Γεια σας!

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Καλώς όρισες με τη Μπέλα σου! Μπράβο σου που της έδωσες ένα σπιτάκι. Εύχομαι να ζήσετε όμορφα χρόνια παρέα. Και να ξέρεις...τα δύσκολα έρχονται! :D:D

emmy

Member
14 Απριλίου 2011
22
0
Ηράκλειο Κρήτης
, η τροφή είναι mini κροκέτες με κοτόπουλο και ρύζι. είναι λίγο άνοστη από ότι μου είπε ο αδερφός μου (!) αλλά η Μπέλα μου την τρώει με πολύ πολύ όρεξη!!!! Είναι πολύ λαίμαργο σκυλί....
Δεν νομίζω να κατάλαβε κανείς ότι ο αδελφός σου ξέρει αν είναι άνοστη η τροφή της Μπέλλα επειδή την δοκίμασε ο ίδιος.....Γιατί δεν μπορεί, αν το είχαν καταλάβει ένα σχόλιο θα το είχαν κάνει.....

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Καλως ηρθατε με την Μπέλα σου.... ειναι πανέμορφη... να την χαίρεσαι και να περάσετε μαζί πολλα χρόνια ευτυχισμένα...
Σιγά σιγά θα μάθει που πρέπει να τα κάνει... εμένα ειναι 10 μηνών και ακόμα του φευγουν δεξια και αριστερά καμια φορά...

Σε ποιο κτηνίατρο την πας στο Ηράκλειο??...

Anna-Kriti

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2011
55
0
Ηράκλειο
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!!!
Υπομονή έχω! και μάλιστα πολύ! Από χθες ειδικά που η Μπέλα μου αποφάσισε ότι δεν της αρέσει πλέον να βγαίνει στο μπαλκόνι για να κάνει τα κακά της όπως συνήθιζε, αλλά προτιμάει τα πιο παράξενα μέρη μέσα στο σπίτι (κάτω από τις πολυθρόνες, πίσω από το έπιπλο της T.V., κάτω από την κουρτίνα που βρομάει ακόμα)...
Αλλά βρε παιδιά είναι μία γλύκα!!!! Έχει ζωηρέψει και είναι πολύ παιχνιδιάρα!!! Γαυγίζει κιόλας!!! (αυτό το τελευταίο μάλλον δεν είναι και τόσο καλό...)

Gwgw, την έχω πάει 2-3 φορές σε μία κτηνίατρο (δίπλα στα Τζάμπο) αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη... Έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλύτερο?

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Anna-Kriti και εγω οταν ειμαστε στο Ηρακλειο εκει τον παω...
εμενα μια χαρα μου φαινετε αλλα η σκυλοτροφη που εχει δεν την ετρωγε ο σκυλάκος μου... εγω ειχα παρει απο την χύμα που είχε για να την δοκιμάσει ο πριγκιπας μου αλλα δεν του αρεσε και ετσι γυρίσαμε στην Royal...
ισως δεν εισαι ευχαριστημένη γιατι δεν ειναι μονο μια γιατρος μεσα αλλα εχει πολλους υπαλλήλους και ο καθενας σου λεει οτι πιστεύει...
δεν ξερω δυστυχως αλλους κτηνιατρους στο Ηρακλειο... :(