Σας ευχαριστω παιδια για την ανταποκριση σας..!! Και εγω εχω διαβασει απο το dogo argentino subforum οτι δεν ειναι καθολου αξιοπιστο να παρεις απο petshop..και αυτα τα pedigree μπορει να ειναι πλαστα..!
kokoni γιατι λες οτι δεν μπορεις να τα αναθρεψεις.? Λιγη υπομονη χρειαζεται πιστευω και εκπαιδευση..να του δωσεις να καταλαβει ποιος ειναι το αφεντικο και ολα τα παραταυτα..Εχω διαβασει αμετριτα κειμενα με τροπους εκπαιδευσης και συμπεριφορας.! Οταν με το καλο παρω το δικο μου κουταβι θα κανω οτι καλυτερο μπορω για να το μεγαλωσω σωστα,και ειναι και αυτος ενας λογος που μπηκα στο forum για να μαθω ακομα περισσοτερα.
Φιλε greko παλιοτερα μου αρεζαν πολυ τα Ροτβαιλερ...γενικα μου αρεσουν τα μεγαλοσωμα σκυλια...μετα εμαθα για τα Dogo και μου αρεσαν παρα πολυ επειδη μπορεις να πεις οτι τα συνδιαζουν σχεδον ολα.!Και εκτος απο αυτο με τρελαινει το λευκο χρωμα..!!
Amaliaz με εχουν ενθουσιασει οπως ειπα και πιο πριν γιατι συνδιαζουν σχεδον τα παντα..Ειναι εξυπνα, φιλικα, θαραλεα, ..Εχουν ωραιο σωματοτυπο.Δεν μπορω να το πω τοσο με λογια αλλα με εχει τραβιξει κατι πολυ στα Dogo. Εχεις Dogo εσυ..? Αυτο στην εικονα.?Εχω στειλει ηδη μηνυμα στον admin για να μπορεσω να εχω προσβαση στο subforum..To τηλ μου ομως δεν το εστειλα... :S
Thx φιλε foibo..και εγω ελπιζω απο εδω μεσα να μπορεσω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για τα Dogo κυριως αλλα και γενικα για τιν φροντιδα και την εκπαιδευση των σκυλων..Ακομα και να βρω ενα κουταβι που τοσο θελω,και να ειναι καθαροαιμο και αριστα μορφολογικα.