Γεια σας!!!!

Marius

New Member
12 Νοεμβρίου 2008
2
0
Αθήνα
Γειά σας, με λένε Μάριους και είμαι ένα νέο μέλος :) .Βασικά δεν έχω σκυλάκι, αλλα σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα ημίαιμο ''γόλντεν ρέτριβερ'' που γενήθηκε πριν απο λίγες ημέρες.Μπήκα στο γρόυπ γιατί αν και αγαπώ τα σκυλιά οτι ράτσα και να είναι, θέλω πραγματικά της συμβουλές για να μπορέσω να το μεγαλώσω..αν τελικά, αποφασίσω να το πάρω!!:confused:

Marius

New Member
12 Νοεμβρίου 2008
2
0
Αθήνα
Πιστεύω οτι δεν θα έχω πολύ χρόνο για να το φροντίζω.Αλλα απο την άλλη έχω κολλίσει!!!Θα κάνω τα ΠΑΝΤΑ όμως απο τη στιγμή που θα το πάρω.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
πρεπει να το σκεφτεις πολυ σοβαρα...το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κολλησεις μαζι του αλλα θα χρειαστει να του αφιερωσεις πολλες ωρες, ιδιαιτερα οσο θα ειναι κουταβι... διαφορετικα δεν θα μπορεσετε να συμβιωσετε...εχουν πολλες απαιτησεις...πολλοι ειναι οι απερισκεπτοι που παιρνουν σκυλακια τα οποια στο τελος καταληγουν στο δρομο...μην γινεις ενας απο αυτους...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αν είναι αδέσποτο το σκυλάκι βεβαίως - αν φυσικά κρίνεις ότι είσαι έτοιμος γι' αυτό.
Αν είναι αποτέλεσμα γέννας ιδιώτη (η ανεύθυνη "παραγωγή" σκύλων είναι το κύριο αίτιο της ύπαρξης τόσων αδέσποτων) θα σου έλεγα να μην τον ενισχύσεις!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mου αρέσει πολύ η στάση που κρατα πάνω στο θέμα τουλάχιστον από τα λεγόμενα σου ότι θα κανεις τα πάντα αν το πάρεις.
Από εκεί και πέρα λες πως δουλεύεις πολλές ώρες και δεν ξέρεις ακριβώς αν θα έχεις χρόνο να το φροντίσεις.
Αν το πάρεις τι θα κανεις με τον χρόνο? θα σταματήσεις να δουλεύεις..

Επίσης να ξέρεις πως η υοθεσία ενός σκυλιού δεν παίρνει την λέξη "έχω κολλήσει".. γιατί δεν είναι κινητό,αυτοκίνητο,μηχανή..

..είναι η αλλαγή με όλη την σημασίας της λεξεως της καθημερινότητας σου..

Διάβασε τις προϋποθέσεις ..σκέψου τα συν και τα πλην.. και εδώ είμαστε..:):)

Καλως ηρθες!!:):)