Γεια σε ολους!!! Εχω απορια... (εκπαίδευση κουταβιού)

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Γεια σε ολους...Καλως σας βρηκα! Λοιπον, μολις σημερα αποκτησα ενα ημιαιμο tzak russell. Ειμαι γενικα λιγο αγχωμενος σχετικα με το ποσο ευκολα θα του μαθω τα βασικα πραγματα. Αλλα αυτο που με απασχολει πιο πολυ ειναι το ποσο καιρο θα μου παρει περιπου να το μαθω να τα κανει εκει που θελω...Αν εχει κανεις κατι να πει, ας με βοηθησει με καποιο τροπο. Ευχαριστω εκ των προτερων...

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Γεια σου Μπαμπη :).
Ψαξε λιγο στο search θεματα που συζηταμε για την εκπαιδευση τουαλετας.Ειναι ενα απο τα πιο διασημα θεματα.Θα βρεις σιγουρα απαντησεις και συμβουλες για τις αποριες σου.

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Αυτο κανω. Αλλα δεν ηξερα τι ακριβως να γραψω στο search. Ευχαριστω. Μια απαντηση ακριβως σε αυτο π ρωτησα γινεται να εχω? Αξιζει να παρω ενα βιβλιο για το σκυλι και να το διαβασω?
Θα με βοηθησει να το εκπαιδευσω καλυτερα?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:)
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4425
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=5517
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=5250
Ρίξε μια ματιά στα παραπάνω θέματάκια!Είναι σχετικά!
Πάρε και διάβασε κάποιο βιβλιαράκι!Καλό είναι!
Επίσης, διάβασε όσο περισσότερο μπορείς αυτό το forum!Θα βρεις πάρα πολλά που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αξιζει να παρω ενα βιβλιο για το σκυλι και να το διαβασω?
Θα με βοηθησει να το εκπαιδευσω καλυτερα?
Μόνο ένα? Δεκάδες να πάρεις να διαβάσεις! Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο. ;)

Για αρχή πάρε το «Η τέλεια εκπαίδευση» της Gwen Bailey (εκδόσεις ΙΡΙΔΑ) και ξεκινησε να το διαβάζεις ταυτοχρονα με τα θέματα της ενότητας «εκπαίδευση και συμπεριφορά» του φόρουμ.
Καλώς ηρθες και καλό διάβασμα! :)

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Σας ευχαριστω. Το βιβλιο «Η τέλεια εκπαίδευση» της Gwen Bailey φανταζομαι οτι θα ειναι γενικα για τα σκυλια. Δεν θα ηταν καλυτερα να επαιρνα ενα βιβλιο συγκεκριμενα για tzak russell? Αν και το δικο μου ειναι ημιαιμο οχι καθαροαιμο...Σημερα το βραδυ κοιμηθηκα 2 ωρες...Δε με αφησε να ηρεμησω. Απ'τη μια μου αρεσει, αλλα απ'την αλλη ειναι κουραστικο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς ήρθες :)
Γνωρίζεις τίποτα για τη φυλή αυτή? Είναι απ' τα πιο ζωηρά σκυλιά που υπάρχουν. Το δικό σου είναι ημίαιμο βέβαια...

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Και που 'σαι ακομα.:)
Αν εχεις αρχισει να κουραζεσαι απο τωρα κλαφτα Χαραλαμπε..:D:D:D
Εχεις και Jack Russel :eek::eek::eek:

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Οταν λεω με κουρασε δεν εννοω να το παρατησω. Σε καμια περιπτωση...Αλλα ενταξει, 2 ωρες υπνος δεν ειναι πολυ. Καθομαι ολη τη μερα και σφουγκαριζω. Σιγα σιγα μαθαινει να τα κανει εκει που του εχω πει. Αλλα δεν το κανει συνεχεια. Ναι, γνωριζω πολλα για τη φυλη. Ξερω και την ιστορια τους, οτι ειναι για κυνηγι αλεπους και ολα τα σχετικα. ΜΟΝΟ Jack Russell ηθελα. Απλα επειδη σκεφτηκα οτι ισως θα παραειναι ζωηρο για το σπιτι, θα υπηρχε περιπτωση το ημιαιμο να ειναι λιγο πιο ηρεμο. Σχετικα με το βιβλιο? Ειναι καλυτερο να παρω γενικα για την εκπαιδευση σκυλων η για Jack Russell συγκεκριμενα?

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
ΜΟΝΟ Jack Russell ηθελα. Απλα επειδη σκεφτηκα οτι ισως θα παραειναι ζωηρο για το σπιτι, θα υπηρχε περιπτωση το ημιαιμο να ειναι λιγο πιο ηρεμο.

Ξερεις τι ημιαιμο ειναι?Δλδ γνωριζεις τους γονεις του?Αν ειναι ημιαιμο Τζακ με Great Dane ας πουμε :) μπορει να παρει το μεγεθος του Δανου και την ενεργεια και την τρελα του Τζακ...:D.Αφου δεν ηθελες να ειναι τοσο ενεργητικο γιατι ηθελες Τζακ?Μου ακουγεται καπως αυτο.Σαν να θελω Ντομπερμαν αλλα να μην ειναι φυλακας...:confused:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ελπίζω η αιτία να θες Jack Rassel να μην ήταν η διαφήμιση του Γερμανού.....
Όπως σου είπε και η Rottie, πάρε διάβασε όσο πιο πολλά βιβλία για εκπαίδευση!Και για J.R. και γενικά για όλες τις φυλές!

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Δεν καταλαβες...Η μαλλον δεν εξηγησα καλα. Θελω αυτη την τρελα στο σκυλι. Μου αρεσει πολυ. Δε θελω να ειναι ξενερωτο. Θελω να εχει οσο πιο πολυ τρελα γινεται. "Για το ιδιο το σκυλι δεν ξερω ποσο καλο θα ειναι". Δεν ξερω αν θα του προσφερω οσα θελει. Πιο πολυ μιλαω για το χωρο. Οτι θα το φροντιζω και θα το αγαπαω εννοειται.
Αυτη στο pet shop μου ειπε οτι ειναι διασταυρωση jack russell με ημιαιμο jack russell...Αυτα ξερω...Οσο για τη διαφημιση του γερμανου δεν την ξερω καν!!!!!!

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Φιλε Μπαμπη μην με παρεξηγησεις.Εγω ειμαι μαζι σου.
Πληρωσες για το σκυλακι?Αν ναι πες μας σε παρακαλω απο πιο Pet Shop το πηρες γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει:mad::mad::mad: τελειως!

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Σπουδαζω στην πατρα. Εψαχνα για σκυλι και πηγα σε 3 pet shop. Βασικα, μονο για jack russell ρωταγα. Τα 2 pet shop ειχαν ημιαιμα σκυλια, διασταυρωσεις κτλ. Το pet shop που μου εδωσε το δικο μ, το jack russell το ειχε 600 αμα το παραγγειλεις και 350 αν το εχει εκει. Ειχε κι αλλα ημιαιμα jack russell αλλα τα ειχε δωσει. Ε, της ειπα οτι ειμαι φοιτητης και εχω προβλημα με τα λεφτα, ηταν και το τελευταιο και μου το αφησε 60 euro. Της ζητησα κατι που να πιστοποιει οτι ειναι ημιαιμο jr αλλα τιποτα. Απο εκει και περα το εβλεπα πολυ ζωηρο, ηταν και πανεμορφο και το πηρα...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ηρεμαααααααααααααααα
Ok. Απλά έπαθα σοκ.
Φίλε μου, γιατί να πάρεις ημίαιμο από pet shop? Τόσα ημίαιμα δωρεάν υπάρχουν στο δρόμο... Αν ήθελες Τζακ Ράσελ, ας έπαιρνες απλά ένα καθαρόαιμο.
Όχι από pet shop... Αυτά προέρχονται από puppy mills, δηλαδή φάρμες αναπαραγωγής όπου τύποις καθαρόαιμα εκτρέφονται σε άθλιες συνθήκες.
Ο σωστός τρόπος είναι μέσω ενός αξιόλογου εκτροφέα της φυλής που σε ενδιαφέρει :)
Φαντάζομαι δεν ήξερες. Απλά μου κάνει εντύπωση ρε παιδί μου... Ελεϊνοί απατεώνες πουλάνε ημίαιμα που δεν τους κοστίζουν δεκάρα... Αίσχος :mad:

edit: Τελικα΄η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει πολύ άσχημα τα pet shops.
Άκου ΔΥΟ μαγαζιά με ημίαιμα!!!
ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ το αγόρασες...

babhs

Member
7 Μαϊου 2009
13
0
Το θεμα ειναι οτι το εκανα τωρα...Το θεμα ειναι να του μαθω 2 πραγματα. Αυτο με καιει. Εχω αγχωθει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul