Γεια σας!!!

anthoulini_90

Active Member
3 Νοεμβρίου 2009
35
0
Γεια σας παιδια!ειμαι νεο μελος στην παρεα σας!Δεν γνωριζω πολλα απο σκυλια αλλα θα ηθελα να μαθω!Ενδιαφερομαι να αγορασω γαλλικο μπουλντογκ αλλα δεν εχω βρει κατι σε λογικη τιμη...Ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω γιατι το λατρευω το σκυλακι!:)

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
λογικη τιμη και καλο σκυλι δεν θα βρεις!!διαβασε λιγο στο forum για pet shop και puppy mills......ειδικα τα γαλλακια ειναι ακριβουτσικα διοτι δεν γεννουν φυσιολογικα!:D:D:D:D:D

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
ψαξου μονο με εκτροφεια μην κανεις το λαθος και παρεις απο πετ σοπ θα το μετανιωσεις!!!!θα δωσεις λιγα παραπανω στον εκτροφεα και θα ναι μια χαρα

anthoulini_90

Active Member
3 Νοεμβρίου 2009
35
0
Καλώς τη! :)
Ποια είναι κατά τη γνώμη σου η "λογική" τιμή?
200-400 ευρω περιπου μπορω να δωσω...αλλα μου εχουν πει μεχρι και 1200 ευρω...πριν μπω στο φορουμ δεν ηξερα ολα αυτα που λετε για τα pet shops και τα puppymils και ειχα ρωτησει μονο σε pet shops.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!
ΑΝ θες οπωσδήποτε γαλλικό κάνε υπομονή, μάζεψε τα λεφτά, θα είναι πάνω κάτω όσα σου είπαν και στο petshop, και πήγαινε σε έναν καλό εκτροφέα!

Τα γαλλάκια είναι μια φυλή με κάποια προβληματάκια με την υγεία τους κι ένας καλός εκτροφέας και θα σου εγγυηθεί έως ένα βαθμο σχετικά με αυτά αλλά και θα είναι στο πλευρό σου στην πορεία για ότι χρειαστείς!:)

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Καλώς ήρθες!!:)
200-400 € είναι πολύ λίγα για οποιονδήποτε καθαρόαιμο σκύλο.
Ψάξε μέσα στο φόρουμ και θα μάθεις πολλά περί εκτροφέων, byb, πετ σοπς κλπ..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS