Γεια σας...

venomas

Member
13 Οκτωβρίου 2008
7
0
thessaloniki
www.myspace.com
Ονομάζομαι Γιάννης και αποφάσισα να μπω και εγώ στον κόσμο της κυνοφιλιας. Μ’ αρέσουν πολύ τα rottweiler.

ROTTIE: Το κείμενο διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά.

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ! :)

Τα greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται. Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες:).Αν μας πεις δυο λογια για σενα μπορουμε να σε κατατοπισουμε αν κανεις και εσυ για τα ροτβαιλερ!;)

rico

Member
2 Οκτωβρίου 2008
23
0
καλως ήρθες γιάννη εδώ σίγουρα θα βρέις πολλούς φίλους της φυλής που σε ενδιαφέρει:)

venomas

Member
13 Οκτωβρίου 2008
7
0
thessaloniki
www.myspace.com
ευχαριστω σε ολους..

ειμαι νεος στον κοσμο αυτο,παρολα αυτα αποφασισα να εκπαιδευτω καταλληλα και ελπιζω να μαι ετοιμος για ενα τετοια υπεροχο σκυλι.ειμαι ατομο κοινωνικο και ηρεμο αυτα...υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πολυ σε αυτη την ρατσα??

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλως ηρθες και καλο ψαξιμο για το σωστο εκτροφεα...
Θα βρεις πολλα χρησιμα εδω μεσα για ολα τα σταδια της ζωης ενος σκυλου..
Υπαρχουν πολυ λατρεις της φυλης που θα χαρουν να σε βοηθησουν αν δουν οτι πραγματικα αξιζει να εχεις εναν τετοιο σκυλαρο..!!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κι αλλος Ροτοπατερας:rolleyes::p. Καλως ορισες και ελποζω να βρεις ολες τις απαντησεις που ζητας εδω περα!!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Καλώς όρισες και από εμένα.
Μην βιάζεσαι, υπομονή στο ψάξιμο μέχρι να βρεις τον καλό εκτροφέα...
Παίρνοντας θηλυκό έχεις την διάφορα στο μέγεθος και την κυριαρχικοτητα αλλά μην νομίζεις ότι απλά καθαρίζεις,
αν δεν δώσεις προσοχή εξ αρχής τα προβλήματα θα έρθουν σίγουρα.

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Καλησπέρα!
Πριν ψάξεις για εκτροφείς κλπ. κοίταξε πρώτα αν έχεις χώρο για έναν τέτοιο σκύλο.. Αν έχεις χρόνο.. Και γενικά ψάξ'το πριν κάνεις τα βήματά σου για την απόκτηση ενός.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Καλως ηρθες στην παρεα, πριν απ'την επιλογη του φυλλου μην παρασυρθεις και παρεις σκυλο απο pet-shop (βλ.Νταχαου) ή καμια γεννα απ'το γειτονα (θα γλιτωσω και λεφτα) γιατι μπορει να σου στοιχισει πολλα περισσοτερα απο θεμα υγειας ή και χαρακτηρα.

Το ιδιο βεβαια ισχυει και για την επιλογη εκτροφεα, προσεχτικη ερευνα και βομβαρδισμο ερωτησεων, αν πεσεις σε εκτροφεα που στις ερωτησεις σου απαντησει "συνεντευξη θα μου παρεις", καταλαβαινεις οτι δεν....

Σιγουρα το θυληκο ειναι μια πολυ σωστη επιλογη για πρωτο σκυλι ή πρωτο ροτ, κι εγω θυληκο (απο pet-shop):D:D πηρα και ειναι πιο υπακουη και "συνεργασιμη".

Αυτα, καλο ψαξιμο.