Γεια σας κι από μένα

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
Καιρό τώρα έμπαινα κι έριχνα κλεφτές ματιές στο φόρουμ σας προσπαθώντας να μαζέψω διάφορες πληροφορίες.
Πριν από 6 μήνες απέκτησα ένα ¨"καθαρόαιμο" ημίαιμο θηλυκό τεριέ που κάποιος πέταξε σε ένα χωράφι γιατί απλά το βαρέθηκε ή γιατί μάλλον ήταν έγκυος. Αφού ήρθα λοιπόν σε επαφή με την κυρία που το φρόντιζε εκείνο το διάστημα, περιμέναμε να μεγαλώσουν λίγο τα κουτάβια, να δοθούν σε ανάδοχες οικογένειες και να πάρω εγώ τη μάνα. Αποφάσισα να κρατήσω τη μάνα γιατί έχω μικρά παιδιά στο σπίτι και καθόλου εμπειρία από σκυλιά, έτσι μου φάνηκε πιο εύκολο.
Ήταν ένα σκυλάκι αρκετά τρομαγμένο και ταλαιπωρημένο αλλά την επόμενη μέρα κιόλας πήγαμε στον κτηνίατρο όπου της έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εμβολιασμούς κι επιπλέον την "τσιπάρισα". Το σκυλάκι αποδείχτηκε υγιέστατο, παρ' όλη την ταλαιπωρία που είχε υποστεί, και είναι εξαιρετικού χαρακτήρα.
Αυτά προς το παρόν. Θα τα λέμε συχνά πλέον.

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
προφανως εννοει οτι ειναι καθαρα ημιαιμο και οχι καθοροαιμο ημιαιμο, γιαυτο το εχει βαλει και σε εισαγωγικα! ;)
Να χαιρεσαι το σκυλακι σου...

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
προφανως εννοει οτι ειναι καθαρα ημιαιμο και οχι καθοροαιμο ημιαιμο, γιαυτο το εχει βαλει και σε εισαγωγικα! ;)
Να χαιρεσαι το σκυλακι σου...
ακριβώς. είναι η συνηθισμένη απάντηση που δίνω όταν την πάω βόλτα και με ρωτούν τι ράτσα είναι :rolleyes: καλώς σας βρήκα

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Λιζα κανουργια φυλη ειναι το Μπαθ?εχει καμια σχεση με το μπανιο?σε ποια κατηγορια ανηκει και ποια η χρησιμοτητα του?καποιους διασημους εκτροφεις?...

μου κινησες την περιεργεια!!:D:D:p:paja1:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σωστή!!!
Λιζα κανουργια φυλη ειναι το Μπαθ?εχει καμια σχεση με το μπανιο?σε ποια κατηγορια ανηκει και ποια η χρησιμοτητα του?καποιους διασημους εκτροφεις?...
Νέε μου,
Αγνοείς τα στοιχειώδη, αλλά μην ανησυχείς δεν είναι ποτέ αργά! Μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη φυλή σ' αυτό το θέμα:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=764

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Σωστή!!!

Νέε μου,
Αγνοείς τα στοιχειώδη, αλλά μην ανησυχείς δεν είναι ποτέ αργά! Μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη φυλή σ' αυτό το θέμα:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=764

:shock:...πολυ εξυπνο,σωστο και συναμα ενημερωτικο τελικα το "Μπαθ"...ομολογω στα τοσα χρονια της βαθιας κυνολογικης μου γνωσης:p:D:paja1:...δεν το ηξερα.Ευχαριστω για την ενημερωση,Λιζα.:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να λες ότι είναι ράτσας μπαθ και άστους να ψάχνονται!

(μπάσταρδο Αθηνών)
αχαχαχχααχαχααχ καλα λεει η Λιζα..μπαμ μπαμ για να μην σε ζαλιζουνε..και ασε τους να ψαχνονται!!:D:D