερα μη παίρνετε σκύλους...πάρτε συναγερμούς και λούτρινα.