Γεια σας!

Snoopokoritso

New Member
18 Δεκεμβρίου 2009
3
0
Κορωπι
Καλησπερα σας,με λενε Χρυσα και ειμαι καινουργιο μελος σε αυτο το σαιτ.Δεν εχω σκυλακι αν και θα ηθελα πολυ να εχω ενα.Πριν 2 χρονια ειχα βρει ενα αρσενικο γκριφον-κανις μικρου μεγεθους,τον ελεγαν Μπουμπι.Το καλοκαιρι ομως τον αφησα σε μια γειτονισσα γιατι θα πηγαινα διακοπες και δεν μπορουσα να τον παρω μαζι μου.Μετα ομως οταν πηγα να τον παρω μου ειπαν οτι εφυγε.Δεν την πιστεψα αλλα δεν ειχα αποδειξεις για να διαβεβαιωσω την δικη μου αποψη.Απο τοτε δεν ξαναειχα σκυλο.Σε λιγα χρονια σκεφτομαι να υιοθετησω εναν(τωρα δεν μπορω γιατι εχω γατουλα η οποια δεν χωνευει κανενα ζωο και ζηλευει πολυ).
Προς το παρον απλως μοιραζομαι την αγαπη και τη γνωση μου για τα σκυλια.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλωσήλθες. Έχω και κάποιες απορίες όμως μια και δεν ξέρω πολλά για σχέσεις σκυλιών-γατιών: αν πάρεις σκύλο ενώ ζηλεύει το γατί, τι γίνεται? Θέλω να πω θα υπάρξουν τσακωμοί?

Και τέλος για όποιον το ξέρει: γίνεται να επιβληθεί κανείς σε γατί και να το εκπαιδεύσει να μην του τα πρήζει του σκύλου? Έχω ακούσει ότι οι γάτες είναι γενικά αγύριστα κεφάλια με δικές τους ιδέες, αληθεύει αυτό? Π.χ. η συγχωρεμένη η καλύτερη φίλη της μάνας μου είχε τρεις γάτες εκ των οποίων οι δυο βασανίζανε και πρήζανε την τρίτη που τις φοβούνταν, οπότε είχε εγκατασταθεί μονίμως στο πάνω-πάνω ράφι της βιβλιοθήκης της! Από την άλλη έχω μια κτηνίατρο φίλη που ισχυρίζεται ότι τα γατιά της είναι άγια διότι τους βάζει τις φωνές (που όντως τις βάζει αλλά δεν ξέρω αν εκεί οφείλεται το ότι είναι καλόβολες).

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλώς ήρθες Χρύσα!!Ευχομαι να αποκτήσεις σύντομα ένα σκυλάκι αφού τα αγαπάς τόσο...Εχουμε ανάγκη από τέτοιους ιδιοκτητες που να αγαπούν και να φροντίζουν τους φίλους και συντρόφους μας..τα σκυλιΑ!!!!:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εξαρτάται από τη γάτα..πόσο χρονων είναι...πόσο δεμένη έιναι μαζί σου..
Οι γάτες έχουν τη δική τους άποψη για τη ζωή και δύσκολα τους την αλλάζεις...δεν είναι σαν τους σκυλους...
Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου ίσως όμως με ένα ήσυχο κουτάβι και αφού προσέξεις πως θα τους συστήσεις, (θέλει χρόνο η γάτα να αποφασίσει και να δεχτεί καταστάσεις καινούργιες)...ίσως να τα καταφέρεις...:D:D:D