Γεια σας :D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ολα οσα ειπες ειναι πολυ γλυκα και μου κανουν εκτος απο αυτο με τις γατες γιατι εχω υιοθετησει προσφατα εναν αδεσποτο γατουλη και δεν θελω να εχω πολεμο στο σπιτι μου xD
Μην αγχωνεσαι με τον γατουλι. Πρωτα απο ολα οτι σκυλι και να παρεις θα μαθει οτι η γατα ειναι μελος της αγελης. Εγω πιο πολυ την γατα θα φοβομουνα :p Ενα μελος που εχει κοκονι θυμαμαι που οταν το παρουσιαζε ελεγε οτι κοιματε αγκαλια με τις γατες :D Κι εμεις που εχουμε γατα δεν την πειραζει καθολου η Ηβη ενω οταν δει γατα εξω λυσαει( οχι για να την φαει απλα της αρεσει να την κυνηγαει, δηλαδη θελει να παιξει), αλλα η γατα μας δεν την θελει και οταν την ειχαμε παρει πηγαινε η Ηβη να παιξει και την ειχε γρατζουνησει η γατα και εκανε 2 μηνες να βγαλει τριχες σε εκεινο το σημειο(μην φανταστεις τιποτα τραγικο, ενα μικρο μικρο σημαδακι της εκανε)και πιο παλια την φοβοτανε η Ηβη, ουτε απο διπλα της δεν ηθελε να περναει, ετρεχε.:pΑλλα τωρα οσο παει τα βρισκουνε και δεν της αγριευει η γατα :p Γι αυτο σου λεω μην σε απασχολει το θεμα γατα. Οτι σκυλι και να παρεις απο την στιγμη που θα την μαθει απο κουταβι θα την εχει σαν μελος της οικογενειας σας :D

Last edited:

Kwnstadina

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
98
0
31
Εκαλη,Αθηνα
twitter.com
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες :) Ελπιζω να μην εχουμε προβληματα οταν αποφασισουμε να παρουμε το νεο μελος :D Και για το κοκονι θα παω την Κυριακη στην εκθεση του ΚΟΕ να το δω απο κοντα και να μιλησω με τους εκτροφεις :D