Αυτό τώρα πως προκύπτειΠέρα από 'σενα που εξέφρασα την άποψη μου πρωτύτερα, όσον αφορά τον προκάτοχο του σκύλου, ο σκύλος πρέπει να κακοποιήθηκε πολύ, ευτυχώς τουλάχιστον που τα γκρένενταλ είναι πολύ σκληρά καρύδια.
Δες το σώμα του σκύλου, τη στάση του, τη ''φύση στάσης κι εμφάνισης'' της ουράς και χ@σε εμένα ρώτα οποιονδήποτε ιδιοκτήτη γκρένενταλ αν του φαίνονται όλα κανονικάΑυτό τώρα πως προκύπτει
Παίζει να γελάω σπαστικά εδώ και κανένα 10λεπτο με την ατάκα!!πάρε ένα γεράνι
Σ' ευχαριστώ, εγώ να δεις πως χαχανίζω με την έκφραση του σκύλου σου.Παίζει να γελάω σπαστικά εδώ και κανένα 10λεπτο με την ατάκα!!
Η Lucy με κοιτάει και γυρίζει το κεφάλι μια δεξιά μία αριστερά και σκέφτεται: ''Πάει το χασε αυτή!!''
Λυπάμαι πάρα πολύ για το σχόλιο μου αυτό και για το ύφος μου τον τελευταίο καιρό, ήμουν άδικος με μέλη που δεν το αξίζουν και με το να μη με τσιγκλίσουν όπως ίσως θα μου άξιζε, δείξανε το επίπεδο τους, εγώ πάλι όχι και λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά μου. Έχω κάποια ζητήματα να λύσω και ξέσπασα λάθος.είμαι υπεύθυνος για την άποψη μου, έχω το δικαίωμα της γνώμης μου, μπορεί ν' απαξιεί ν' ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε, αλλά να απαξιώνουμε κάποιον επειδή δε συμπνέει για μια φορά μαζί μας είναι ενοχλητικό και δείχνει μη πραγματική κατανόηση και αποδοχή των απόψεων του. Μπορώ να πετάω φράσεις, να πετάω χιλιάδες φράσεις για αρλούμπες που βλέπω να γράφονται καθημερινά, εντούτοις σχεδόν πάντα προσπαθώ να εξηγώ την άποψη μου. Μάλλον δεν είμαι το ίδιο έξυπνος με άλλους και γι' αυτο θα ήθελα αν έχετε κάτι να μου πείτε αφήστε το αποφθεγματικό ύφος και αναλύστε το, γιατί όπως είπαμε είμαι βλάκας. Ευχαριστώ που με ανέχεστε.