Γειά σου Ανδρέα. Καλώς ήρθες.
Τον Φοίβο σου τον έχεις πάρει από εκτροφείο; Τι ηλικία έχει; Πως τα περνάτε μαζί;
Πες μας δυο πραγματάκια παραπάνω. Ετσι, ξεροσφύρι;
Μου τον εχει δωσει ενας φιλος μου που γεννησε η σκυλιτσα του,ειναι 48 ημερων,μπορς να πω οτι ειναι αρκετα ζωηρος αλλα κατανταει κουραστικος με το δαγκωμα οταν παιζουμε
Να του λες "οχι" η "μη" και να του δινεις αμεσως ενα παιχνιδι δικο του να μασουλαει!
Ωστοσο θα συνεχισει να σε δαγκωνει!Ειναι μικρος γι αυτο και θα βγαλει σε λιγο και τα δοντακια του τα παλια και θελει κατι να μασουλαει γιατι τον φαγουριζουν τα ουλα του!
Να ρωτήσω και κάτι άλο που με απασχολεί πάρα πολύ πιστέψτε με,
έχω κάνει 80 φορές γενική στο σπίτι!!!
Με ποιόν τρόπο θα μάθει να πηγαίνει στην πάνα του να τα κάνει?
Γεια σου andreas1995. καλώς ήρθατε!
κάνε μία σχετική αναζήτηση στο φόρουμ! έχει συζητηθεί πολλές φορές!
αν ψάξεις, θα βρεις αυτό που θέλεις και πάαααρα πολλά άλλα!
εγω αυτο που εκανα ηταν οταν τα εκανε εξω απο την πανα ηταν να σκουπιζω τα ουρα με την πανα ετσι ωστε να παρουν την οσμη και οταν τελικα ο σκυλοσ τα κανει στο επιθυμητο μεροσ τον επιβραυευετε με πολλα χαδια και μια λιχουδια και με τν καιρο ο σκυλοσ θα μαθει......προσοχη ομωσ...αν καποια στιγμη τα κανει εξω μην τον τιμωρησεισ ή του φωναξεισ διοτι τοτε ο σκυλοσ για σου τραβηξει την προσοχη ακομα και με αρνητηκο τροπο θα το ξανακανει!!!!!!την προσοχη σου ο σκυλοσ θα την τραβαει μονο οταν κανει κατι θετικο!!αν τα κανει στο χαλι απλωσ αγνοηστε τον και καθαριστε την ζημια.και ο σκυλοσ θα μαθει οτι μονο αν τα κανει στην πανα θα εχει την θετικα σου προσοχη