Γεια σας παιδια!(cane corso μετα απο πολυ διαβασμα & εκθεσεις)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
:) Είμαι ο Δημήτρης ο φίλος (και μελλοντικός άνδρας της Κάτιας αν δεχτεί την πρόταση που της έκανα) :D ... λοιπόν το κουταβάκι που μας έχει κλέψει την καρδιά το έφερε ένας πολύ καλός μου φίλος ...δεν έχω ακόμα το pedigree διότι αργεί κάπως όπως μου είπε και δεν βγαίνει αμέσως ...το ίδιο δεν συμβαίνει και στην Ελλάδα? (του έδωσα 1200 ευρώ)από ότι μπορώ να καταλάβω από την μικρή μου εμπειρία από σκυλιά (είχα έναν Γερμανικό Ποιμενικό 8 χρόνια) είναι πανέξυπνος και πολύ μα πάαααρα πολύ κυριαρχικός και επίμονος ... αυτά προς το παρόν ..ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή....
Βρε συ Δημήτρη, πως να δεχτεί την προτασή σου αφού δεν της έκανες τη χάρη να πάρετε rottweiler??:D:D:D:D:D

1200 ε? Ναι έτσι είναι, αργούν κι εδώ τα pedigree. Από την τιμή να συμπεράνω πως ο σκύλος πρέπει πράγματι να είναι από επίσημο εκτροφείο.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
συμφωνω με denis γιατι δεν την αφηνεται την συζητηση....το πηρε απο εκτροφειο,εχει πετιγκρι...τελος.
να σας ζησει το κουταβι κ καλα στεφανα!:D

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
...ή να ήταν ακριβός ο μεσάζοντας.
Σοβαρά αυτό δεν είναι κριτήριο...
Έχεις δίκιο chloe, είναι όμως ένας ακόμα λόγος να μας πεί το εκτροφείο.

Δέσποινα, τα pet-shop επίσης δίνουν pedigree.;)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλώς ήρθατε και ότι επιθυμείτε! :D

Και εγώ πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να "πιέζουμε" εμείς το θέμα για να ανακαλύψουμε αν πήραν ένα "καλό" σκύλο από ένα καλό εκτροφείο ή όχι.

Ή αν ο φίλος που βοήθησε έβγαλε λίγα , πολλά ή τίποτα.

Αν οι ίδιοι νιώθουν ικανοποιημένοι και δεν θέλουν να το ψάξουν παραπάνω , εμάς μας περισσευει και δε το λέω ειρωνικά.

Αν πάλι θέλουν να μάθουν το εκτροφείο , απλά σηκώνουν το τηλέφωνο , πληκτρολογούν τον αριθμό του φίλου εκπαιδευτή και τον ρωτάνε.
Αν δεν γνωρίζει ούτε εκείνος μάλλον υπάρχει πρόβλημα...

Επίσης μπορούν , αν θέλουν να περιμένουν το pedigree , και να googlαρουν ή να ρωτήσουν αν γνωρίζει κάποιος το εκτροφείο που αναγράφετε.

Να συμβουλεύσω απλά να ζητήσετε export pedigree (αν δε το έχετε ήδη κάνει).

Μόνο για στατιστικούς ή κουτσομπολίστικους λόγους έχει για εμας ενδιαφέρον αν τα παιδιά είναι άλλο ένα από τα πολλά "θύματα" άγνοιας και εμπιστοσύνης ή αν είναι από τους λίγους , τυχερούς που κατέληξαν με τη βοήθεια ένος φίλου να αποκτήσουν ένα καλό σκυλάκι.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Όσοι θέλουν κουτσομπολιό να σηκώσουν το ποντίκι τους!!!:p

Πέρα από το κουτσομπολιό που είναι απαραίτητο, χρησιμεύει και σε άλλους υποψήφιους αγοραστές που θέλουν βοήθεια από κάποιο φίλο τους, τι να προσέξουν.;)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
καλως ηρθατε και εσυ ο σκυλος σου
μοδα τα κανε κορσο ; τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο ; εμενα γιατι δεν μου αρεσει ;

τα χαρακτηρηστικα που αναφερεις LUNA ειναι τυπικα του χαρακτηρα ενος κανε κορσο

(επειδη ανφερθηκε πριν ) τα κανε κορσο δεν ειναι απαραιτητως καλα με τα παιδια , θα πρεπει να μαθει απο μικρο με παιδια εφ'οσον δεν εχετε θα πρεπει να ειναι τα παιδια καποιου αλλου με τον εκπαιδευτη παρων καλυτερα

