Έχω δύο σκυλάκια,ένα αρσενικό πίντσερ 8 χρονών και μια θυληκιά ημίαιμη 13 χρονών.Και τα δύο τα μάζεψα με την οικογένεια μου από το δρόμο.Τον Κούκι (πίντσερ) τον βρήκαμε και τον φέραμε από την Μονεβασιά,και την Τέττυ από τον Καρέα.Φυσικά και τα δύο όταν τα "υιοθετήσαμε" ήταν ήδη 3 χρονών,οπότε λίγο δύσκολο να εκπαιδευτούν.Με τον Κούκι κανένα πρόβλημα.Με την Τέττυ όμως ακόμα και μετά από 10χρόνια,έρχεται και μας κάνει χαρές να την χαιδέψουμε και εκεί που την χαιδεύεις ξαφνικά σε δαγκώνει.Η κτηνίατρος μας είπε ότι έχει φάει πολύ ξύλο κατόπιν "ύπουλου φιλικού πλησιασμάτος".Όσο αγάπη και αν της έχουμε δείξει,και δεν την έχουμε δείρει π ο τ έ,αυτή συνεχίζει.Το έχουμε προσπεράσει πλέον,αν και ακόμα μας καταβάλει το άγχος όταν πάμε να την χαιδέψουμε.Ίσα που ακουμπάμε το χέρι μας.Το πρόβλημα δεν είναι αυτό,αλλά το ότι η Τέττυ πριν από δύο μήνες ξεκίνησε να ξύνεται έντονα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να της πέσει το τρίχωμα και να έχει δημιουργήσει πληγές.Υποθέσαμε ότι μπορεί να είχε κάποια φλεγμονή στα δόντια.Της κάναμε νάρκωση,της καθαρίσαμε τα δόντια,της βγάλαμε τρία,αλλά τίποτα.Πλέον ξύνεται και στα πόδια της όπου και εκεί έχει φύγει το τρίχωμα και έχει κάνει πληγές.Κορτιζόνη της δώσαμε και τίποτα.Της αλλάξαμε τροφή και πάλι τίποτα.Της βάλαμε χωνί διάφανο αλλά δεν μπορούσε να κοιμηθεί,να φάει,ούτε και να πιει νερό.Της το βγάζαμε και της το ξαναβάζαμε αλλά πλέον έχει εκνευριστεί και δεν μπορούμε.Την πρώτη φορά την εξετάσαμε για μύκητες και δεν έχει,εξατάσεις αίματος πεντακάθαρες.Υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τρελαίνεται;;;Ψώρα δεν νομίζω να είναι γιατί υποθέτω πως άμα είχε θα είχε κολλήσει και τον Κούκι.Η κτινίατρος θα γυρίσει μέσα Σεπτέμβρη,αλλά αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι μέχρι να έρθει....