Γεια σας σκυλομαμαδες κ σκυλομπαμπαδες!

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Μολις γραφτηκα κ ειπα να πω ενα γεια! εχω αποκτησει εδω κ δυο εμβδομαδες ενα καναδεζικο λ υκοσκυλο που μου κανει τη ζωη πατινι:p
Αλλα που θα παει θα συντονιστουμε!

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Κατι δεν κανω σωστα σιγουρα αλλα τελος παντων υπαρχει λυση για ολα :p

Last edited by a moderator:

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Ναι συγγνωμη παραληψη :D
Ειναι 3 μηνων περιπου κ τον λενε Darko (ειναι λιγο ανορθοδοξο μιας που ειναι ασπρος δεν ειναι ομως λογο χρωματος, αλλα λογο κοβασεβιτς που του εχω αδυναμια :p)

το πως κατεληξε στα χερια μου τωρα....Εψαχνα σκυλο μετα απο 5 χρονια αποχης απο το σπορ λογο υποχρεωσεων μετακινησεων κλπ κ ετυχε να παω στο pet shop που περνω τροφη για τις γατες μου κ τον ειχαν εκει....Ο ιδιοκτητης του μπαμπα του τον αφησε εκει για αγνωστους λογους κ επειδη ξερω τι συμβαινει στα σκυλια που μενουν καιρο σε καταστηματα αποφασισα να τον παρω γιατι ειναι γλυκας!Εχω κ μια ιδεα απο λυκους μιας που ειχα στο παρελ8ον εναν γερμανικο ποιμενικο κ ετσι αποφασισα να τον κανω μελος της οικογενειας :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Vampire, σου δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις την ενημέρωσή σου:

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?4953 -Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs

Αν είχες προλάβει να μπεις στο φόρουμ πριν πατήσεις το πόδι σου στο pet shop, ελπίζω ότι δεν θα έκανες την ίδια επιλογή.
Εύχομαι τώρα που θα μάθεις δύο πράγματα παραπάνω απ΄όσα ξέρεις, να ενημερώσεις με την σειρά σου, όποιον τύχει να σου κάνει την ίδια συζήτηση. Δυστυχώς, το καλό που νομίζεις ότι έκανες παίρνοντας αυτή την ομορφιά, είναι πολύ μικρότερο από την τραγωδία που διαιωνίζεται με την συντήρηση των πωλήσεων των ρημαδοpet shops.

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Καλημερα! Mareco εχω υποψην μου για ολα αυτα εδς κ χρονια τον τελευταιο σκυλο που ειχα μου τον εκλεψαν κ τον βρηκα κανα χρονο μετα αναμεσα σε φωτος απο puppy mills!:( ο συγκεκριμενος παντως αν κ δεν εχει χαρτια ειναι απο ιδιωτη κερκυραιο τον οποιο ψαχνω γιατι δεν φροντησαν να κρατησουν ενα τηλεφωνο ετσι ωστε να ενημερωθω κ για την υγεια του μπαμπα του να ξερω τι να περιμενω η αν μπορω να προλαβω το οτιδηποτε να μην ταλαιπωρηθει αλλο το ζωακι γιατι φανταζομαι οτι εκει ποθ ηταν ηταν ελευθερος κ ετρωγε οτι εβρισκε χωρις αλλα ζωα ομως.....Χθες τον εβαλα μπροστα σε ενα καθρεφτη μηπως παρει λιγο θαρος κ σταματησει να κατουριεται καθε φορα που βλεπει αλλο ζωακι!

elenip

Member
1 Ιουνίου 2010
21
0
Καλώς ήρθες!! πραγματικά είναι πολύ όμορφο. Θα συντονιστείτε σύντομα μην ανησυχείς..ότι θες στη διαθεσή σου..

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλωσήρθες και απο εμας!!!!Επιτέλους ακόμα ενας "δικός μας"..(τώρα νομίζω ειμαστε 3!)χιχι!Πανέμορφος,να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Ευχαριστω πολυυυυυυ!!!!!!!Μονο που ο δικος μου ειναι κοντοτριχος δεν μοιαζει με αρκουδακι xp
Παρεπιπτοντως μηπως εχεις ιδεα απο λεπτομεριες της ρατσας???εχω φαει τα παντα κ δεν βρισκω λεπτομερη περιγραφη....