και θα πρεπει να προσεξετε και την κοινωνικοποιηση του απο μικρο και την κτητικοτητα του που ειναι επισης φυσιολογικη για ενα τυπικο κανε κορσο

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
καλως ηρθατε και εσυ ο σκυλος σου
Kαλως σας βρηκαμε :)
*Επισης,ξεχαστηκα!Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλωσορισματα;)
και θα πρεπει να προσεξετε και την κοινωνικοποιηση του απο μικρο και την κτητικοτητα του που ειναι επισης φυσιολογικη για ενα τυπικο κανε κορσο
Εσυ μηπως εχεις cane?
Εμας δειχνει ηδη σημαδια κυριαρχιας και οχι ιδιαιτερα κτητικοτητας.Μονο με το φαγητο του.
Οσο για την κοινωνικοποιηση περιμενουμε να τελειωσει τα εμβολια για να ξεκινησουμε!Γιατι ηρθε προχθες ενας τεχνικος του ΟΤΕ και με το που μπηκε μεσα,πηρε ο μικρος σταση επιθεσης(το σωμα του) και απο γρυλισμα το γυρισε σε κανονικο γαυγισμα!Το εβλεπα και δεν το πιστευα...2 μηνων ειναι,δεν το περιμενα....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εμας δειχνει ηδη σημαδια κυριαρχιας και οχι ιδιαιτερα κτητικοτητας.Μονο με το φαγητο του.
Οσο μπορεις να τις ελεγχεις τις τασεις αυτες απο νωρις ,μιας και ειναι κυριαρχικη ρατσα.θελεις στιβαρη και τιμια καθοδηγηση απο νωρις.Καλως ηρθατε και καλα στεφανα ωπος προειπαν οι φιλοι μας....;)

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
Οσο μπορεις να τις ελεγχεις τις τασεις αυτες απο νωρις ,μιας και ειναι κυριαρχικη ρατσα.θελεις στιβαρη και τιμια καθοδηγηση απο νωρις.Καλως ηρθατε και καλα στεφανα ωπος προειπαν οι φιλοι μας....;)
Ευχαριστουμε:)
Το προσπαθω...2 μερες τον ταιζα βαζοντας την τροφη στην χουφτα μου κι εφαγε απο κει,και βαζω και τα χερια μου μεσα στο μπωλακι του οταν τρωει...ελπιζω καμια μερα να μην μου λειπει κανενα δαχτυλο:p
Παντως οποτε τον μαλωνω προτεινοντας τον δεικτη μου,καθεται κατω και μου γαυγιζει!Δεν θελει μαλωμα...θελει να του απαγορευω πραγματα με το καλο...ετσι εχω καταληξει ακομη και το "οχι" να το λεω με πολυ γλυκια φωνη:D Εστω κι αν χρειαζεται μερικες φορες να το επαναλαμβανω 200 φορες για το ιδιο πραγμα!
Μωρε δεν επαιρνα ενα ντογκ ντε μπορντω που βαριουνται και κοιμουνται ολη μερα:p:p:p

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Μάλλον το λυπάσαι αλλά δεν είναι λύση να του επαναλαμβάνεις κάτι 200 φορές.. Και ναι μεν μπορεί να θέλει με το καλό αλλά η αυστηρή φωνή είναι απαραίτητη!!Θα το καταλάβεις πολύ σύντομα πιστεύω..;)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Το να επαναλαμβανεις μια εντολη πολλες φορες ειναι λαθος .Στο τελος δεν θα δινει σημασια σε καμια εντολη αν δεν την λες συνεχωμενα.
Πρεπει να λες την καθε εντολη μια φορα και καθαρα.
Το οχι ειναι εντολη που θελει καποια αυστηροτητα.

insanity

Well-Known Member
1 Απριλίου 2009
48
0
Γερακας Αττικης
Εχετε δικιο παιδια...αυτο διαπιστωσα κι εγω!Τωρα πλεον ειμαι πιο αυστηρη,και βλεπω υπακοη!Ευχαριστω για τις συμβουλες....αν δεν μαθει τωρα που ειναι κουταβι,αργοτερα βλεπω να κανει οτι γουσταρει ανεξελεγκτα,για να μην πω οτι θα μας φαει ολους,ετσι κτητικος που ειναι!

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
καλως τους!
αντε συντομα ευχομαι να φαμε κουφετα κ οχι εσας ο σκυλος σας!:p
την επομενη φορα παρτε ενα ημιαιμο ροτβαιλερ-λυκοσκυλο κ θα στε κ οι δυο ευχαριστημενοι!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα