Γεια σας !!! ξάνα με φιλαράκι (bullmastiff)

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
6 μήνες μέτα τον επώδυνο χαμό του αγαπημένου μου Marcus( great dane) τον οποίο τον δηλητηρίασαν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι αποφάσισα να μην στερήσω απο τον εαυτό μου μια απο τις πιο ανιδιοτελείς και πραγματικές σχέσεις ζωής!
Την σχέση ανθρώπου και του τετράποδου φίλου μας...όσοι βεβαια τους θεωρούμε ετσι!
Μετά απο αρκέτο ψάξιμο βρήκα και αγόρασα τον Homer, ένα κουκλάκι bullmastiff 2 1/2 μηνών.
Σίγουρα δεν θα αντικαταστήσει τον Marcus με τον οποίο έζησα 7 1/2 χρόνια αλλα πιστεύω οτι θα τον αγαπήσω και αυτόν το ίδιο και ελπιζω και παραπάνω....
Καλως σας βρήκα λοιπόν και περιμένω απο τους bullmastiffades βοήθεια !!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλωσήρθες λοιπόν!!!! :)

είχες υπάρξει πάλι μέλος εδώ?

Σου φώλιασαν τον σκύλο μέσα στο σπίτι????????
πώς είναι δυνατόν?????

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Γεια σου kos... όπως είδα στο προφιλ σου ειμαστε και συναδελφοι.
δυστυχως δεν καταφερα να βρω γέννα απο την μαριδέσπη η οποία αποτι ξέρω ειναι η μόνη εκτροφεας στην ελλαδα, οποτε "αναγκαστηκα" και τον πήρα απο εισαγωγέα (οχι pet shop) αφου πρωτα τον ειδα και τον ελεγξα
ειναι ενα κοκκινος κουκλος με μασκα, ειναι 3 μηνων και ειναι 16 κιλα με πολυ στιβαρα ποδια και γενικα φαινεται να εχει στιβαρο κορμι!
περιπου 45-50 ποντους υψος στο ακρωμιο.μολις βρω τον τροπο θα βαλλω καποιες φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας σαν εμπειροι!

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
και ομως υπαρχουν και αυτοι οι "ανθρωποι".
τον ειχα στην πυλωτη-κηπο μου....ελλειπα στο εξωτερικο και μου ειπαν οτι ο marcus δεν ειναι καλα...εφυγα αμεσως αλλα μεχρι να γυρισω παρολο που η κτηνιατρος μου παλεβε 7 ωρες να τον σώσει το δηλητηριο ηταν τοσο δυνατο που δεν τα καταφερε...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες και από "εμάς"!!! Μιάς και "εμείς" είμαστε, επίσης, bullmastiff...;)

Να το χαίρεσαι το μικρό σου bullmastiff και νάναι γερό και τυχερό!:)

Κάνε μας λίγο πιο διαφωτιστική παρουσίαση, για τον Homer (π.χ. πως προέκυψε η απόφαση για τη συγκεκριμένη φυλή, ποιός είναι ο εκτροφέας του, ποιοί είναι οι γονείς του κλπ), μιάς και εμείς οι "μπουλμαστιφάδες" ψοφάμε για όμορφες ιστορίες των αγαπημενων μας σκυλιών, όπως ψοφάμε και να "χειροκροτούμε" τη σωστή διαδικασία επιλογής των αγαπημένων μας, μιάς και είναι μία ιδιαίτερη (από πλευράς υγείας, αλλά και χαρακτήρα), πολύ ιδιαίτερη φυλή... :)

Ολοι στο forum και, ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες bullmastiff, θα είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σου...

Υ.Γ. Λυπάμαι για τον προηγούμενο σκύλο σου, θα μπορούσες να μας μιλήσεις ακόμα και γι' αυτόν και τις συνθήκες θανάτου του:(

Υ.Γ.2 Sorry, γράφαμε μαζί...:(:(

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
τωρα να σου πω οτι υπαρχουν και αλλοι εκτροφεις ή οτι επρεπε να περιμενεις καποια αλλη γεννα απο τους προαναφερομενους δεν εχει αξια μιας και εκανες την επιλογη σου την οποια προσωπικα κρινω λανθασμενη και επιπολαιη 50 εκατοστα στο ακρωμιο 3 μηνων ακουγεται τρελο μαλλον λαθος κανεις. Παντως να σου ζησει ετσι κι αλλιως

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τον ειχα στην πυλωτη-κηπο μου....
και το μικρό για εκεί προορίζεται? ο άνθρωπος που στο δηλητηρίασε τι νομίζεις οτι θα κάνει?

