Δεν ξερω για αυτό και ρωταο μιπως μπορείτε να μου πείτε τι ράτσα είναιTι ρατσα ειναι?Ομορφο!
Μάλλον και τα δυο είναι απλός θέλω να ξέρω τι ράτσα είναι.. ευχαριστώΚαθαροαιμο ημιαιμο!!Κουκλακι ειναι και αυτο εχει σημασια,να το χαιρεσαι
καλυτερα να είναι μικροσομο όπως ή μαμά του αλλά με τον καιρό θα διξειΑν θες τοσο πολυ να μαθεις τι ρατσα ειναι παντο σε ενα κτηνιατρο!!Παντως εμενα μου φαινεται οτι θα γινει μικροσωμο
Το πήρα απο μια κύρια εδώ στο χωριό που είχε γέννηση ή σκυλίτσα της..Απο που το πηρες το σκυλακι;Ηταν αδεσποτο;
Μου το έκανε δώρο σαν να το υιοθετισατο αγόρασες ή το υιοθέτησες;
Οχι δεν το αφήνω... το λατρεύω το σκυλάκι έχω και γάτες και όχι δεν το κάνω στηρωσει το προσέχω και δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Εγώ το ηθελα ποιο πολύ στην οικογένεια εγώ τους ζαλισα να το παρουμε και εγώ θα κάνω τα παντα για αυτό οτι και να χρειαζεται..είναι καθαροαιμο ημιαιμο...κανεις δε μπορει να σου πει με βεβαιοτητα απο τι ρατσες μπορει να κρατανε οι προγονοι του. Σημασια εχει να ειναι υγιες, να το αγαπας και να το προσεχεις, να μην το παρατησεις αυριο μεθαυριο και να πεις σημερα κιολας στην θεια εκει στο χωριο να στειρωσει την σκυλα της...ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν περισσευουμενα αδεσποτα στην περιοχη, οποτε δεν χρειαζεται να προσθετει κι αλλα στην λιστα μελοθανατων ψυχων...
Δεν θέλω να την στηρωσο δεν μαρεσει οποτε δεν το κάνω έπρεπε να είναι στην μαμά του αλλά τι να κάνουμεΕπρεπε να ειναι ακομα με την μαμα του και με την τοκετοομαδα.Εκει μαθαινει τα πρωτα βασικα ''βηματα'' της ζωης του,ειδάλλως θα χάσει πολύ σημαντικά μαθήματα για την μετεπειτα ζωη του, την ιεραρχεια στην αγελη, την σωστη συμπεριφορα του , το δαγκωμα κλπ. Και καλο ειναι στειρωθει η σκυλιτσα.
Πες στα απλός με τι μοιάζει ποιο πολύ θέλω να ξέρωπείτε μωρέ με τι μοιάζει πάνω κάτω, δεν την νοιάζει το dna την κοπέλα.