Σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα!!!!!! Ειμαι dogofrenic... Μου αρεσουν τα μεγαλα σκυλια και τα dogo εκτος απο χαρακτηρα(ετυχε να γνςρισω 2-3) ειναι απιστευτα ομορφα,εξυπνα και αγαπησιαρικα(χωρις να εχω εμπειρια απλα απο γνωριμιες που ειχα). Το σπιτι ειναι στο βουνο αλλα η αυλη δεν ειναι τεραστιων διαστασεων. Δεν εχω κανενα προβλημα το σκυλι να μπαινει μεσα στο σπιτι μαζι μας. Εγω με το δικο μου(ημιαιμο το ειχα βρει στα σκουπιδια πριν 15 χρονια μου πεθανε 1 μηνα πριν) κοιμομουνα στο ιδιο κρεβατι...χιχιχιχ... Θελω ο μικρος μου να μεγαλωσει με σκυλο οπωσδηποτε!!!!! Θελω ενα μεγαλο σκυλι να ειναι υπομονετικο γιατι τα παιδακια σε τετοια ηλικια ειναι λιγο ατσουμπαλα χωρις να καταλαβαινουν ποση δυναμη βαζουν οταν χαιδευουν ενα σκυλι, τα πιο πολλα σκυλια δεν σηκωνουν τετοιες συμπεριφορες αλλα εχω ακουσει οτι τα Dogo ειναι πολυ υπομονετικα... Διορθωσε με αν κανω λαθος...ειμαι λιγο απειρη..Μιλαω μονο και μονο απο αυτα που εχω διαβασει!!! Και αν ξερεις να μου πεις και αν υπαρχει καποιος εκτροφεας ή τελος παντων απο που μπορω να παρω dogo...
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι και φαινεται οτι ξερεις να ξεχωριζεις καποιες καταστασεις!
Εχεις επιγνωση του τι θα πει μεγαλος σκυλος και ξερεις οτι ενα παιδι μπορει να φερθει "ατσουμπαλα" στον σκυλο!
Εισαι σε θεση αργοτερα να κρινεις αναλογα και να εκπαιδευσεις το παιδι και οχι το σκυλο!
Συγνωμη που πιανομαι απο αυτες τις εντονες υπογραμμισμενες λεξεις αλλα την σημερον ημερα δε συναντας ανθρωπους ευκολα που ειναι διατεθειμενοι να κρινουν σωστα και να πραξουν αναλογα με την εκαστοτε περισταση, ειτε αυτη ειναι μικροσωμο σκυλο με παιδι, ειτε μεγαλοσωμο σκυλο με παιδι κτλ κτλ!
Πολλοι βαζουν μπροστα την
μη ενημερωση και δεν δεχονται τιποτα αλλο!Δεν μπορουν να κοιταξουν λιγο παραπανω!Αδυνατουν!Δεν εχουν το "μικροβιο" της αυτοκριτικης και της αναθεωρησης κυριως στον τομεα παιδι-σκυλος!
Ευχομαι να αποκτησετε αυτην την φυλη που θελετε και να εχετε μια αρμονοτικοΤΑΤΗ συμβιωση!
Να χαιρεσαι το παιδι σου και αργοτερα και το dogo σου!