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν ειδα καλα πριν 2 μερες που τον πηγα στην κτηνιατρο πρεπει να εγραφε η μεζουρα 45...δεν βαζω το χερι μου και στη φωτια,εξαλλου ειναι πολυ μικρος ακομα.....
Οσο αφορα την επιλογή ειμαι της γνώμης οτι πραγματι οι εκτροφεις της ελλαδας κανουν καλη δουλεια χωρις όμως αυτο να ακυρώνει τα κουταβια που ερχονται απο εξω....όπως και να εχει το κουταβι αυτο ¨με διαλεξε¨ αναμεσα σε πολλα που ειδα...ελπιζω να ειναι υγιές και τυχερο..
σε ευχαριστω για τις ευχες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
οχι...το μικρουλι τον εχω στο δωματιο μου με ελεγχομενη εξοδο στον κήπο!
γενικα εγινε μεγαλο θεμα στη γειτονια οποτε ελπιζς να μην παρουσιαστει παλι το ιδιο φαινομενο απο εδω και περα
εχω παρει οσα μετρα μπορουσα για να το αποφύγω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...χωρις όμως αυτο να ακυρώνει τα κουταβια που ερχονται απο εξω....όπως και να εχει το κουταβι αυτο ¨με διαλεξε¨ αναμεσα σε πολλα που ειδα...ελπιζω να ειναι υγιές και τυχερο..
Αρχισαν τα όργανα...

Φίλε Homer, κρύβε λόγια:D

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Δε θετω καμια συγκριση ελλαδος-εξωτερικου, ειναι παντα ναλογα για ποιον μιλαμε απο την ελλαδα και για ποιον του εξωτερικου. Αν μας βοηθουσες λιγο με το γενεαλογικο δεντρο του σκυλου σου για αρχη μπορω να σου εκφρασω μια πρωτη αποψη δημοσιως σχετικα με αυτο το θεμα που ανεφερες. Οσο για την υγεια του κουταβιου σου εννοειται οτι σου ευχομαι τα καλυτερα

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
o marcus ειχε δικο του δωματιο που κοιμόταν...και ειχε ελευθερη προσβαση στην πυλωτη και στον κήπο.
τι εννοεις οτι αυτο δεν λεγεται "μεσα στο σπιτι" ???
στην επαρχια δεν εχουμε τις πολυκατοικιες που φανατζεσαι για να μην θεωρειται αυτο σπιτι....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθες! Να χαιρεσαι το μαστιφακι σου! Να ειναι παντα γερο και δυνατο!
Παρατηρω οτι εχετε βγαλει το συμπερασμα οτι το κουταβι ειναι απο εκτροφειο του εξωτερικου... κανω λαθος?
Γνωριζεις το εκτροφειο απο οπου εγινε η εισαγωγη? Η απλα καποιος εισαγωγεας σου εφερε ενα κουταβι?

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
μου το εφερε γνωστος μου εκτροφεας απο ουγγαρια αφου μου εδειξε του γονεις του και τα αδερφακια του

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μου το εφερε γνωστος μου εκτροφεας απο ουγγαρια αφου μου εδειξε του γονεις του και τα αδερφακια του
Θα ηθελες να μας πεις για τους προγονους του τοτε και το ονομα του εκτροφειο?
Ειμαι σιγουρη οτι οι φιλοι εδω που εχουν bullmastiff θα σου πουν πολλα για το κουταβι σου! Yπαρχουν λατρεις της φυλης εδω που θα σε βοηθησουν να δεις πως θα εξελιχθει!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
o marcus ειχε δικο του δωματιο που κοιμόταν...και ειχε ελευθερη προσβαση στην πυλωτη και στον κήπο.
τι εννοεις οτι αυτο δεν λεγεται "μεσα στο σπιτι" ???
στην επαρχια δεν εχουμε τις πολυκατοικιες που φανατζεσαι για να μην θεωρειται αυτο σπιτι....
Θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσο συχνό φαινόμενο είναι τα φολιάσματα σε τέτοιους ανοιχτούς και ανεξέλεγκτους χώρους. Επίσης οι κλοπές και οι αποδράσεις σκύλων.
Δυστυχώς οι πυλωτές και οι αυλές, ενέχουν κινδύνους για τα σκυλιά μας. Φαντάζομαι ότι πλέον το διαπίστωσες κι εσύ, αφού άλλωστε λες:

...ελπιζς να μην παρουσιαστει παλι το ιδιο φαινομενο απο εδω και περα εχω παρει οσα μετρα μπορουσα για να το αποφύγω.
Τα οποία μέτρα προφανώς δεν υπήρχαν πριν. Τώρα ας πούμε, τι παραπάνω έκανες; Τι μέτρα πήρες;
Γιατί πολύ πιθανόν, ο τότε δράστης, να παραμονεύει και τώρα...